Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Re: Uprava

Post by shecky »

sverozapad hail! :) nboya ok bro..peace

ceo moj revolt ovde je bio usmeren ka cinjenici da su prvo svi vikali pa na kraju i stadion ,uprava napolje ..a sad se kao "neckamo" ..
i onda mene neko pita za predlog.. i komentarise moje "ponasanje" ,a to sto neki menjaju misljenje za par dana to nema veze...tj sta mi u stvari hocemo??
playmaker

Post by playmaker »

Kao sto i sama uprava kaze zivimo samo i iskljucivo od prodaje igraca, sto znaci da ce svako ko ih nasledi takodje biti sposoban da proda iste i da klub prezivi.
Neki ovde kazu uradio je ovo i ono, on je dosao u klub da napravi rezultat a rezultata nema!

Titula nijedna, uspesna utakmica u Evropi nijedna, visegodisnji plan i program rada sa jednim trenerom ne postoji!

Za mene kada se podvuce crta stvar je apsolutno jasna, ne znam sta se toliko ovde filozofira.

Mi nema za cime da zalimo kada on ode jer rezultata nije bilo! :idea:

Sa druge strane gledao ako su mozda krivi Pantelic,Rabren i ostali koji mesetare u klubu a ne sam Bata to je opet njegov problem.
On je morao to da vidi jer ako mu do sada nije bilo jasno da mi ovde radimo bez ikakvog znanja i sistema on je saucesnik u svom ovom blamu koji nas je spopao.
kej

Post by kej »

nssale wrote:Oni koji žele trofej treba za sada da podrže Batu i da sačekaju pojavljivanje jačeg kriminalca kojeg bi doveli umesto njega,
ovi ostali treba da pišu po forumima iz hobija i da odu na neku ili sve utakmice da se izviču, jer realno osim imena kluba FK Vojvodina, malo je toga što danas čini Vojvodinu a na čega pošten čovek može biti ponosan.
Evo, to je to. Najpametnija stvar koju sam pročitao na ovu temu.
Imam predlog za novu upravu. Da dođe još neki kontraverzniji biznismen, ozbiljnija priča. Ugledan, uspešan novopečeni sportski radnik. A što da ne i neki Zemunski klan, Makina grupa? Neki novi Arkan da nas uzme, da uzletimo! Pustite priče o Kosti Hadžiju, prevrtanju u grobovima(sentimentalna sranja ne piju vodu), daj neku opasnu Zverku da ih sve razbucamo!
Imali bismo (straho)poštovanje cele fudbalske Srbije. Niko ne bi smeo da nam viče da smo ustaše da nam je na čelu neki novi Arkan. Lova, infrastruktura, ma sve kao po loju. Rezultati bi bili bolji nego sa Batom(Bata se bezrazložno pripitomio već posle slučaja ''Jeknić''), jer para vrti gde burgija neće, al' da vidiš brale šta tek radi pištolj u ustima arbitara!
Doduše, tad vikačima protiv uprave ne bi samo lupali ćuške, već bi ih bacali tigrovima, ali Bože moj! Ti nemoj vikati i miran si.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
laki

Post by laki »

Ali vi ne biste verovali koliko sam se ja ismejao na neke postove :D Branim upravu... Ziheras.... pic*ica (ili tako nesto) hehe :D
Ja o jednom, vi o drugom! Ja samo kazem da nemate pojma sta zelite, ali znate sta ne zelite. To je sustina svega.
Image
Box

Post by Box »

Iz FK Vojvodina saopštili su da je dosadašnji sportski direktor Miodrag Pantelić podneo ostavku na tu funkciju.
Kopirano sa http://kapiten.rs/fudbal/jelacic-nastav ... bivsi-sef/" onclick="window.open(this.href);return false;
edit:Od 4 ljuta gusara , ostala su 2... Moreira i Rabren...
Turija

Post by Turija »

Zaista ima sjajnih diskusija i razmišljanja, pa da i ja iznesem neki svoj lični utisak.
Ključni faktori uspeha i rada svakog kluba su Uprava, trener i igrači, a u samoj Upravi njen Predsednik. Okolnosti (srećne ili nesrećne) su važne, ali ne odlučujuće u radu.Da ne dužim…
Smenjivanje trenera je dobar potez Uprave, ostala ona ili podnela ostavke.Jer, oni su ga doveli, oni treba i da ga smene, posle katastrofalnog učinka i izjava u medijima (a ne da to prenesu na novu Upravu, odnosno Predsednika, ako Bata podnese ostavku).
Posle izjave u Dnevniku, mislim da Bata zaista razmišlja o ostavci, jer sve što je izjavio vrlo je realno, počev od cifre koliko se mesečno izdvaja za funkcionisanje kluba, plate premije…, pa do neizjašnjavanja o personalnim pitanjima u Klubu, kao i roku u kojem će se lično izjasniti o daljim namerama (jer, zaista, treba vremena da se sve sabere i oduzme.).
Na Forumu je, isto tako, započeto sabiranje i oduzimanje, i stvarno, ima odličnih analiza i razmišljanja, bez strasti i uvreda. Ključno pitanje je da li Predsednik ostaje ili odlazi?
Moj lični utisak je da je Bata, ovaj put, bliži drugoj opciji.Ako bi se to dogodilo, prvo pitanje je kako dalje?Ako ostane (posle ostavke) i plusno stanje na računu Kluba, Bata odlazi sa plusom iz Voše (uz sve neizbežne minuse u svačijem javnom radu).
Najveći Batin plus, za moj pojam, je taj što je otvorio vrata i pokazao osnov na koji način FK Vojvodina može da opstane i treba finansijski da funkcioniše, a to je: SAMOFINANSIRANJE (narano, u sve ostale unutrašnje odnose u klubu ne ulazim, jer ne znam kako je bilo, a ovo se vidi i spolja ako račun ostane u plusu i na primopredaji dužnosti).Puno dobrih dodatnih ideja je ovde izneto (na predhodne 2-3 strane Foruma), ali ono u šta FK Vojvodina može da se pouzdano uzda je samo u samu sebe.
Najveći minusi Predsednika su utakmica sa zvezdom u NS, čestitanje i saopštenje, neprodužavanje ugovora Milinkoviću, izgubljena utakmica od Vaduca i dovođenje, i trpljenje, trenera Vukićevića, kao i pojedinih igrača…. Ako se uzmu u obzir domaći uslovi funkcionisanja, neke od tih stvari su, možda, i morale biti, ali neke sigurno nisu.
No, bez obzira na sve, ne smu se zaboraviti dobri potezi Predsednika, od dovođenja FCVB u pristojno stanje, insistiranje na uređenju Stadiona, plasmana u vrh JSL i igranja u domaćem Kupu, relativne stabilnosti Kluba itd….
Zato mi se i čini, da kada Bata sve to vaga, u ovom trenutku otišao bi sa plusem iz Voše, a ako bi ostao, ušao bi u veliki rizik, probleme i nervozu.A iz nervoze, i moći, proističu i loši potezi.Trebalo bi uložiti još više lične energije, novaca, angažovanog vremena, živaca… u uslovima kada je strpljenje navijača sve manje.Zato sam mišljenja da je Bata i uzeo ove praznične dane da sve ,,stavi pod olovku”.Videćemo (u subotu) šta će se desiti?
Last edited by Turija on Fri Apr 13, 2012 2:56 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Сви ће отићи, само Он неће... :roll:
masterNS

Post by masterNS »

Bojim se da ce nam i Rabrenovic ostati... A sramota je sto je ikada i radio u Vojvodini.
Drina

Post by Drina »

Само Војводина wrote:Сви ће отићи, само Он неће... :roll:
Bata je otisao! Informaciju sam dobio od coveka koji je vrlo blizak sa njim.
Rabrenovic MORA da ode ako mislimo da se ista promeni.
Vuke

Post by Vuke »

Nije još otišao, sve će biti jasnije u narednim danima.
Zanimljivo se piše, ali još nema ozbiljnih predloga?
Andreyos

Post by Andreyos »

Šaula,Govedarica?
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Helm

Post by Helm »

Da, ali ne više od sportskih direktora.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

kej wrote:
nssale wrote:Oni koji žele trofej treba za sada da podrže Batu i da sačekaju pojavljivanje jačeg kriminalca kojeg bi doveli umesto njega,
ovi ostali treba da pišu po forumima iz hobija i da odu na neku ili sve utakmice da se izviču, jer realno osim imena kluba FK Vojvodina, malo je toga što danas čini Vojvodinu a na čega pošten čovek može biti ponosan.
Evo, to je to. Najpametnija stvar koju sam pročitao na ovu temu.
Imam predlog za novu upravu. Da dođe još neki kontraverzniji biznismen, ozbiljnija priča. Ugledan, uspešan novopečeni sportski radnik. A što da ne i neki Zemunski klan, Makina grupa? Neki novi Arkan da nas uzme, da uzletimo! Pustite priče o Kosti Hadžiju, prevrtanju u grobovima(sentimentalna sranja ne piju vodu), daj neku opasnu Zverku da ih sve razbucamo!
Imali bismo (straho)poštovanje cele fudbalske Srbije. Niko ne bi smeo da nam viče da smo ustaše da nam je na čelu neki novi Arkan. Lova, infrastruktura, ma sve kao po loju. Rezultati bi bili bolji nego sa Batom(Bata se bezrazložno pripitomio već posle slučaja ''Jeknić''), jer para vrti gde burgija neće, al' da vidiš brale šta tek radi pištolj u ustima arbitara!
Doduše, tad vikačima protiv uprave ne bi samo lupali ćuške, već bi ih bacali tigrovima, ali Bože moj! Ti nemoj vikati i miran si.
+1

Samo jos konkretizovati oko imena i to je to...

Na kraju krajeva samo trofeji se broje a moralisti neka razmisljaju tome na koji nacin su osvojeni.
kowalski

Post by kowalski »

playmaker wrote:
Mi nema za cime da zalimo kada on ode jer rezultata nije bilo! :idea:
Nemoj tako, a novi klozeti, a autobus, a okrecene svlacionice, aparat sto sam izbacuje kafu i cokoladice? Veliki su to poduhvati. Evo i sa diskaverija ekipa koja pravi emisije o velikim gradjevinskim poduhvatima ceka da snimi emisiju u Veterniku. Mada bi nam bolje legli oni isterivaci duhova.

Apija treba da bude trener, igrac i sportski direktor.
Image
playmaker

Post by playmaker »

Kowalski, upravo o tome pricam.

Fudbal se igra zbog rezultata, oni ne da ih nisu ostvarili nego se ni ne naslucuje ozbiljan i kvalitetan rad u struci unutar kluba.
Te price bus,teretana, i ostalo su mlacenje prazne slame.
Post Reply