Transferi
Re: Transferi
Pa zašto jednostavno ne vratimo Branu Ilića, on od leta nema klub i nije mi jasno zašto insistiramo na strancu, ako možemo njega da vratimo? Imamo mi još pozicija gde bi mogli da dovedemo neke igrače, pa i strance, jasno je da ovakav prelazni rok nije dovoljan za nešto ozbiljnije.
A ni on nije igrao levo krilo u zadnje vreme pred odlazak nego spica, dok su Abua gurali levo.laki wrote:Sto rece moj drugar Daljac kad je Brana odlazio: Od blata cemo ga mi praviti"! I zaista, ni prismrdeti mu nije niko ko je od njegovog odlaska probao da odigra po levoj strani.
Od Tadica mi prakticno nismo imali nikoga na levom krilu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Opet mi dajete izgovor u parama. NIJE SVE U PARAMA, kako Sloboda dovodi Bosmana, Omegu, Klimpla, Tijaga, svaki od njih je kostao manje od prosecnog domaceg igraca... Kizito je svojevremeno dosao u Srem... Ima cak i vise kvalitetnih stranaca da su jeftini, nego domacih kvalitetnih igraca... Uostalom, pa Brana Ilic sigurno prima vise od svih ovih navedenih.
Uostalom, nebitno je da li je domaci ili strani, samo ne razumem kako samo izgovor o parama se uvek pojavi kad se o strancima prica? A da ne pricam o tome da ti nemas domaceg da nesto vredi a da nema vec jaka primanja...
Da se razumemo, ako moze da se dovede Brana Ilic to je super, ali ako ne, po meni prava ludost je dovoditi nekog prosecnog domaceg, to je tek bezveze... Ako je ista lose islo to su bezvezni povratnici i vecina otpadaka od vecitih, koji opet nisu ni jeftini.
Timu treba jedno jako desno krilo, a ne neki anonimus iz Mladosti iz Lucana. Pitanje je da li Brana Ilic zeli da se vrati u Srbiju, a koliko je iscurilo, uprava pregovara sa nekim igracima. Medju njima je Kolins Dzon otpao jer je potpisao juce sa Bukarsporom, a druge za koje se zna su Eric de Oliveira (85. godiste) koji je ni manje ni vise nego najbolji stranac u Rumuniji u 2010/11 i ciju bukvalnu "umetnost" mozete videti na YouTubu, i Dacian Varga (84. godiste) koji je solidan igrac i ponekad rumunski reprezentativac (igrao prosle godine za Rumuniju i ima 4 nastupa do sada. Obojica su slobodni igraci, i nemaju astronomska primanja, tako da prica o parama ne pije vodu. Ne radi se o strancu ili domacem, nego se radi o realnim pojacanjima.
Uostalom, nebitno je da li je domaci ili strani, samo ne razumem kako samo izgovor o parama se uvek pojavi kad se o strancima prica? A da ne pricam o tome da ti nemas domaceg da nesto vredi a da nema vec jaka primanja...
Da se razumemo, ako moze da se dovede Brana Ilic to je super, ali ako ne, po meni prava ludost je dovoditi nekog prosecnog domaceg, to je tek bezveze... Ako je ista lose islo to su bezvezni povratnici i vecina otpadaka od vecitih, koji opet nisu ni jeftini.
Timu treba jedno jako desno krilo, a ne neki anonimus iz Mladosti iz Lucana. Pitanje je da li Brana Ilic zeli da se vrati u Srbiju, a koliko je iscurilo, uprava pregovara sa nekim igracima. Medju njima je Kolins Dzon otpao jer je potpisao juce sa Bukarsporom, a druge za koje se zna su Eric de Oliveira (85. godiste) koji je ni manje ni vise nego najbolji stranac u Rumuniji u 2010/11 i ciju bukvalnu "umetnost" mozete videti na YouTubu, i Dacian Varga (84. godiste) koji je solidan igrac i ponekad rumunski reprezentativac (igrao prosle godine za Rumuniju i ima 4 nastupa do sada. Obojica su slobodni igraci, i nemaju astronomska primanja, tako da prica o parama ne pije vodu. Ne radi se o strancu ili domacem, nego se radi o realnim pojacanjima.
U principu, da sam na mestu Brane Ilića, pre bih okačio kopačke o klin nego da se vratim u Vojvodinu. A verovatno i on slično razmišlja, jer ne znam kome prija da sluša to što je on slušao na utakmicama.
Što se tiče levog krila, ja sam za stranca, ali neka mi neko od upućenijih odgovori, da li je Meleg levo krilo, ili bar da li bi mogao da ga odigra?
Što se tiče levog krila, ja sam za stranca, ali neka mi neko od upućenijih odgovori, da li je Meleg levo krilo, ili bar da li bi mogao da ga odigra?
-
Kakve veze ima što je Albanac ako zna fudbala?
Ako dobro igra, dobrodosao je.
Samo sto ne znam koliko je to istina posto mi izgleda kao da se ovaj "novinar" po kazni bavi sportskim temama, ocito su mu blize neke druge.
Evo jos jedne vesti od istog autora:
Samo sto ne znam koliko je to istina posto mi izgleda kao da se ovaj "novinar" po kazni bavi sportskim temama, ocito su mu blize neke druge.
Evo jos jedne vesti od istog autora:
Vuković precrtao dvojicu Beograđana
Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izbrisao je Rastka Stojkovića i Strahinju Milića sa spiska putnika za Olimpijske igre u Londonu. Posle Petra Nenadića još dva momka rođena u Beogradu su dobila „šut kartu“ tako da se sa pravom potvrđuje čaršijska priča da selektor Vuković nema lepo mišljenje o momcima rođenim na „beogradskom asfaltu“.
Priču da Vuković ne simpatiše Beograđane nije krio ni sam selektor u razgovoru sa prijateljima, pa čak i igračima, tako da su se očekivanja reprezentativaca potvrdila kao tačna.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Vlasnik portala sport26 je Lamine Diara i tako da ga ne treba shvatati kao ozbiljan izvor informacija 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- KoKanidja
албанци и хрвати нису добродошли па све да играју као Меси.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
+1KoKanidja wrote:албанци и хрвати нису добродошли па све да играју као Меси.
Ovo za albance se ne bih složio. Jedno su šiptari sa Kosova i Metohije, a drugo su albanci.KoKanidja wrote:албанци и хрвати нису добродошли па све да играју као Меси.
DAJ GOL!!!
- KoKanidja
Они се можда разликују по неким карактеристикама али су и даље албанци, ако се вама свиђају доведите их кући. Могу да буду и као Меси, а да су притом бесплатни, и ми једини клуб на свету, овде нису добродошли. Нећу уопште да причам више о овоме и да се објашњавам, овако је речено и крај приче.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
-
Pa da mi napravimo spisak svih zemalja sa kojima je Srbija bila u ratu i neprijateljskim odnosima,cisto da imamo neku orjentaciju koja bi nam pomogla oko toga ko sme a ko ne sme da dodje u Vojvodinu.
Ja imam drugara siptara, bolji je od mnogo Srba, tacnije ne znam ni jednu njegovu losu osobinu. Ponosan sam sto mogu da ga zovem svojim prijateljem. Toliko od mene. A veliki sam patriota inace.KoKanidja wrote:Они се можда разликују по неким карактеристикама али су и даље албанци, ако се вама свиђају доведите их кући. Могу да буду и као Меси, а да су притом бесплатни, и ми једини клуб на свету, овде нису добродошли. Нећу уопште да причам више о овоме и да се објашњавам, овако је речено и крај приче.