Transferi
- Tony Starks
Re: Transferi
Hajde da budemo skroz realni, recimo da je branio promenljivo. Bilo je utakmica kada je blistao i spašavao nam dupe, ali bilo je i dosta kikseva, gluposti i generalno tog nekog osećaja nesigurnosti kojeg je ulivao. Nekom drugom bi to sve bilo opraštano, kao što su i Brki opraštani kiksevi, ali sa Supićem je to bilo nemoguće jer se ponašao seljački i zato se završilo kako se završilo. Ali ako hoćemo da budem skroz realni, isto ćemo tako reći da je Supić bez ikakvog razloga, dok nije bio kriv ni za šta, uzet na zub od strane publike bukvalno od svog prvog minuta na Karađorđu, da je ismevan, podjebavan, psovan. Da li je to samo zbog toga što je nasledio Brku Kapitena ili zbog nečeg drugog, uglavnom taj od starta poremećen odnos između njega i publike je i doveo do Subotice. Eto, mislim da je to najrealniji opis Supićeve sezone u Vojvodini, ja se nadam jedine, ne zbog njegovih golmanskih (ne)kvaliteta, već što jednostavno ako je već došlo do ovakve tenzije između njega i publike za dobro svih saradnja treba da se završi.Helm wrote:Ajd budimo realni, Supa je branio odlicno!
Slažem se u potpunosti. Supićeva forma se kretala od očajna--sjajna--očajna (Subotica)---sjajna (odbrane na utakmici sa petokrakom). Stoji da je njegov glavni problem što je seljak u glavi a to se ne ispravlja. Ali takav golman se savršeno uklapa u kvazi pank imidž našeg klubaTony Starks wrote:Hajde da budemo skroz realni, recimo da je branio promenljivo. Bilo je utakmica kada je blistao i spašavao nam dupe, ali bilo je i dosta kikseva, gluposti i generalno tog nekog osećaja nesigurnosti kojeg je ulivao. Nekom drugom bi to sve bilo opraštano, kao što su i Brki opraštani kiksevi, ali sa Supićem je to bilo nemoguće jer se ponašao seljački i zato se završilo kako se završilo. Ali ako hoćemo da budem skroz realni, isto ćemo tako reći da je Supić bez ikakvog razloga, dok nije bio kriv ni za šta, uzet na zub od strane publike bukvalno od svog prvog minuta na Karađorđu, da je ismevan, podjebavan, psovan. Da li je to samo zbog toga što je nasledio Brku Kapitena ili zbog nečeg drugog, uglavnom taj od starta poremećen odnos između njega i publike je i doveo do Subotice. Eto, mislim da je to najrealniji opis Supićeve sezone u Vojvodini, ja se nadam jedine, ne zbog njegovih golmanskih (ne)kvaliteta, već što jednostavno ako je već došlo do ovakve tenzije između njega i publike za dobro svih saradnja treba da se završi.Helm wrote:Ajd budimo realni, Supa je branio odlicno!

P.S.
Manite se Janoševića, on je tek rupetina neviđena. Očajno je branio kad god je donio šansu (Rad), nesiguran u svakoj situaciji a još i ljubitelj BG splavova i tzv playboy starleta (videti slike na fejsu

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, imao je Supa i svojih dobrih izdanja (pocetak prolecne polusezone kad nas je bukvalno samo on drzao u zivotu, i jos par utakmica) i onih manje dobrih (vec pominjana Subotica, i neke druge). A istina je i da je bio uzet na zub od prve utakmice, ali ja bih rekao potpuno opravdano jer je na tim prvim utakmicama branio OCAJNO. Nijednu loptu makar kako laganu nije mogao da uhvati, ili je boksovao ili bi mu ispala iz ruku, u pola od tih slucajeva skoro bi sam sebi dao gol. Objektivno, na tim prvim utakmicama za nas Supa je bio rupa. Posle se popravio i pokazao da ustvari i zna da brani, i kao sto rekoh u jednom delu sezone postao i nas najbolji pojedinac na terenu, a onda je dosla ta Subotica i totalni lom. I na utakmici sa ciganima gde je stvarno odbranio nekoliko jako teskih suteva gol sto smo primili je prakticno sam sebi dao - to je njegova prica, od sjaja do ocaja, nikad ne znas sta te ceka sa njim. Sto je veliki problem jer unosi nervozu stoperima, pa onda automatski i zadnji vezni mora da bude povuceniji, pa cela ekipa ispada iz ravnoteze i sve ode u tri lepe...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Uz duzno postovanje Radoje, to sto smo mi njemu radili na samom pocetku karijere u Vosi nikako ne moze biti opravdano. Ismevali smo bukvalno svaki, ali svaki njegov potez, aplaudirali na neke jednostavne intervencije, je.ali majku, ma ne mogu ni da se setim svega. Donekle mogu da razumem i njega, doduse ne i da opravdam to sto je (u)radio, ali svakako mi je jasno kako se oseca(o). Ponavljam, mrzim i ne mogu nikako da prihvatim to ponizavanje sopstvenih igraca, Supic, Brana, Skuletic, to je za mene idiotski!!!
Nisam bio na stadionu mozda je tamo to drugacije izgledalo ali sam gledao prenos revansa sa Vaduzom sto je bio i prvi nastup Supica u nasem dresu na Karadjordju. Uopste nisam imao utisak da ga je publika odmah uzela na zub, nego je kao sto sam rekao on imao nekoliko izuzetno nesigurnih intervencija u prvim minutima te utakmice - lagane lopte za hvatanje mu ispadaju iz ruku pravo u gol i onda se baca za njima i jedva ih izbija u korner i slicno. Prvo je to bilo prihvatano s nevericom, da bi ubrzo pocelo negodovanje i vredjanje. Onda kad je konacno jednom uhvatio sasvim laganu loptu cinicni aplauz i skandiranje 'Supa majstore'.
Realno, covek je izgledao totalno pogubljeno na toj utakmici (a i na nekoliko sledecih), nije istina da je odmah docekan na noz, njegove intervencije su izazvale reakciju publike. I ja sam bio zaprepascen kad sam ih video, ko je ovaj indijanac na golu pa taj mi ne bi branio ni u beton ligi bila je moja reakcija.
Tih prvih nekoliko utakmica Supic je zaista bio katastrofa. Posle se popravio, mislim kasnije u prvenstvu, sasvim solidno branio (uz poneku "zutu minutu" ali jebiga desava se i boljima od njega) ali je publika nastavila da ga vredja iako je u tom periodu prakticno sam drzao nasu ekipu. Zamislite da smo sve one 0:0 utakmice izgubili (a objektivno smo mogli, jer smo toliko jadno i jalovo igrali, a Supa je sve zivo branio na njima) pa ne da ne bismo sada o Evropi mislili nego bismo vrlo lako mogli da budemo u PLS!
Realno, covek je izgledao totalno pogubljeno na toj utakmici (a i na nekoliko sledecih), nije istina da je odmah docekan na noz, njegove intervencije su izazvale reakciju publike. I ja sam bio zaprepascen kad sam ih video, ko je ovaj indijanac na golu pa taj mi ne bi branio ni u beton ligi bila je moja reakcija.
Tih prvih nekoliko utakmica Supic je zaista bio katastrofa. Posle se popravio, mislim kasnije u prvenstvu, sasvim solidno branio (uz poneku "zutu minutu" ali jebiga desava se i boljima od njega) ali je publika nastavila da ga vredja iako je u tom periodu prakticno sam drzao nasu ekipu. Zamislite da smo sve one 0:0 utakmice izgubili (a objektivno smo mogli, jer smo toliko jadno i jalovo igrali, a Supa je sve zivo branio na njima) pa ne da ne bismo sada o Evropi mislili nego bismo vrlo lako mogli da budemo u PLS!
supic po meni ne bi smeo da brani, pa sve da ima kvalitet kao van der sar ili ceh u najboljim danama.
Ono posanje u subotici, prema navijacima koji su cimali da dodju do suboticu, je za ispisnicu i to momentalnu. Ipak se fudbal igra zbog navijaca???
Ono posanje u subotici, prema navijacima koji su cimali da dodju do suboticu, je za ispisnicu i to momentalnu. Ipak se fudbal igra zbog navijaca???
ФКВ
Tamo gde se igra zbog navijaca su i stadioni puni...simicpk wrote:Ipak se fudbal igra zbog navijaca???
- gospodinFKV
Radoye wrote:Tamo gde se igra zbog navijaca su i stadioni puni...simicpk wrote:Ipak se fudbal igra zbog navijaca???

Sto se Supe-Rupe tice, stvar je prilicno jasna - NE ULIVA SIGURNOST!
U prvoj utakmici protiv petokrake je ispao junak sa nekoliko odbrana, a u tim sansama je sam sebe doveo u situaciju da mora da pravi akrobacije...
Sa Brkicem si imao neku sigurnost da ce odraditi posao, ako zakaze onaj armirani beton od odbrane sto smo imali pod Kizom. Brkic je hvatao lopte...
Poceo sam na fudbalu da se sprdam jos posle Vaduca, kada se izvodi korner, ja umesto da vicem 'moja', vicem 'Supic' i boksujem

Brku gotivim jako, i on mi je sigurno među omiljenim igračima u poslednjih 10 godina. Da, ulivao je sigurnost, koliko nam je ta sigurnost značila protiv Austrije? Radoye mudro zbori, čovek je u pravu skroz.
Uf, nisam siguran u tvoju tvrdnju da ga publika nije odmah uzela na zub. U razloge necu da ulazimRadoye wrote:Nisam bio na stadionu mozda je tamo to drugacije izgledalo ali sam gledao prenos revansa sa Vaduzom sto je bio i prvi nastup Supica u nasem dresu na Karadjordju. Uopste nisam imao utisak da ga je publika odmah uzela na zub, nego je kao sto sam rekao on imao nekoliko izuzetno nesigurnih intervencija u prvim minutima te utakmice - lagane lopte za hvatanje mu ispadaju iz ruku pravo u gol i onda se baca za njima i jedva ih izbija u korner i slicno. Prvo je to bilo prihvatano s nevericom, da bi ubrzo pocelo negodovanje i vredjanje. Onda kad je konacno jednom uhvatio sasvim laganu loptu cinicni aplauz i skandiranje 'Supa majstore'.
ali je cinjenica da nije lepo docekan.
Utakmica protiv Vaduza, sam pocetak utakmice, par nesigurnih intervencija i odmah zvizduci.
Pa zar se tako podrzava igrac ekipe za koju navijas??

Nakon toga, kao i sto sam kazes, hvata laganu loptu a pola zapada ustaje i ironicno aplaudira.
Zbog cega?? Da li se na stadion ide da bi se podrzala ekipa ili da bi se pravio cirkus i sprdali
nasi igraci? Pa logicno je da podrzis svoje igrace i kada ne ide najbolje, da ih podignes iz mrtvih
i vodis ka pobedi. Jesu izlizane fraze ali je to tako.
Meni ni dan danas nije jasno sve to oko Supica. Daleko od toga da ga branim, o njegovim nekih
ljudskim manirima necu da pricam jer me interesuje iskljucivo kao golman. A kao golman i nije bio
kriminalan da bi se stvorila takva atmosfera oko njega.
Prosek jeste, branio toplo-hladno kao i mnogi pre njega, i kao sto ce mnogi posle njega.
-
Evo jedan kuriozitet sto se tice Vose i bivsih eventualnih transfera i zelja:
Pogledajte ko su za sada najbolji strelci u africkim kvalifikacijama za Mondijal 2014:
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_ ... ification_(CAF" onclick="window.open(this.href);return false;)
Prvi je Tresor Mputu, stara Vosina zelja koji koliko znam nije dosao jer je tog leta uvedeno ogranicenje stranaca.
A drugi sa golom manje je Said Saladin, onaj etiopljanin koga je Milovanovic doveo na probu prvo u Partizan pa potom u Vosu i koji naravno "nije zadovoljio" ni u jednom...
Taj Saladin je potpuno eksplodirao ove godine i uspeo da napravi od jedne male zanemarljive reprezentacije, cak i za africke nivoe, kao sto je njegova Etiopija, da postane ekipa koja je trenutno u vodjstvu i vodi glavnu rec u grupi sa ni manje ni vise nego Mfelinom i Sabalalovom Juznom Afrikom (koja je 3a) i David Manginom Centralno Africkom Republikom (koja je 2a! fali samo "nicija" Botsvana koja je zadnja u grupi). Jadan Saladin kojem ni golovi na probama po Srbiji nisu bili dovoljni da zasluzi mesto u nasoj "fantasticnoj" Toletovoj Superligi je potpisao prosle godine za Wadi Degla klub u Egiptu. Inace taj Saladin, izuzev Tejga, je jedan od retkih igraca od Milovanovica koji vrede. Evo ga ovde, http://www.national-football-teams.com/ ... p?id=27994" onclick="window.open(this.href);return false; mada fale mnoge utakmice Etiopije ali svejedno za te za koje imaju podatke se moze videti impresivan skor od 7 nastupa/5 golova za Etiopiju, a to jos vise dolazi do izrazaja kad se ima u obzir cinjenica da je on jedini igrac koji uopste zna da igra fudbal u timu, a zamislite da ima jos dobre saigrace oko sebe koji bi umeli super da mu namestaju lopte i centarsuteve?
Kad vec spominjem menadzera Milovanovica, jedno pitanje: sta bi sa onim njegovim Frimpongom, je li on na pozajmici ili je prodat Napredku?
Pogledajte ko su za sada najbolji strelci u africkim kvalifikacijama za Mondijal 2014:
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_ ... ification_(CAF" onclick="window.open(this.href);return false;)
Prvi je Tresor Mputu, stara Vosina zelja koji koliko znam nije dosao jer je tog leta uvedeno ogranicenje stranaca.
A drugi sa golom manje je Said Saladin, onaj etiopljanin koga je Milovanovic doveo na probu prvo u Partizan pa potom u Vosu i koji naravno "nije zadovoljio" ni u jednom...
Taj Saladin je potpuno eksplodirao ove godine i uspeo da napravi od jedne male zanemarljive reprezentacije, cak i za africke nivoe, kao sto je njegova Etiopija, da postane ekipa koja je trenutno u vodjstvu i vodi glavnu rec u grupi sa ni manje ni vise nego Mfelinom i Sabalalovom Juznom Afrikom (koja je 3a) i David Manginom Centralno Africkom Republikom (koja je 2a! fali samo "nicija" Botsvana koja je zadnja u grupi). Jadan Saladin kojem ni golovi na probama po Srbiji nisu bili dovoljni da zasluzi mesto u nasoj "fantasticnoj" Toletovoj Superligi je potpisao prosle godine za Wadi Degla klub u Egiptu. Inace taj Saladin, izuzev Tejga, je jedan od retkih igraca od Milovanovica koji vrede. Evo ga ovde, http://www.national-football-teams.com/ ... p?id=27994" onclick="window.open(this.href);return false; mada fale mnoge utakmice Etiopije ali svejedno za te za koje imaju podatke se moze videti impresivan skor od 7 nastupa/5 golova za Etiopiju, a to jos vise dolazi do izrazaja kad se ima u obzir cinjenica da je on jedini igrac koji uopste zna da igra fudbal u timu, a zamislite da ima jos dobre saigrace oko sebe koji bi umeli super da mu namestaju lopte i centarsuteve?
Kad vec spominjem menadzera Milovanovica, jedno pitanje: sta bi sa onim njegovim Frimpongom, je li on na pozajmici ili je prodat Napredku?
Đura se vratio!?
Jel neko čuo da se Igor Đurić vratio u Vošu?
Re: Đura se vratio!?
Bilo bi lepo ali...indjija wrote:Jel neko čuo da se Igor Đurić vratio u Vošu?
Nikom nista ne verujem dok ga ne vidim na konferenciji za novinare sa dresom u rukama i
vec stavljenim potpisom na ugovor.

Igor nije igrao nigde od kada je nas napustio i ne znam koliko on sada moze da bude pojacanje i zameni Mojsova ili Trajkovica.
FkpCascais Frimpong je prodat koliko se secam
FkpCascais Frimpong je prodat koliko se secam