Ne vidim čemu kritike na račun trenera. Nije valjda da vas je negativno iznenadio? Ja sam očekivao 8-1-1 taktiku, tako da sam još i zadovoljan njegovom formacijom.
Supić je bio loš, dve brlje sa petljanjem lopte u prvom poluvremenu, i prvi gol je njegov skroz. U tom trenu ja kažem drugaru da Jašar treba da napravi sve izmene i izvede sve sa žutim kartonima. Mada, bio sam uveren da će ga Trajče prvi zaraditi. To mi je ustvari najveća misterija da u ovakvom meču on uspe da ne dobije crveni.
Apija najbolji naš igrač, dok ono govedo grobarsko kome se većina vas radovala može već danas da ide iz kluba što se mene tiče.
Namerno ne spominjem groblje, sudije, sve ostalo. Jer smo sami krivi što dopuštamo sve. Dopuštamo statut, šamaranje naših navijača, saopštenja/pomirenja. I treba da nas svi j*** jer samo ćutimo.
Мереба врати се!!!
Шта је овај радио 2 месеца на припремама,мени није јасно,немамо игру,немамо ништа.Овог Мореиру најурити на лето,колико му треба да се докаже?Изгледа да је лако било играти у партизану у намештеној лиги.Што се тиче суђења и свега на терену шта рећи,како освоје титулу тако их отресу Шамроци и остали.боље да дамо Борцу да игра финале,опет ће нас покрасти,јер и поред очајне игре ,нису ни близанци бољи.
Red Marquis wrote:Ne vidim čemu kritike na račun trenera. Nije valjda da vas je negativno iznenadio? Ja sam očekivao 8-1-1 taktiku, tako da sam još i zadovoljan njegovom formacijom.
Supić je bio loš, dve brlje sa petljanjem lopte u prvom poluvremenu, i prvi gol je njegov skroz. U tom trenu ja kažem drugaru da Jašar treba da napravi sve izmene i izvede sve sa žutim kartonima. Mada, bio sam uveren da će ga Trajče prvi zaraditi. To mi je ustvari najveća misterija da u ovakvom meču on uspe da ne dobije crveni.
Apija najbolji naš igrač, dok ono govedo grobarsko kome se većina vas radovala može već danas da ide iz kluba što se mene tiče.
Namerno ne spominjem groblje, sudije, sve ostalo. Jer smo sami krivi što dopuštamo sve. Dopuštamo statut, šamaranje naših navijača, saopštenja/pomirenja. I treba da nas svi j*** jer samo ćutimo.
Red Marquis wrote:Apija najbolji naš igrač, dok ono govedo grobarsko kome se većina vas radovala može već danas da ide iz kluba što se mene tiče.
Medju prvima sam se radovao njegovom dolasku i medju prvima potpisujem ovo sto si rekao. Moze i da postane najbolji igrac, ali da se ja pitam, transfer.
Povodom svega sto se desava u nasem klubu u poslednje vreme, predlazem:
DA SE U SUBOTU SVI U STO VECEM BROJU OKUPIMO PROTIV RADA NA ISTOCNOJ TRIBINI.
Iako vec godinama sedim na zapadu, mislim da je pravo vreme da se okupimo svi na jednom mestu i pocnemo nasu borbu do konacne pobede. Nema vise cekanja, oprastanja i opravdanja. Krajnje je vreme!!!
U proslu subotu je rat poceo. Red je da odgovorimo. Ako smo rastrkani po tribinama, slabi smo i nemocni. Ako se skupimo na jednu tribinu, valjda smo jaci od par telohranitelja, pa da i odgovorimo ako treba.....
Da li neko podrzava ovu ideju?????
lazarr wrote:Povodom svega sto se desava u nasem klubu u poslednje vreme, predlazem:
DA SE U SUBOTU SVI U STO VECEM BROJU OKUPIMO PROTIV RADA NA ISTOCNOJ TRIBINI.
Iako vec godinama sedim na zapadu, mislim da je pravo vreme da se okupimo svi na jednom mestu i pocnemo nasu borbu do konacne pobede. Nema vise cekanja, oprastanja i opravdanja. Krajnje je vreme!!!
U proslu subotu je rat poceo. Red je da odgovorimo. Ako smo rastrkani po tribinama, slabi smo i nemocni. Ako se skupimo na jednu tribinu, valjda smo jaci od par telohranitelja, pa da i odgovorimo ako treba.....
Da li neko podrzava ovu ideju?????
Svi su za neke revolucije ali kada treba nesto konkretno da se preduzme...
Nikakava revolucija se nece praviti na ovom sajtu ili u ime ovog sajta.
Mi pratimo FKV i to je misija i posao ovog sajta.
Danas je jedan od ONIH dana, pa su i emocije proradile, ali molimo Vas da postujete nas stav i princip.
Red Marquis wrote:Ne vidim čemu kritike na račun trenera. Nije valjda da vas je negativno iznenadio? Ja sam očekivao 8-1-1 taktiku, tako da sam još i zadovoljan njegovom formacijom.
Potpisujem od reci do reci.
Apia odlican za razliku od Moreire, i mogu sa misliti kako je njemu kad vidi gde je dosao s kim i u kakvim uslovima igra. Supu sam taman poceo da gotivim spasio nas u par utakmica, al danas je bas ugasio.
Ostalo cirkus...i za kraj kup je nas!!
кад сутра Топаловић у емисији црна тачка доведе оног *****,који коментарише спорне ситуације,и кад каже да је судија правилно поступио у свим ситуацијама,то је онај што га је Рабрен разбио на гостовању на СОС-у
OK, strasti su se malo primirile. Tu smo, gde smo. Sezona nam ide u tri lepe. Danasnja utakmica pod ODMAH mora da se stavi u arhivu. Nema tu vise sta da se prica. Koga interesuje, vec ionako sve zna.
U subotu je Rad. Najneugodnija ekipa sa kojoj smo do sada imali posla. Kakvi god da su, uvek su nam bili problem. Nece biti drugacije ni u subotu.
Da pokusamo da napravimo pozitivnu energiju za tu tekmu. Pitanje je ko ce od igraca, uopste, moci da igra? Kakva ce biti motivacija??? Utakmice kao sto je bila ova danas isisaju coveka. Sve je kako ne treba.
A, naredni mec je vazna jer mozemo totalno da potonemo ili da se malo vratimo u zivot. Nas ove sezone ionako interesuje samo jedna (dve) utakmica. Barem se tesimo time.
Kako god bilo i sta god da se dogadja, Vojvodina je nas klub. Drugi nemamo.