Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Daljac

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Daljac »

playmaker wrote:Predpostavaljam da to sada nije realno ali da se ja pitam Marko Nikolic trener Rad-a je covek za nas.
Dovesti ga ako je moguce i dati mu da napravi plan od 3-4 godine i da vidite.

Rad je odlicno igrao dok ga je on vodio, najurili su ga i sada kada se opet vratio za ovo kratko vreme vidite da su solidni.
Cak sta vise jedini su koji se nisu valjali u NS-u i cak su nam odrzali lekciju kako se igra.

Mlad strucnjak, napadacka filozofija itd. Za mene jedini kandidat u ovoj ligi vredan paznje, svi ostali treneri trenutno u nasoj ligi su "sjase Kurta da uzjase Murta" varijanta.
Apsolutno se slažem.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Za sada od mene samo jedno možda moguće rešenje.Da se ja pitam pustio bi Spasu,Saleta i Zokija da vode igrače do kraja tekućeg prvenstva.Taj trio bolje poznaje trenutni igrački kadar i od Vignjevića,Ćurčića,Nikolića,Rajevca,Petrovića,...itd.Mnoga ste bre imena poštovani drugari spominjali ovde.E a kada se završi prvenstvo onda lepo Kosanu ponuditi da postane šef stručnog štaba.Da,da,dobro ste pročitali-možda je dobro rešenje za trenera Kosanović.Ne,ne,nisam ironičan iskucao sam prezime čoveka koji predvodi novu generaciju koja je na pragu titule.Verujem da me svi kapirate.Dakle,za sada predlažem Kosanovica.Da čujem vaše mišljenje o ovom mladom,talentovanom,stručnom... ČOVEKU?
laki

Post by laki »

Jbg, Daljac, slazem se i ja da dovedemo Nikolica, ali kako da ga dovedes kad ima ugovor sa drugim klubom?! Propustili smo sansu letos kad smo doveli mnogo boljeg trenera od njega, Ridjeg! ;) Posle toga smo doveli Vukicevica. Te stvari se mogu ubrojati kao prilicno veliki promasaji uprave. Jbg, partizani dovedu svetsko ime za trenera. Sto i mi nismo odresili kesu i doveli Rajevca, ili trenera tog kalibra ako smo vec otpustili Milinkovica?!
Image
Helm

Post by Helm »

fruskogorac wrote:Za sada od mene samo jedno možda moguće rešenje.Da se ja pitam pustio bi Spasu,Saleta i Zokija da vode igrače do kraja tekućeg prvenstva.Taj trio bolje poznaje trenutni igrački kadar i od Vignjevića,Ćurčića,Nikolića,Rajevca,Petrovića,...itd.Mnoga ste bre imena poštovani drugari spominjali ovde.E a kada se završi prvenstvo onda lepo Kosanu ponuditi da postane šef stručnog štaba.Da,da,dobro ste pročitali-možda je dobro rešenje za trenera Kosanović.Ne,ne,nisam ironičan iskucao sam prezime čoveka koji predvodi novu generaciju koja je na pragu titule.Verujem da me svi kapirate.Dakle,za sada predlažem Kosanovica.Da čujem vaše mišljenje o ovom mladom,talentovanom,stručnom... ČOVEKU?
Aj dodaj i ime, čisto da budem siguran da misliš na istog čoveka koji je meni pao na pamet kad sam pročitao prezime! :D
SlaNNinar

Post by SlaNNinar »

Moj glas je bez dileme za Rajevca, ali bojim se da to nije realno u ovom trenutku :(
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Poštovani "helm" nema potrebe da sumnjaš u moju ljubav prema Voši :D :) Naravno da je gospodin Milan u pitanju.Za to što si na istog čoveka pomislio kada si procitao njegovo postovano prezime prvom prilikom imaš :cheers:
mihailov

Post by mihailov »

Helm wrote:
fruskogorac wrote:Za sada od mene samo jedno možda moguće rešenje.Da se ja pitam pustio bi Spasu,Saleta i Zokija da vode igrače do kraja tekućeg prvenstva.Taj trio bolje poznaje trenutni igrački kadar i od Vignjevića,Ćurčića,Nikolića,Rajevca,Petrovića,...itd.Mnoga ste bre imena poštovani drugari spominjali ovde.E a kada se završi prvenstvo onda lepo Kosanu ponuditi da postane šef stručnog štaba.Da,da,dobro ste pročitali-možda je dobro rešenje za trenera Kosanović.Ne,ne,nisam ironičan iskucao sam prezime čoveka koji predvodi novu generaciju koja je na pragu titule.Verujem da me svi kapirate.Dakle,za sada predlažem Kosanovica.Da čujem vaše mišljenje o ovom mladom,talentovanom,stručnom... ČOVEKU?
Aj dodaj i ime, čisto da budem siguran da misliš na istog čoveka koji je meni pao na pamet kad sam pročitao prezime! :D

Naravno da nije mislio na Kosana :mrgreen:

Slažem se da je Kosanović zaslužio da dobije šansu nakon velikih uspeha, ali ovoj ludoj kući u ovom trenutku treba autoritet! Vreme je da se trener koji je već pokazao svoje mogućnosti i da mu se pruži šansa minimum 2 godine da radi svoj posao...ko to može biti u ovom trenutku, pojma nemam :greenbutt:
Napred Voso!
Helm

Post by Helm »

fruskogorac wrote:Poštovani "helm" nema potrebe da sumnjaš u moju ljubav prema Voši :D :) Naravno da je gospodin Milan u pitanju.Za to što si na istog čoveka pomislio kada si procitao njegovo postovano prezime prvom prilikom imaš :cheers:
Dogovoreno! :cheers:

@mihailov
Teska vremena su pred nama, treba biti siguran u svaki korak. :D
tulip

Post by tulip »

Bravo fruškogorac,
MILAN KOSANOVIĆ
treba da bude naš trener od sledeće sezone. Ovu sezonu poveriti Spasoju da je spase koliko se spasti može. Daj Bože da to bude plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.
Od sledeće sezone treba pružiti šansu mladom Kosanu da utaba novi stil igre našoj Voši. Da to bude igra kratkih pasova i sa dva prednja vezna igrača.
DAJ GOL!!!
ernesto

Post by ernesto »

Zoki Njegus ! Ili nekog nemca !
Banujte me molim vas :beg:
gasa

Post by gasa »

Zoran Njegus,najperspektivniji mladi strucnjak.Najbolje resenje za "Vojvodinu".
King

Post by King »

gasa wrote:Zoran Njegus,najperspektivniji mladi strucnjak.Najbolje resenje za "Vojvodinu".
Njeguše providan si :D
Djisa

Post by Djisa »

Za mene su jedina dva imena Bobe Pavkovic i Ivica Brzic. Sad koliko je to realno, to je druga prica. Apsolutno sam protiv Rajevca, nisam ga voleo ni kad je prvi put bio kod nas, suvise je defanzivan trener, klasicna Bata Djorina skola (bez uvrede prema coveku, jer je imao lepe rezultate i lepu kulturu).
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

A Govedarica?

Nama treba ili bomba tipa Rajevca, ili neko mlad i perspektivan kao Govedarica, Njegus, Nikolic,...
Vojvodini je najmanje potreban neki osrednji superligaski trener da nas 'otalja' ovih sedam kola, pa da ode.

Resenje na duge staze bi bilo dovodjenje trenera, koji ce se upoznati s ekipom ovih preostalih 7 kola, sacuvati 3. mesto i sledece sezone krenuti da radi svoj posao kao covek!
Vec bi poznavao ekipu tada, znao bi koliko moze da izvuce od ovih momaka i da napravi rezultat!
OverForty

Post by OverForty »

Brzic je ok, cak mislim i da je slobodan. Pravi trener treba posle kraja sezone. Sad treba stisnuti zube i izgurati do kraja. Ne moze ozbiljan trener da se dovede preko noci.
Over fifty
Post Reply