Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Tony Starks

Re: Uprava

Post by Tony Starks »

Mr Bean wrote:Brate mislis da mozes nekome prodati utakmicu kad imas jednog Mojsova u timu? Pa njega nije pretrcavao samo ko nije hteo..Ej jedan Kaludjerovic ga pretrci..
Mojsov je cele te godine kidao i bio jedan od najboljih naših igrača u jednoj od najboljih sezona u poslednjih dvadeset godina. Upravo "kiks" u toj utakmici protiv vas je početak ovog Mojsova kakvog ga sada znamo. Kada smo onako zgranuti sa tribina videli kako Kaluđerović, jedan od najsporijih srpskih napadača ikada, lagano pretrčava možda i najboljeg štopera lige u toj sezoni, nije bilo teško zaključiti u kom grmu leži zec. A Kizin smrknut nastup na konferenciji posle meča i potonja ostavka je samo to potvrdila.
Last edited by Tony Starks on Mon Apr 23, 2012 1:16 am, edited 1 time in total.
Stexman

Post by Stexman »

"Voša se raspada, igrači za večite"

Evo već nas rasprodaju! Jedva su dočekali :evil:
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Predsednik Butorović, koji se posle debakla protiv Borca u Kupu (1:0) na neki način distancirao od klub (nije bio na utakmicama ni u Kuli, ni u Subotici 5:1) u Crnoj Gori je, zbog teške bolesti rođene sestre. Telefon mu je u nedelju bio nedostupan, a nisu se oglašavali ni drugi čelnici kluba.

Butorović bi, inače, iz Crne Gore trebalo da stigne u nedelju uveče i da se odmah sastane sa članovima UO kluba. Centralna tema tog sastanka trebalo bi da bude mere za prevazilaženje krize, uključujući i raskid saradnje sa pojedinim fudbalerima, ali i status samog Butorovića, za kojeg je i dalje nejasno ostaje li u klubu ili ne.

"On nam je neposredno posle meča sa Borcem, što je bio i naš poslednji direktan kontakt sa njim, saopštio da nije više predsednik. Sva krivica za ova poniženja kluba je na nama i mi smo mu se u međuvremenu obratili pismom, koje su potpisali svi igrači i u kojem ga molimo da na toj funkciji ipak ostane. S njim i bez njega Vojvodina, jednostavno, nije ista", rekao je kapiten Miroslav Vuličević.

Slično pismo Butoroviću su uputili i svi zaposleni u klubu. Kakav će biti njegov odgovor i kojim putem će krenuti prilično dezorijentisana "stara dama" srpskog fudbala, znaće se možda već u ponedeljak.
Ovo o nezadovoljstvu igrača što im se ne dozvoljava da pređu u "večite" kao glavnom razlogu posrtanja Vojvodine je najverovatnije obično proseravanje Novosti, pogotovo ako se uzme u obzir da je Trajković jasno rekao šta misli o interesovanju petokrake, a šta tek reći za glupost da je igrač Olimpijakosa nezadovoljan jer ga Vojvodina nije pustila još zimus da pređe u zvezdu, novinar Novosti očigledno nema pojma ni odakle Katai u Vojvodini ni od kad je tu. :-? Tako da mislim da se na taj deo ne treba obazirati. Ali ovaj deo teksta koji sam izdvojio je kapiram zanimljiv za nas, pogotovo što se tiče tog pisma igrača. Ako je opet, naravno, za verovati Novostima i njihovom izvoru iz kluba, izvesnom Vuličeviću.
trešnjar

Post by trešnjar »

Ovaj članak je pisao očito neki novinar koji je dobio neku protivvrednost od BB-verovatno koji vinjak da bi mu ovaj digao rep.Kao Katai nije mogao iz Olimpijakosa u Zvezdu/da su procenili da im treba bio bi kod njih ali nisu ni oni ni slepi ni glupi a i dobro su informisani o svemu pa i o tome kako se ovaj dečko ponaša/, pa molila nas Zvezda sve sa Robijem za Trajkovića/vidi cela Srbija kakva je Trajković balvančina, takvih imaš na svakoj poljani/.Kao svi mole BB da ostane i bez njega je to neka druga Vojvodina.
Jeste druga.Bolja.
Svi lepo u sredu protiv Javora i *** Bato napolje !!!
Uostalom, napisao sam ja posle Borca da taj neće milom otići...Ko će mu hotel puniti i gde će lovu prati...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

I eto ga opet, otisao bi Bata ali mu ne daju.

ili su to predstavnici navijaca u Skupstini koji nece da prihvate ostavku, ili igraci i ostatak kolektiva pisu peticije za njegov ostanak. Ne daj coveku da se na miru povuce sa funkcije.

Jadan Bata, nema mu druge morace doveka da gazduje klubom...

:roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
rotacija

Post by rotacija »

rotacija wrote:
vladans wrote:U istoriji sporta nije zabelezeno da se jedan fudbalski klub sistematski unistava od strane nekoliko bitangi koji sebe nazivaju navijacima tog istog kluba...
U istoriji sporta nije zabelezeno da navijaci(one iste bitange,pogledati gore)na poslednje dve utakmice prozivaju sami sebe tj.teraju sami sebe iz uprave tog istog kluba...
U istoriji sporta nije zabelezeno da navijaci jednog fudbalskog kluba,zbog svojih "zasluga" na tribini imaju pravo da odlucuju o sudbini tog istog kluba,pa i da ga ugase ako treba...
Ja se nasim "partizanima" ovog prilikom izvinjavam jer nisam dovoljno upucen u celu pricu..

Nista od odlaska uprave nece biti , usli su oni cak i u temelje Karadjordja .
edit administracija-Sve kritike upućene prema grupi Firma 1989 prosledite na odgovarajuću adresu http://www.firma1989.com ili to lepo iznesite na stadionu. Anonimna blaćenja i optuživanja naših drugara sa Severa nećemo tolerisati ovde!
Ja bih rekao da mi je vec jedan post obrisan . Nisam ja mislio nikod da blatim nego samo kazem , kako stoje stvari i da tribine na stadionu nikad nece biti jedinstvene dok je tako. Ja sam zbog toga na istoku , a verujem i da nisam jedini.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Da li je neko uopšte bio na sajtu firme ovih dana?
Da li je neko primetio bilo šta što bi ukazivalo na bilo kakvu akciju za blaćenje obraza našeg kluba u svakom smislu te reči?
O čemu mi ovde pričamo?
edit administracija- pravila foruma
1) Ovaj forum je napravljen prvenstveno za navijače Vojvodine, ali i za ostale dobronamerne ljubitelje fudbala. Na forumu nije dozvoljeno vređanje i omalovažavanje značaja i istorijskih uspeha FK Vojvodina, kao i njenih navijača.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
shecky

Post by shecky »

Upravo sam pitao Mojsova za patlidzan i rekao je da ne zna nista o tome niti ga zanima.. jer zeli u Evropu.
Camel

Post by Camel »

[quote="trelos gia fcv"]Da li je neko uopšte bio na sajtu firme ovih dana?
Da li je neko primetio bilo šta što bi ukazivalo na bilo kakvu akciju za blaćenje obraza našeg kluba u svakom smislu te reči?
O čemu mi ovde pričamo?

Firma prica na tribini,ne na internetu!
Minja
Administrator

Post by Minja »

trelos gia fcv wrote:Da li je neko uopšte bio na sajtu firme ovih dana?
O čemu mi ovde pričamo?

Istina je bolna, ali je istina! Mi smo mali klub, i jedna od najslabijih navijačkih grupa na ovim prostorima. Ne po brojnosti, već po MORALU :!:
Bio u Subotici?
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Minja wrote:
trelos gia fcv wrote:Da li je neko uopšte bio na sajtu firme ovih dana?
O čemu mi ovde pričamo?
Bio u Subotici?
Opet isto pitanje, bio si u Subotici?
Da, objaviće se na internetu celokupan plan da bi se obavestila celokupna sportska javnost. :frown:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
TomaNS

Post by TomaNS »

Plan? :devil:
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
budababa

Post by budababa »

TomaNS wrote:Plan? :devil:
Ban? :mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

TomaNS wrote:Plan? :devil:
Da li ti poseduješ neke nadnaravne moći nesvojstvene običnim ljudima pa si zbog toga u kontinuitetu bezobrazan i bahat?
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
TomaNS

Post by TomaNS »

Budababo, ne vidim razlog za ban u jednoj reci sa satiricnom konotacijom koja prikazuje dosadasnje zalaganje po ovom pitanju...

Brick, ne vidim bahatost i bezobrazluk u konstataciji cinjenice da smo do sada imali samo predstavnike koja moli upravu da ostane...

I pritom, ne pricam ja o Firmi kao grupi (kojoj svaka cast), vec o pojedincima koji se kriju iza njenog imena i lepo zive od toga!

Ali, dobro, ukoliko to nije pozeljna tema ovde i sada - onda je necu ni potencirati...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Post Reply