Jasare, koje si ti

Radoye wrote:Cestitke Cacanima, zasluzeno idu u finale.
Jasare, koje si tiod coveka, pa mene je sramota da slusam tvoje debilne izjave.
promasaji Stevanocia samo su posledica PROMASAJA NEKIH DRUGIH koji traju godinama, dok neki cute jer su ili placeni ili slepi ili uplaseni...fare wrote:eto sta nam napravise promasaji STEVANOVICA iz prvog poluvremena !
Uf, kakav zgoditak... Aplauz za komentar, kad je već sve drugo očajno...Avangarda wrote:Људи није крив ни јашар ни бата, већ форумаши који су "мрачили" данима пред текму! Да су сви лепо писали по форуму како ћемо згазити Борац са 3:0 или 5:0 играчи би то и урадили, а овако кривица је на форумашима!
Што би јашару било криво због нас кад је он гробар?! Што би управа сменила тренера кад све "пршти" на тренингу?!
Једино позитивно у овоме је што ће управа сад моћи после барија да циганима честита и куп на семафору какав има Челси, а организацијом овог финала уштедеће и лову за воз или бус до БГ-а великој армији цигана из НС-а и околине....
Подршка најбољој управи у истороји и њеним сателитима у виду плаћених навијача, истрајте у борби против злих форумаша који су рак рана овог клуба!
Konacno su se sve tri tribine udruzile i vikale UPRAVA NAPOLJE ! To mi je i najupecatljiviji dogadjaj na utakmici.Sada niko nece moci da prica da je to bila samo jedna mala grupica,jer je ceo stadion vikao ! UPRAVA NAPOLJE !dulajlo wrote:Mene zanima da li ce stadion najzad biti slozan u "Uprava napolje".
Ne ostaje nikakva dilema. Kompletno klupsko rukovodstvo sa sve Pantom, Rabrenom,..., i naravno muckim provokatorom *******, a za i njima i trener napolje iz kluba. Nije najveci problem u glavama igraca, nego u glavi naseg trenera koji ne moze kuci da pobedi Borac kod kuce i ne ume da pripremi igrace za mec...bobanrb wrote:Danas su definitivno kola došla do dna. Sad ostaje dilema da li ih razmontirati ili opet uzbrdo pa dokle stignemo.Postalo je jasno da je najveći problem u glavama igrača i da nisu u stanju da se nose sa pritiskom javnosti.