Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Нови тренер ће нам бити неко из екипе што стално циркулише по ЈСЛ-у и ПЛС-у нпр. Мики Ивановић, Славко Петровић, Ратко Достанић, Јовица Шкоро, Зоран Његуш, Небојша Вигњевић и слични...
Који иоле нормалан и квалитетан тренер би преузео нас у оваквом тренутку?!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
- madda fakka
Eh kada bi nam se Brzic vratio...Avangarda wrote:Нови тренер ће нам бити неко из екипе што стално циркулише по ЈСЛ-у и ПЛС-у нпр. Мики Ивановић, Славко Петровић, Ратко Достанић, Јовица Шкоро, Зоран Његуш, Небојша Вигњевић и слични...
I Bog je Slaninar...
Ja se slazem sa Milanom, Vukicevic mora da ostane do kraja
Za ovakve izjave zasluzuje ne jednu slajmarcinu, nego kofu istih po glavi i tako nekoliko puta.
Ako vec treba novog trenera da dovodimo neka to bude Ratko Butorovic-Buturovic Bata.

Ako vec treba novog trenera da dovodimo neka to bude Ratko Butorovic-Buturovic Bata.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Pa ovo je najbolji trenutak, gore od ovog ne može, tako da ko god preuzme ekipu, sigurno će biti bolji od ovoga što sad gledamo!Avangarda wrote: Који иоле нормалан и квалитетан тренер би преузео нас у оваквом тренутку?!
Ponavljam se, mislim da nije trener stvar o kojoj trebamo sad razmisljati. Novog trenera neka izabere nova uprava.
UPRAVA NAPOLJE!!!
U pravu si, ali se isto tako NE SME preći preko skandaloznih izjava ovog smrada vukićevića!!!nboya wrote:Ponavljam se, mislim da nije trener stvar o kojoj trebamo sad razmisljati. Novog trenera neka izabere nova uprava.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Sta fali Vignjevicu? Pa covek bio prvi s Hajdukom, dok nisu poceli da namestaju, a otpustili posle dva poraza od blizanaca(!)
Kolega moj sa faksa je Kuljanin, ide na tekme, kaze da je lik izuzetno sposoban trener.
Potreban nam je neko ko ce sacuvati to trece mesto, jer ce ga sada Kragujevcani napasti jace nego ikad!
Kolega moj sa faksa je Kuljanin, ide na tekme, kaze da je lik izuzetno sposoban trener.
Potreban nam je neko ko ce sacuvati to trece mesto, jer ce ga sada Kragujevcani napasti jace nego ikad!
U ovi preostalih sedam utakmica mogu tim voditi i dosadasnji pomocnici
UPRAVA NAPOLJE!!!
Slazem se sa prethodnim postom. Nek Spasa Jelacic vodi tim, poseduje A licencu, a i dete je Grbavice
.

Over fifty
Neko je pre nekog vremena predlozio Apiju za trenera, i ja podrzavam tu ideju. Covek zna fudbal, takticki je savrseno potkovan, nije podlozan sitnim menadzerskim uticajima, pokazao je da mu je stalo do kluba, iako je ovde jako kratko...
Apiju za trenera i kapitena, ali samo ako produzi ugovor na jos bar jednu sezonu!
Btw, onda bismo i stvarno mogli ocekivati Drogbu, Esijena i slicnu kompaniju.

Btw, onda bismo i stvarno mogli ocekivati Drogbu, Esijena i slicnu kompaniju.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Umesto da bude obrnuto, on da ostane jos malo da popricamo, a da ode uprava. Kod nas sve naopako.budababa wrote:Izmaza čovek sve g****ma i ode...
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-v ... ije-trener

- gospodinFKV
Putuj! 

Ode jedan!
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=600040" onclick="window.open(this.href);return false;
SLEDECI!!!!
edit: Sad vidim da je Vermezovic napustio Kajzer Chifse,
:gutanje-knedle:
Pa... mislim.... nismo valjda toliko lose srece
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=600040" onclick="window.open(this.href);return false;
SLEDECI!!!!
edit: Sad vidim da je Vermezovic napustio Kajzer Chifse,

Pa... mislim.... nismo valjda toliko lose srece

Last edited by Stexman on Thu Apr 12, 2012 6:18 pm, edited 1 time in total.