Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
TomaNS

Re: Transferi

Post by TomaNS »

Tako je. Odstraniti i Abua (mnogo je crn, brate) i Vuka, otpustiti cistacicu i domara... i naravno, podrzati sve to, da bismo pomogli klubu.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Turija

Post by Turija »

Grba_NS wrote:Trajkovic kad vec toliko palamudi o nekoj ljubavi prema klubu mogao je u ime (iste te) ljubavi da smanji "izlaske" malo. Preko ku..a mi je tih sto su im usta puna neke ljubavi ka klubu, a prvi ti uteraju... Nista nije nezasluzeno pa tako ni njegovo odstranjivanje. Ovaj forum ima naviku da brani pogresne ljude, isto tako je bilo svojevremeno (davnih dana) sa Smiljanicem kada sam ovde pisao/govorio da momak ZASLUZENO ne dobija sansu jer se kriminalno ponasa (a kasnije se ispostavi bukvalno), pa su me "kolege" forumasi razapeli.
Mi treba da se skoncetrisemo na nas klub (a taj klub nisu ni Trajkovic ni ostatak ove ekipe) i da pronadjemo najbolji moguci nacin da mu pomegnemo u ovom (teskom) trenutku. Ja sam svakako za to da se nastavi sa ovim, na listu za odstrel nek pridruze Smiljanica i ako ima jos koji "mangup", idemo, noga u dupe i mrs.
Da, izgleda da smo mi, posle odlaska trenera Milinkovića, imali ekipu ,,plejboja" (što reče Rabren :mrgreen: ), a ne sportista :oops: samo sad ne bi valjalo da na talasu navijačkog gneva odu u bescenje i oni igrači koji se mogu dovesti u red, tako da Voša ima koristi od njih.

Edit:
Tomo, nemoj da idemo u krajnosti.Znam da Ti jeTrajče drag, drag je i svima nama forumašima, kao i meni, ali činjenica je da je izgubio kompas.Ja govorim samo o terenu, a verovatno je to i van njega (jer verujem u Grbinu objektivnost).
Ja sam prošlog proleća pisao da je momak zreo i za poziv u Reprezentaciju, ali sam već letos pisao da se više ne da prepoznati na terenu.Postao je nepouzdan, grub, neodgovoran, kao da se uortačio sa Danijelom, pa je lopta najviše išla od nogu do nogu njih dvojice, pa onda sijaset ,,bunaruša".Da li je to bilo do trenera, ili njih dvojice, ne znam, ali znam da mi je bilo muka od tih ,,kombinacija".Pametno ,,hlađenje" bi im sigurno prijalo i donelo korist (iako za sadašnje smatram da kasni više od pola godine i da nije produktivno).
Last edited by Turija on Tue Apr 24, 2012 6:31 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
TomaNS

Post by TomaNS »

Grbo, Turija, slazem se, samo se to ne radi tako...Jer, da se ne lazemo, nije on suspendovan jer mu treba "hladjenje", nego jer nekome treba alibi za svoju nesposobnost i kupovina vremena koju su istrosili...

On je zrtveno jagnje, a postoje mnogo podesniji za taj razanj, koji ionako ne sluzi nicemu!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ne bi se sve ovo dešavalo da ih Bata nije sve "razmazio" :mrgreen:
Srećom, tu je sad "čvrst ruka" gosn Vlaović da to popravi. Good cop-bad cop rutina će sve krive Drine da ispravi :whip:

No kad on pretera, doće stari mirotvorac da to sve dovede u red. Prosto žalim navijače ostalih timova. Oni imaju samo da gledaju fudbal, i ponekad čuju neko saopštenje. A mi pride imamo i pozorište, urnebesnu komediju, cirkus a evo sad sa ovim igračima i detektivsku dramu. Nikad dosadno.
Io odio Belgrado
Box

Post by Box »

Da se vratimo malo na temu (Transferi).
Kada je "onaj" rekao da je budzet Vojvodine 3 miliona + sadasnji problemi sa stoperima, nekako mi je masta proradila i rezultat toga je sledece: http://www.transfermarkt.de/de/milan-st ... 28698.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ernesto

Post by ernesto »

a menadzer Stepanovu , Mihael Stankovic :mrgreen:
Banujte me molim vas :beg:
Helm

Post by Helm »

E, a zar nije Djuric slobodan igrac?
Mislim da bi cak vrlo rado prihvatio da dodje.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

A što vi uopšte o tome sad pričate?

Koja uprava da ih dovede, ova koju tek treba da oteramo?
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Blic prenosi da je crnima prva želja za leto Merebašvili! :frown:
Box

Post by Box »

Helm wrote:Blic prenosi da je crnima prva želja za leto Merebašvili! :frown:
Moze da im bude samo zelja , jer kada su ga vratili u maticni klub stavili su u ugrovor da ne moze (valjda godinu dana) da predje u druge srpske klubove.
masterNS

Post by masterNS »

Према наводима са званичног сајта Војводине, вишеструки шампион Грузије исплатиће Војводини 300.000 евра на име обештећења, уз клаузулу да Меребашвили до лета не може бити продат или позајмљен другом клубу.

Ovako je to zurnal preneo, a po tome znaci da on sad moze da dodje u neki drugi klub u Srbiji. Ako je neko upuceniji neka nam razresi nedoumicu...
Last edited by masterNS on Sat Apr 28, 2012 5:38 pm, edited 1 time in total.
Helm

Post by Helm »

Box wrote:
Helm wrote:Blic prenosi da je crnima prva želja za leto Merebašvili! :frown:
Moze da im bude samo zelja , jer kada su ga vratili u maticni klub stavili su u ugrovor da ne moze (valjda godinu dana) da predje u druge srpske klubove.
To je malo, uzeće ga na zimu ako ne mogu na leto!
fare

Post by fare »

Evo ovo sam ja docitao Povratak Milijaša u Zvezdu, Mereba crno-beli?

Beogradska štampa piše da je Partizan zainteresovan za Gruzijca Giorgija Merebašvilija, a da bi Nenad Milijaš mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

Beogradska sportska štampa pripremila nam je ovog jutra nekoliko transfer-poslastica. Tačnije, najava nekoliko mogućih transfera.

Tako "Sport" tvrdi da je Partizan zainteresovan za gruzijskog fudbalera Giorgija Merebašvilija, koji se protekle zime vratio iz Vojvodine u svoj Dinamo iz Tbilisija za 300.000 evra.

Navodno, tvrdi taj list, "Mereba" je "prvi pik Partizana u letnjem prelaznom roku", a crno-beli su pre tri dana stupili u kontakt sa zastupnicima fudbalera i čelnicima gruzijskog kluba.

Merebašvili je dve sezone igrao za Vojvodinu. Odigrao je 53 utakmice i postigao 21 gol za "lale".

Kada je odlazio iz Vojvodine rekao je da će mu Novi Sad uvek ostati u srcu.

"Imao sam divan period života u Novom Sadu, stekao neraskidiva prijateljstva ali životni putevi su takvi. Želja mi je bila da se vratim u rodni grad u matični klub i hvala Vojvodini što mi je izašla u susret i dala zeleno svetlo da ostvarim cilj. Vojvodina i navijači, posebno 'Firma', biće u mom srcu ceo život", rekao je tada Merebašvili.
fare

Post by fare »

sad mi je sam Mereba pisao da je to istina !
masterNS

Post by masterNS »

@fare: Sta kaze po pitanju klauzule u ugovoru po kojoj ne moze da se vrati neko vreme u Srbiju? Da li je taj period istekao i moze da se vrati sad?
Post Reply