http://fss.org.rs/sr/referees/delegiranje_sudija.html" onclick="window.open(this.href);return false;Војводина : БСК 5. мај 2012, 19:30
Главни судија: Јованетић Бошко
Помоћни судија 1: Курчубић Ненад
Помоћни судија 2: Петровић Немања
Четврти судија: Киш Чепеги Роберт
Посматрач: Шипчић Зоран
Делегат: Ратковић Предраг
28. kolo: Vojvodina-BSK 2:0
Re: 28. kolo: Vojvodina-BSK, subota 19:30h
Puno vise cemo znati posle ove utakmice. Moze nam biti dovoljno samo tri boda do kraja,SlaNNinar wrote:Uzimajući u obzir raspored nas i ostalih timova do kraja sezone, mislim da je realno da mi na kraju zadržimo ovo četvrto mesto. Mada, s druge strane, ko se i ovakvom raspletu sezone mogao nadati?
Evo izjave Vulićevića sa konferencije danas:
http://kapiten.rs/fudbal/vulicevic-mora ... na-terenu/" onclick="window.open(this.href);return false;
a moze i da recimo 7 bodova ne bude dovoljno.
Nas raspored do kraja:
BSK (kuci)
Borac (u gostima)
zvezda (kuci)
Raspored Jagodine:
Radnicki KG (kuci)
Metalac (u gostima)
Novi Pazar (kuci)
-ako dobiju Radnicki realno je da ugrabe svih 9 bodova do kraja
Raspored Slobode:
Novi Pazar (kuci)
Hajduk (kuci)
OFK Beograd (u gostima)
-igraju dve zaredom kuci, dakle, sa 6 bodova bi dosli (mozda) u situaciju da na Karaburmi
u zadnjem kolu vijaju Evropu.
Ne smemo zaboraviti ni cinjenicu da Radnicki ima jako tezak raspored do kraja.
Prvo idu hitu proleca, Jagodini, pa im dolazi partizan, pa u zadnjem kolu idu Radu.
Teoretski oni mogu da padnu na peto mesto.
Ma kako god, tesko je ovako napamet pricati, posle ovog kola cemo moci vise, ali cinjenica
je da cetiri ekipe manje-vise ravnopravno ucestvuju u borbi za Evropu.
Оно што ми је најгенијалније код ове утакмице је то што је управа по први пут ставила овако ноћни термин и то баш онда кад Балашевић има концерт у Центру. Бар мало када би укључили мозак...
И питам се зашто неће бити ни 1000 људи...

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Izmedju DjB-a i Vojvodine, nemam tezak izbor. Zapravo DjB-a nikada nisam ni gledao, pa ne moram ni sutra.
- Schteph_F89
Danas cemo da vidimo kome je Vojvodina na prvom mestu!Bas mi je drago sto ima i Djoka aka ******** *********** na trgu i el komunistico veceras,da vidimo kako otprilike stojimo sa pravim Vojvodinasima...
Minja wrote:Izmedju DjB-a i Vojvodine, nemam tezak izbor. Zapravo DjB-a nikada nisam ni gledao, pa ne moram ni sutra.
Ниси ме разумео. Свима нама који смо сваки викенд уз Војводину избор није тежак...али широј маси јесте. А не можемо баш говорити да нам не треба маса ако хоћемо да терамо ову управу...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
djordje balasevic aka ***********?! Jel na njegov koncert misite?
Ja ne znam ko i dalje moze da ide na koncert toj ****** i njemu slicnima koji su nedavno imali koncert u NS, ali sto se mene tice, izbor je veoma lak, tacnije ne znam sta bi trebalo da se dogodi pa da kazem: E, danas umesto Vose idem na to i to!

Ne vidim čemu ovo pljuvanje ĐB, može o njemu da priča i misli ko šta hoće, ali on je ipak jedan od najpoznatijih ljudi iz našeg grada koji je pritom i Vojvodinaš. Niko nije tako dobar da pljuje svoje kao mi Novosađani, nije ni čudo što nam pola grada ne navija za Vošu.
Slazem se! Zao mi je sto necu biti veceras na celom koncertu, ali se nadam da cu stici da pogledam deo nakon utakmice!Neusatzer wrote:Ne vidim čemu ovo pljuvanje ĐB, može o njemu da priča i misli ko šta hoće, ali on je ipak jedan od najpoznatijih ljudi iz našeg grada koji je pritom i Vojvodinaš. Niko nije tako dobar da pljuje svoje kao mi Novosađani, nije ni čudo što nam pola grada ne navija za Vošu.
- Uvek sa tobom
[video]http://www.youtube.com/watch?v=C1R4No8e ... re=related[/video]
Па ви идите на ЂБ,ја ћу на стадион !!!
Па ви идите на ЂБ,ја ћу на стадион !!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Znao sam da je smrad, al ovo je vrhunac ulizivanja.
Over fifty
Objektivno, poseta danas će biti katastrofa, i protiv Javora je bila.
Držite se teme, a o Balaševiću na nekom drugom forumu...
Napred Voso!
Jel mi to vodimo 1:0? 
sad vec 2:0.
Evropo drzte gace

sad vec 2:0.
Evropo drzte gace

U prvom delu bili smo dominantni. Po meni, odlicno je odigrao Adjuru, naravno Abu, a hvale vredan je prodor Poletanovica nakon kojeg je sviran penal. Cudi me pojavljivanje Supica na golu. Katai rekreacija...