Hocemo li docekati zoru da nam svane?

Пред одборницима је и предлог о реконструкцији и модернизацији пруге Београд - Суботица, у делу од Старе Пазове до Новог Сада, као и реконструкција стадиона "Карађорђе", која подразумева да део финансијских средстава обезбеди ФК "Војводина", а део град.
Sledeći izbori će biti tek 2016, tako da do 2015-te očekuj zatišje.madda fakka wrote:Takodje spominju i godine postojanja kluba pa bi me jos manje zacudilo kada bi tek za 100ti rodjendan kluba dobili rekonstruisan stadion...
Јужна трибина „Карађорђа” враћа сјај?
Јужна трибина стадиона „Карађорђе” требало би да почне да се реконструише следеће недеље, сазнаје „Дневник” из поузданих извора. Фудбалски клуб „Војводина” потписао је уговор са Градом и тиме постао донатор радова на реконструкцији овог дела стадиона.
Прва фаза радова обухватиће рушење куће у којој се налазе свлачионице, а на том месту биће направљене нове просторије за пресвлачење играча, судија, антидопинг тестове и друго, све
по прописима организација УЕФА и ФИФА. Све финије радове у свлачионицама, као и монтажу седишта на трибинама извешће клуб. Након тога, уследиће адаптација јужног дела трибина код семафора.
Ови радови неће ометати финале купа заказано за 16. мај, а играчи ће моћи да се пресвуку у свлачионицама Атлетског клуба. На захтев ФК „Војводина” извођач радова и Пословни простор, коме је прошле године стадион дат на управљање, морају гарантовати да ће радови на јужној трибини бити завршени до 1. јула.
Потом креће доградња источне трибине како би цео стадион био у нивоу северне трибине. Фудбалски клуб намерава да направи и кров над целим стадионом и адаптацира га по узору на стадион у Мајнцу.
Подсетимо, у марту је градоначелник Игор Павличић рекао да је Град обезбедио 160 милиона динара за уређење источне и југоистичне трибине, а додатна средства за потпуни завршетак тог посла донираће ФК “Војводина”.
madda fakka wrote:Posto u tekstu spominju Ligu Evrope ne bi me cudilo da bude gotovo u julu.
babac wrote:Ови радови неће ометати финале купа заказано за 16. мај, а играчи ће моћи да се пресвуку у свлачионицама Атлетског клуба. На захтев ФК „Војводина” извођач радова и Пословни простор, коме је прошле године стадион дат на управљање, морају гарантовати да ће радови на јужној трибини бити завршени до 1. јула.
Evo mogućeg spasa...laki wrote:Ako neko iz F89 cita ovaj forum, zivo me interesuje kako ce(mo) spreciti da bilo ko udje na sever?! Moze i na pm.
Dok ne dobijem adekvatan odgovor, barem tipa: Ne tice te se, ali radi se na tome....... Ja cu da vam kazem da cemo na severu gledati cigansku koreografiju sa sve konfetama i setalicom preko cele tribine! UZAS!! Muka mi je kad samo mislim na situaciju u kojoj se nalazimo!
Red Marquis wrote:Evo mogućeg spasa...laki wrote:Ako neko iz F89 cita ovaj forum, zivo me interesuje kako ce(mo) spreciti da bilo ko udje na sever?! Moze i na pm.
Dok ne dobijem adekvatan odgovor, barem tipa: Ne tice te se, ali radi se na tome....... Ja cu da vam kazem da cemo na severu gledati cigansku koreografiju sa sve konfetama i setalicom preko cele tribine! UZAS!! Muka mi je kad samo mislim na situaciju u kojoj se nalazimo!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 75145.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cini mi se da je bilo onih koji su sumnjali u nasu snagu....PZS wrote:Nece vasara biti u gradu 16. maja jer ce se stadion "renovirati".... a sve i da to ne bude razlog, jedno je sigurno:playmaker wrote:Ocigledno je nekima trebalo malo duze da skupe mu*a ali konacno!
A kako si ti mu*a do sada pokazivao, bas bih voleo da saznam.... ne racunam forum, jer tu moze svako da se kur*i iza skrivenog identiteta
Kada smo dozvolili da nam se ovo dogodi sada treba i da progutamo taj vasar koji se sprema u nasem gradu.
NA SEVERNOJ TRIBINI, NASAO SAM NOVI DOM,
VOJVODINO MAJKO TEBI DACU I ZIVOT SVOJ
NECEMO DATI TRIBINU NIKOM