Raspored za sezonu 2012/2013
Raspored za sezonu 2012/2013
Prvenstvo Srbije za sezonu 2012/13 počinje 11. Avgusta, a u prvom kolu Vojvodina dočekuje ekipu Smedereva.
VOJVODINA-SMEDEREVO
SPARTAK ZV-VOJVODINA
VOJVODINA-BSK
DONJI SREM-VOJVODINA
VOJVODINA-JAGODINA
OFK BEOGRAD-VOJVODINA
VOJVODINA-PARTIZAN
SLOBODA-VOJVODINA
VOJVODINA-HAJDUK
VOJVODINA-JAVOR
RAD-VOJVODINA
VOJVODINA-NOVI PAZAR
RADNIČKI (NIŠ)-VOJVODINA
VOJVODINA-RADNIČKI 1923
CRVENA ZVEZDA-VOJVODINA
Takmičenje u JSL završava se 26. Maja 2013. kada je na programu XXX prvenstveno kolo.
Tekst sa zvanicnog sajta.
Raspored:
http://superliga.rs/images/stories/doku ... 2-2013.pdf
VOJVODINA-SMEDEREVO
SPARTAK ZV-VOJVODINA
VOJVODINA-BSK
DONJI SREM-VOJVODINA
VOJVODINA-JAGODINA
OFK BEOGRAD-VOJVODINA
VOJVODINA-PARTIZAN
SLOBODA-VOJVODINA
VOJVODINA-HAJDUK
VOJVODINA-JAVOR
RAD-VOJVODINA
VOJVODINA-NOVI PAZAR
RADNIČKI (NIŠ)-VOJVODINA
VOJVODINA-RADNIČKI 1923
CRVENA ZVEZDA-VOJVODINA
Takmičenje u JSL završava se 26. Maja 2013. kada je na programu XXX prvenstveno kolo.
Tekst sa zvanicnog sajta.
Raspored:
http://superliga.rs/images/stories/doku ... 2-2013.pdf
- severozapad
Re: Raspored za sezonu 2012/2013
a više ovih cigana se na kraju ne možeš otarasiti..
Opet u 7. kolu sa crnim, a u 15. kolu sa crvenim blizancem. Ovaj raspored ide već par sezona, jel' moguće da nemaju neki jenostavan kompjuterski program da nasumice napravi raspored, a ne da se svake godine prepisuje stari?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Zar ne bi bilo najbolje da se brojevi od 1 do 30 rasporede po parovima po principu svako sa svakim, a zatim da se žrebom svakoj ekipi dodeli broj?
Tada bi raspored bio skroz nasumičan.
Tada bi raspored bio skroz nasumičan.
U FSS-u je ko i u vojsci.... Zaboravi na mozak i logiku. 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- madda fakka
Jel moguce vec trecu sezonu zaredom copy-paste sa ciganima i nkp.... Jel se opet samoproklamovani tzv veciti derbi igra u 14om tj 28om kolu?
I Bog je Slaninar...
Verovatno jer, kako sam ja stekao utisak, imaju određen raspored unapred (po pozicijama) i onda kad se završi prvenstvo samo upišu klubove. Ako je to istina onda im stvarno treba dati medalju. Ali s druge strane, zašto bi iko pravio raspored za prijateljske i revijalne utakmice, zašto bi se neko mučio da sastavi raspored kad će se u svakom slučaju isto završiti? Metaforički - zašto bi se iko trudio da izračuna za svaki dan u godini kad će sunce izaći a kad zaći kad će svakako biti dan! crni će dobiti titulu svakako, zar je onda bitno ko kad i s kim igra? 

zar je onda uopste bitno i igrati? neka sami upisu i rezultate bez igranja utakmica, zasto dzaba trositi pare na odrzavanje stadiona, rezije, putovanja...?Helm wrote:zar je onda bitno ko kad i s kim igra?
to je koncept za buducnost - kompletno fiktivna liga bez utakmica, samo objave rezultate u medijima!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Pa to ja od početka vičem
Šta nas mučite, dajte konačan plasman pa da se spremamo za Evropu
Ali onda se setih, kako će prodati Markovića za 20 miliona ako ne da 100 golova! 

Pa jesul' objavili rezultate svih utakmica? Znaci, bilo je i golova, manje-vise sto su i ti golovi fiktivni kao i same utakmice, neka ih upisu kome vec treba i reseno. A ako bas neko insistira da dodje da vidi igraca na delu moze caskom da se organizuje i jedan "veciti derbi", "svetinja" ili vec kako sve ne nazivaju taj vasar, ionako svi znaju da svako ko vredi nesto taj igra ili u zvezdi ili u partizanu, drugi klubovi u Srbiji i ne postoje...Helm wrote:Pa to ja od početka vičemŠta nas mučite, dajte konačan plasman pa da se spremamo za Evropu
Ali onda se setih, kako će prodati Markovića za 20 miliona ako ne da 100 golova!

Nađosmo rešenje! 

Mora da su Ramadani & co samo izvadili spisak utakmica, golova, strelaca, kartona, a ko dođe da gleda, došao je. Ko mu je kriv. 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Kakav cirkus
Zar je moguce da ne znaju promeniti raspored, ovo je vec treca sezona sa istim rasporedom.
Pa evo meni neka daju olovku i papir i za pola sata cu napraviti raspored koji nece biti ni nalik
ovome, ne zajebavam se. To je toliko jednostavno da ne moze biti jednostavnije.
E moj FSS, zajednico superligasa, prvoligasa, kriminalaca i neznalica.

Zar je moguce da ne znaju promeniti raspored, ovo je vec treca sezona sa istim rasporedom.
Pa evo meni neka daju olovku i papir i za pola sata cu napraviti raspored koji nece biti ni nalik
ovome, ne zajebavam se. To je toliko jednostavno da ne moze biti jednostavnije.
E moj FSS, zajednico superligasa, prvoligasa, kriminalaca i neznalica.
Ma i na kraju sezone ce raspored biti isti 

jedno te isto,jedno te isto,sto bi rek'o Rambo!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...