pre neki dan sam razmisljao o Saladinu, procitah negde (eng podrucje) da ga trazi Torino, ali i da je u konkurenciji i jedan Premijerligas. Probacu da nadjem link
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Videcemo na sta Djuric lici. Mnogo vremena je proslo od kada je poslednji put igrao ozbiljan fudbal, a uspeo je ponesto i da zaradi, pa ni to vise nije ultimativan motiv.
Neka mu je sa srecom. Ako bude igrao 100% bice pojacanje za nas.
Можда сам за нијансу већи оптимиста по питању Ђурића од неких овде, али не и безусловни оптимиста. Како год, неко ко је пикао у животу неког факат озбиљног фудбала (Холандија), а нема година за геронтолошки (напротив, идеалне године за штопера) у најави звучи као бомба у поређењу са оним на шта смо у прелазним роковима навикли.
Vraca se Djura. Konacno da vise ne moramo da gledamo Mojsova.
Juce je jedan prvotimac nagovestio povratak Trivunovica, mislim da je neophodan mladji i kvalitetniji igrac na toj poziciji.
Što se tiče Đurićevog dolaska, meni to više miriše na Trajkovićev odlazak i nastavak strepnji uz Mojsova. Posle svih njegovih "slučajnih" kikseva, ne verujem da ćemo ga ikome lako prodati...
U dnevniku pise da je mladi rep Makedonije Petrov na probi u Vosi.
Izmedju Trivunovica i potencijalnog pojacanja iz Bugarske, mislim da je ovaj drugi daleko bolje resenje.