Kup Srbije - sezona 2011/12

Locked
ogi
Administrator

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), sreda

Post by ogi »

gospodinFKV wrote:Ljudovi moji...

Gledajuci sada snimke iznova i iznova, ne mogu da ne posumnjam u regularnost ove utakmice...
Pogledajte nacine na koje su oni sutali na gol. Dovoljno u prilog govori cinjenica da smo imali 20 suteva, a od toga svega 3 u okvir gola.
Vidite polozaje nogu pre suteva, nacin na koji su sutnuli loptu Stevanovic (u dva navrata, pogotovo ona druga sansa, ne ona 1 na 1) ili Katai pre njega. Mozete i sami primetiti da se tu ne radi o nekom neiskustvu (ako me secanje dobro sluzi, polozaj noge pri sutu ucis jos kao petlic), tremi ili pritisku vaznosti meca. Situacije su krajnje sumnjive.
Vrhunac svega toga predstavlja gol koji smo primili. Obratite paznju na Milovica i njegovu ''sludjenost'' pri prodoru posle kojeg smo primili gol. Slazem se da lik nije u formi, ali...

Nadam se da nisam u pravu :( :( :(
http://stasamtireko--highlights.blogspo ... rbian.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Прво сам прочитао твој пост па онда погледаo клип. Нећу рећи да ти је прича глупа, али немогуће да је сваки наш шут на гол ишао или преко гола или толико траљаво да се човек стварно запита...мислим, нису ти момци тек тако заборавили да играју фудбал и како то да код скоро сваке наше шансе, лопта није погодила барем оквир гола? А играчи и њихово колективно падање на земљу после утакмице? Много је то театрално изведено, као на команду. Смрди ту много тога...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ogi wrote:
gospodinFKV wrote:Ljudovi moji...

Gledajuci sada snimke iznova i iznova, ne mogu da ne posumnjam u regularnost ove utakmice...
Pogledajte nacine na koje su oni sutali na gol. Dovoljno u prilog govori cinjenica da smo imali 20 suteva, a od toga svega 3 u okvir gola.
Vidite polozaje nogu pre suteva, nacin na koji su sutnuli loptu Stevanovic (u dva navrata, pogotovo ona druga sansa, ne ona 1 na 1) ili Katai pre njega. Mozete i sami primetiti da se tu ne radi o nekom neiskustvu (ako me secanje dobro sluzi, polozaj noge pri sutu ucis jos kao petlic), tremi ili pritisku vaznosti meca. Situacije su krajnje sumnjive.
Vrhunac svega toga predstavlja gol koji smo primili. Obratite paznju na Milovica i njegovu ''sludjenost'' pri prodoru posle kojeg smo primili gol. Slazem se da lik nije u formi, ali...

Nadam se da nisam u pravu :( :( :(
http://stasamtireko--highlights.blogspo ... rbian.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Прво сам прочитао твој пост па онда погледаo клип. Нећу рећи да ти је прича глупа, али немогуће да је сваки наш шут на гол ишао или преко гола или толико траљаво да се човек стварно запита...мислим, нису ти момци тек тако заборавили да играју фудбал и како то да код скоро сваке наше шансе, лопта није погодила барем оквир гола? А играчи и њихово колективно падање на земљу после утакмице? Много је то театрално изведено, као на команду. Смрди ту много тога...
Kad sam se malo smirio i pogledao snimke, video sam da tu nesto ne stima...
Mozda je moja prica smesna nekima, ali ne treba je zanemariti. Snimci su tu, neka svako ko misli da nisam u pravu dobro pogleda snimke jos jednom.
Na kraju krajeva, sta je toliko kerova radilo na stadionu?! Da nisu organizatori mozda znali nesto sto mi ne znamo?!
Nevernik

Post by Nevernik »

Vi gospodine ocigledno niste gledali Vojvodinu ove godine :)
Tako oni igraju.
Da znaju bolje ne bi igrali za vosu.

U isto vreme se odigravala kosarkaska utakmica Vosa - Partizan.
Tako da je veci broj policajaca verovatno bio tu da bi sprecio potecijalne sukobe izmedju navijaca.
Krle

Post by Krle »

ko hoce da se obogati nek se kladi na borac,namestena tekma
(insajder, 10. april 2012 20:20)

Komentar s B92. POgledajte vreme i datum :pegla:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Vuke

Post by Vuke »

Smešna teorija zavere u koju može da poveruje samo neko ko nije bio na stadionu, a usput ta priča rasipa energiju. Igralo se polufinale kupa, a na stadionu su se nalazile dve navijačke grupe. U isto vreme se igrala košarkaška utakmica u kojoj smo pobedili partizane.
Ima važnijih i ozbiljnijih tema trenutno kojim bi trebali svi da se pozabave ali ne samo preko tastature!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nevernik wrote:Vi gospodine ocigledno niste gledali Vojvodinu ove godine :)
Tako oni igraju.
Da znaju bolje ne bi igrali za vosu.

U isto vreme se odigravala kosarkaska utakmica Vosa - Partizan.
Tako da je veci broj policajaca verovatno bio tu da bi sprecio potecijalne sukobe izmedju navijaca.
Propustih jedino Pazar i Ofk-u u prolecnom delu, mada sam i Ofk-u gledao preko interneta. :)
Znam koliko ovi momci mogu. Postavlja se pitanje koliko oni smeju.
Mojsov predstavlja stub odbrane, imamo najbolji stoperski par u ligi, pa ga u prvom delu prvenstva otrese klinac '94 godiste, ili se tocilja po travi kao da igra u patikama.
Ostajem pri tome da ovi promasaji nisu plod lose srece ili neznanja... :)
laki

Post by laki »

Trudili su se i Traks, Supa, Vuk. Trudio bi se i Boba da je usao. Nemojte biti nerealni. Za tastaturom je lako pisati svasta, ali prvo izbrojte do 1001 pa onda pisite :wink: Cak sta vise, ponovicu to: Mislim da smo prvo poluvreme odigrali jako dobro. Kad nedas gol iz 3 100%tne sanse, kako mislis da pobedis?! Na penale?! Ali to ne amnestira Vukicevica ni u kom pogledu sto su igraci promasivali. Boske mu je igrao iako je u ocajnoj formi. Nije ga zamenio na poluvremenu................ Da ne nabrajam sve sto sam vec pisao.
Inace, ne mogu da verujem da i dalje nema nista na sportskim portalima u vezi Vukiceviceve neopozive ostavke.
Image
Krle

Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) - ukupno 0:1

Post by Krle »

Nisam hteo da aludiram da su igrači namestili utakmicu. Samo je neko vukao takve poteze koji su ionako krhku ravnotežu i kakvu-takvu našu igru rasturili u paramparčad. Šta se dešava iza kulisa i kakvi su odnosi među igračima, trenerom i upravom, zaista ne znam, ali po onome na terenu sve ukazuje da je ceo klub u takvom rasulu da jedino strah od osobe s prozora kućice i njegovih "ubeđivača" za sada drži sve da se ne rasprsne kao mehur od sapunice.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Tako oni igraju.
:cheers:

Stvarno, kakva crna štela, kakvi bakrači. Ovo smo mi ove sezone, još više ove polusezone. Ekipa bez ikakve igre koja je uspela da ubije duh čak i svojim navijačima na daleko poznatim po visokoj toleranciji na svakojaka sranja.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Mare

Post by Mare »

Brick Liman wrote:
Tako oni igraju.
:cheers:

Stvarno, kakva crna štela, kakvi bakrači. Ovo smo mi ove sezone, još više ove polusezone. Ekipa bez ikakve igre koja je uspela da ubije duh čak i svojim navijačima na daleko poznatim po visokoj toleranciji na svakojaka sranja.
Tačno tako, nemoj te molim vas o nameštanju. Ko o čemu mi o nameštanju!
Zar ne možemo jednom da pogledamo istini u oči i kažemo, ovo smo mi, ovo je realno, pukli smo!
rotacija

Post by rotacija »

I da smo pobedili bilo bi namesteno , tako da to pada u vodu . Dobro je neko napisao da Vosa tako igra celo prolece . Naravno da su se trudlili , ali ne dovoljno.
rotacija

Post by rotacija »

laki wrote::roll: Zatvorili smo utakmicu kako bi ceo stadion skandirao "uprava napolje" hahahah koma 8) A tek analiza postavljanja stopala kod suta i ostalo. Hajde nemojte da oko ovoga trosimo i jednu rec vise, stvarno je neprimereno!

Inace, menii dalje nije jasno kakve predsednik kluba, zajedno sa aftobusom i sa sekretarom i ostalima, ima veze sa time sto Boske iz dva zicera ne moze da postigne gol?! Ako bilo ko od njih ode nece mi biti zao, ali jako mi dobro sto svaku losu stvar pripisujemo onima koje ne volimo. Pricajte sta hocete i mislite sta hocete, ali: pojacanja ove polusezone su vise nego kvalitetna! Moreira je dokazani kvalitet. O Apiji ne vredi trositi reci. Na 69 smo svi izdrkavali jer ce zameniti ocajnog Branu koji ne zna nista osim da zalama. Sad se svi pravite pametni, a 3/4 vas je pevalo ovu pesmu. Kako vas nije sramota. Sad ste od jednom svi pametni i svima je vec odavno sve jasno!
Sustina: Glavni problem je taj sto Vukicevic nije znao ove kvalitetne igrace da sastavi tako da od njih napravi mocnu ekipu koja ce da gazi sve pred sobom, a ona ima kvalitet za to! On treba da ode momentalno i samoinicijativno a ne da ga neko tera. A ovi iz uprave ako nam dovedu Ljupka, Ridjeg, Bekija ili slicne, tj ponove gresku koju su uradili prilikom dovodjenja Vukicevica, onda su stvarno moroni! Oduvek sam smatrao da dobar trener vredi kao pola ekipe, sto se pokazalo prosle sezone sa Zokijem. Mi tad realno nisamo imali kvalitet za onakve rezultate, ali je nas tim bio jedna kompaktna celina, i kao rezultat toga su usledili rezultati koji bili daleko iznad ocekivanih! Budimo realni! Dovedite nam DOBROG DOKAZANOG TRENERA!
Vernici u kojekakve zavere , molim vas , nemojte da vas mrzi , procitajte ovo ponovo i shvaticete sta nam se desava , a iskreno se nadam da ce ovaj Jasar da ode i da cemo vec za vikend da vidimo bolji fudbal.
masterNS

Post by masterNS »

Mislim da mi treba da razmislimo i koliko je nas tim zaista kvalitetan, a koliko je to samo propaganda ljudi iz kluba? Nakon odlaska Merebe i Mede pitanje je koliko tu kvaliteta ima jer ispada da nam je kompletan tim maksimalno van forme... Naravno to nije nemoguce kada imas trenera kakvog mi imamo, ali ipak mislim da smo neke fudbalere zbog simpatije prema njihovim ljudskim kvalitetima ili cega vec malo precenili. Mislim da na taj spisak mozemo da stavimo Pavlovica, Stevanovica, Mitosevic(deluje mi kao prilicno limitiran fudbaler, nadam se da gresim)... A kad ovom spisku dodamo prosecne fudbalere za nase uslove Bojovica, Skuletica, Vulicevica (svaka cast na borbenosti i profesionalnosti)... Sta nam posle ovoga ostaje, sem nase ljubavi prema klubu i subjektivnosi po pitanju kvaliteta nasih fudbalera?

EDIT: Da se razumemo "Uprava napolje", sva krivica je njihova!
Last edited by masterNS on Thu Apr 12, 2012 3:16 pm, edited 1 time in total.
Krle

Post by Krle »

Sad sam čuo da Borac nije imao sastanak pred meč i da su čuvali petoricu standardnih za ligu. Muka mi je, ne znam ko je kriv i da li je zavera ili nije, ali da nam je klub truo, truo je.

Apija je izgleda jedini shvatio šta su nam priredili. Suze u njegovim očima pokazuju razliku između fudbalera i manekena, tj. uvređenih snajki.
Last edited by Krle on Thu Apr 12, 2012 2:57 pm, edited 1 time in total.
Salvador

Post by Salvador »

U krajnju ruku, potpuno je nebitno da li je namesteno.

Vozaju nas godinama razni karadzici, grujici i babarogici, a mi se sa jednima mirimo, drugima cestitamo. U Evropi (tacnije na njenim pocecima) smo se najstrasnije obrukali. Predsjednikova druzina maltretira navijace, sabor i pravo glasa za navijace ne postoje, trenira nas jedan tragikomican tip kome u normalnim vremenima ne bi bilo mesta ni u Kabelu, a o nekim drugim stvarima nije mesto ovde da komentarisem.

Gde cemo ove sezone zavrsiti, moglo je dobrano da se nasluti jos na osnovu nekih proslogodisnjih dogadjaja.

U svakom slucaju, FK Vojvodina danas definitivno nije klub koji pripada i koji vode ljudi kojima je istinski u srcu, a da li je to uopste moguce u ovom sistemu, to je veliko pitanje. Zna se koja sorta ljudi navija za Vosu, a nisam siguran koliko ista moze biti mocna i uticajna u nasem danasnjem drustvu.

PS. I jos nesto, ne razumem ove sto nece dati tribinu, pa sta mislite kada se igra finale LS u npr. Milanu da navijaci Intera i Milana nece dati nekim Spancima i Englezima da udju na stadion. Smesno, nepotrebno i malogradjanski.
Locked