Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Tony Starks

Re: Transferi

Post by Tony Starks »

Treba ipak sačekati da vidimo šta će uopšte na kraju od toga biti, ja našim novinarima ne verujem ni da je danas četvrtak, a kamoli nekom fantomskom fudbalski-magazin.info portalu. Registrovali .info domen za dva dolara pre manje od mesec dana, a već imaju kredibilitet da kažu "danas smo saznali" i "saznajemo da je to već gotova stvar".
madda fakka

Post by madda fakka »

Tony Starks wrote:Treba ipak sačekati da vidimo šta će uopšte na kraju od toga biti, ja našim novinarima ne verujem ni da je danas četvrtak, a kamoli nekom fantomskom fudbalski-magazin.info portalu. Registrovali .info domen za dva dolara pre manje od mesec dana, a već imaju kredibilitet da kažu "danas smo saznali" i "saznajemo da je to već gotova stvar".
:!: Ovo ja govorim vec godinama... Pored novina ne treba nijednom mediju verovati
I Bog je Slaninar...
laki

Post by laki »

Zasto bi partizani platili obestenje za Merebu?! Pa njegova cena je bila kolika je bila. Zar politika kluba nije da nema problem da igraci iz Vose idu u blizance ali pod uslovom da pljunu realnu cenu?! Znaci ne vidim zasto bi platili obestecenje za Merebu pa zatim opet obestecenje kada bude napustao Dinamo?! Stvarno mi nema logike ama uopste! Znaci, da su partizani hteli da daju pola miliona, mogli su i da ga kupe. Ali ne. Oni su dali pola miliona da bi otisao u Dinamo! Bas glupost!
Image
Helm

Post by Helm »

Budi realan - nisu mogli da ga kupe. Njima bismo Merebu prodali minimum za 3.000.000 evra, što oni naravno nemaju. Boga nema da bi smo ga dali za 10 puta manje!
Sad zamisli situaciju da je došao i rekao "Hoću da idem u crne i gotovo, oni su spremni da daju 300.000, uzmite ili ne, ali ja za vas više ne igram!", a ostalo mu 6 meseci ugovora!
Pa, trenirao bi kondiciono svako jutro u 04h, video ne bi prvi tim, ni za jelom, i stan bi mu oduzeli, pa pogotovo crni znaju šta je sa Kizitom bilo, nisu ni oni ludi - uče se na greškama. Tako da, ako je ovo istina, onda su nas junački za*ebali!
laki

Post by laki »

Na koliko on ima ugovor sa Dinamom? Ako to saznamo, onda MOZDA ove price mogu da piju vodu. U suprotnom su jos jedna u nizu teorija zavera. Cak i predje u partizane to nista ne dokazuje!
I ja i jesam realan, vi ostali izmisljate price koje vama padaju na pamet, ja samo iznosim cinjenice uvek! Cim osvane neki kretenski clanak, mi se ovde isprimamo kao blesavi.
Image
Mg

Post by Mg »

Neznam koliko je pouzdano, pise da ima ugovor do 01.01.2015.
http://www.transfermarkt.de/de/giorgi-m ... 55978.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
JackSparow

Post by JackSparow »

Ugovor sa Vošom mu je isticao u junu ove godine, plus je bio samo 50% igrač Vojvodine, tako da je 300k sasvim realna cifra.. Ovo su novinske gluposti, nema šanse da patlidžan plati njegovo obeštećenje Dinamu. Novinari su počeli da nas pljuju čim smo otkazali kup, boli ih... a ove gluposti su samo da se primamo kako je patlidžan bogat klub. Koga će oni da kupe? Paragvajca sa kraćom nogom iz druge Mađarske lige. Jadni su.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Mg wrote:Neznam koliko je pouzdano, pise da ima ugovor do 01.01.2015.
http://www.transfermarkt.de/de/giorgi-m ... 55978.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U januaru je potpisao sa Dinamom ugovor na tri godine!
Znači do januara 2015. godine.
Želja mu se ispunila da ponovo obuče dres svog matičnog kluba, Dinama iz Tbilisija, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.
Evo (mada je više za "Gde su, šta rade") jučerašnja Merebina asistencija za pobedu Dinama od 1:0 na gostovanju drugoplasiranom Zestafoniju u derbiju kola. Poznati "lom", a igrao se 93. minut!!!

[video]http://www.youtube.com/watch?v=f1192yvR ... r_embedded[/video]
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Helm wrote: Tako da, ako je ovo istina, onda su nas junački za*ebali!
Zasto smo se za*ebali?
Helm

Post by Helm »

vojvodina jedna jedina wrote:
Helm wrote: Tako da, ako je ovo istina, onda su nas junački za*ebali!
Zasto smo se za*ebali?
Nismo se, nego su nas. :D
Ali to je veliko AKO... Zato sto su dobili ono sto nikad ne bi dobili. :deal:
Uroš

Post by Uroš »

Дакле овако партизан који нема пара да плати преостала дуговања и коме прети суспензија од УЕФЕ због неисплаћених дуговања,где председник државе шаље писмо Платинију да се ,,стубовима'' продужи рок,одједном кешира паре за Меребу који има уговор са Динамом до 2015.Једино ако Ивица Дачић није платио обештећење :mrgreen: Мада ко зна можда се до краја умеша и други стуб са милионском понудом.
Dejan

Post by Dejan »

Kataiju inostranstvo ispred Zvezde i Partizana, Vojvodina vraća Jovanića?

NOVOSAĐANI će, s obzirom na to da u tekućoj sezoni nisu napravili posao koji su očekivali, imati buran prelazni rok na leto s ciljem da zadrže okosnicu tima i oslobode se „viška“ stranaca, ali i da afirmišu mlade igrače iz sopstvenih redova.

Prvi potez, već su povukli, i izvesno je da će pokušati da među stative dovedu Milana Jovanića (26), „njihovo dete“, fudbalera koji je prošao sve selekcije tima, branio za Veternik, zatim karijeru nastavio u Australiji, pa po povratku čuvao mrežu Novog Sada i Spartaka, a sada je u poljskoj Visli.

Što se eventualnih odlazaka tiče, prvi na spisku je Aleksandar Katai, mladi napadač koji je proleće proveo kao pozajmljen igrač iz atinskog Olimpijakosa. Njega je zimus htela Crvena zvezda, sada ga želi Partizan, a on bi najradije išao ponovo preko granice.

- Lepo zvuče ponude domaćih klubova, ali ja bih radije u inostranstvo, Belgiju ili Holandiju. Međutim, i to je problem, jer realno lane sam sa klupe otišao u Olimpijakos, a nisam se dokazao u srpskom fudbalu.

Pod lupom je, navodno, do juče suspendovani štoper makedonske reprezentacije Danijel Mojsov. Na njega su oko bacili predstavnici moskovskog Dinama i kineskog Čeng čuna, koji trenira Svetozar Šapurić.

- Zaista nemam pojma o tome - kategoričan je Mojsov. - Sada mi je jedini cilj da ostvarimo plasman za kvalifikacije za Ligu Evrope, a imaćemo dužu pauzu zbog Evropskog šampionata, pa će biti i vremena za taj posao.
lexa

Post by lexa »

Ne verujem u ovu pricu da je partizan preko Tbilisija kupio Merebashvilija.
Ovako na prvu to izgleda jednostavno, po principu mi vama, vi njima i gotov posao
ali nije to bas tako. Osim toga, ne verujem da bi se crni toliko mrcvarili s tim, jer ruku na
srce nije ni Merebashvili nesto previse pokazivao kod nas, igrao je uglavnom toplo-hladno,
tako da ja bas i ne vidim neki preveliki razlog za takvu akciju crnih.
Njima je sada stani-pani, vezni red im se zasnivao na Vukicu i Ilicu, koji zajedno imaju
70 godina, i koji verovatno vise nece igrati (bar ne ozbiljan fudbal) pa im je vezni igrac
itekako potreban. Na nasem trzistu je jako slaba ponuda tako da su se verovatno iz tog razloga
okrenuli Merebashviliju koji eto, osim toga, ne mora ni da se adaptira na srpski fudbal.
To je po meni puno realnije od nekog filmskog scenarija realizacije ovog transfera.

U svakom slucaju, nadam se da od toga nece biti nista.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Људи, 11. маја 2011. године већем делу наивног плебса који живи у Србији показали смо право лице српског фудбала. Од тада нас близанчићи буше на сваком кораку. Погледајте писање већине београдских медија? Да ли је то објективно и истраживачко новинарство или пуко саопштавање онога што желе та два клуба(ето, селе нам играче а да нису ништа питали ни клуб, ни играче ни њихове менаџере).
Мада, око Меребе мени ту све стварно смрди? Мислим да га ми уопште нисмо довели због нас, већ га је партизан уступио нама како би се он разиграо и научи српски језик. Да не би било провидно, он одлази у Грузију и враћа се у црног близанца. :D
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Katai moze slobodno da ide gde hoce! Kamo srece da nije ni dolazio...
Post Reply