Ta prezasicenost se videla jos prosle godine, dokaz da cak i kad ostavite ekipu na okupu (ili bar veci deo nje) to nije garant nekog uspeha. Vec sam pisao da mi nije jasno zasto vise klinaca nije dobilo sansu, ukoliko vec nismo dovodili igrace sa strane. Naravno, i ti klinci da bi pokazali sta znaju moraju imati uz sebe iskusne i proverene igrace, ne moze dete od 17-18 godina da nosi ekipu.budababa wrote:Kada uporedimo listu igrača koji su otišli i onu sa pridošlicama, nema previše razloga za optimizam, jer ne vidim da smo se mi bilo kako pojačali. Ovo sa čime trenutno raspolažemo je dovoljno za peto-šesto mesto u prvenstvu i eventualno na-jedvite-jade prolaz u treće kolo pretkvalifikacija LE. Bio bih iskreno prezadovoljan da se varam i da me stari klub demantuje. Jedina šansa nam je da klinci dobiju šansu i eksplodiraju, jer je očigledno da su mnogi igrači prezasićeni Vojvodine i da čekaju bilo kakav transfer da pobegnu odavde. Jedan deo fudbalera uz to je fizički nespreman (pouzdan info), pa će pripreme u Austriji biti još jedno mazanje očiju uz gotovo nikakav učinak. Nadam se da će (još uvek aktuelni) predsednik ovaj put biti upućen šta se dešava na pripremama i da ga Panta i Rabren neće ignorisati kao prošli put, pa da o sukobima među igračima saznaje čovek iz štampe i elektronskih medija.
Sto se tice nespremnosti, to datira (isto tako) od prosle sezone. Da li se radi o losem radu kondicionog trenera (Banicevica) ne bih se usudio ovako pausalno da ocenjujem, ali ono u sta sam ubedjen je da su prvi trener (Vukicevic) i kond. trener imali jako losu saradnju, komunikaciju, pri tom ne mislim na medjuljudske odnose, vec cisto sinhornizacija izmedju trenaznog procesa/plana jednog i drugog, sto predstavlja sustinu, ono glavno, bar kad pricamo o spremnosti ekipe, ili u prevodu, da bi ekipa bila spremna prvi trener mora jednako da bude majstor svog posla, kao i kondicioni. Ako bilo koji od njih manjka sa znanjem dobicemo ono sto nam je sad ostalo kao nasledje, nespremna ekipa. Trenutni kondicioni trener prof. Milan Solaja je vrhunski strucnjak, jedan od boljih u Srbiji, imao sam tu cast da ga slusam, ALI ni madjionicar ne moze spremti nespremnu ekipu za mesec dana, to je premalo.