Liga Evrope - sezona 2012/13
Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč), četvrtak 21h
Ја био око 19ч и било још 5-6 људи...Иначе то за кореографију, с обзиром да се први пут ради тако нешто, није лоше што се зна шта ће бити.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Само без претераног респекта, за Рапид сутра сигурно неће играти чувени БЕЦИЋ, тетка Полин син! 

Moze i da igra. Ako Radnicki nije uspeo dobiti, nece ni nas 

UPRAVA NAPOLJE!!!
[video]http://www.youtube.com/watch?&v=tmvK40LSlS0[/video]
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mislim da nema više te vinjete od 4 dana u Mađi. Ja sam putovao skoro i morao sam da kupim za mesec dana, jer mi je ona od 10 bila kratka. Za 4 mislim da nije bilo, koliko se sećam ima neka koja važi 1 dan. Ja imam vinjetu što je sada ispalo dobro, jer je greota ne iskoristiti u ove svrhe!Ultra slanina wrote:Ako neko planira da ide za Beč u sopstvenoj režiji, putarina u Mađarskoj i Austriji će ga izaći 15-ak evra (U Mađarskoj važi 4 dana, a u Austriji 10 dana). Ako saznam još koji info od kolege gasztarbajtera proslediću na forum(e).

http://www.zurnal.rs/2012/07/31/dudic-u ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto malo podstreka za firmu ali i sve ostale koji ce biti na stadionu.
Eto malo podstreka za firmu ali i sve ostale koji ce biti na stadionu.

- Tony Starks
firma1989.comГОСТОВАЊЕ У БЕЧУ !!!
Пријаве за ово гостовање почињу од сутра у Шопу. За пријаву је неопходно да у Шоп донесете важећи пасош. Цена гостовања је 20 евра. За све остале детаље око поласка и осталих ствари, бићете накнадно обавештени.
- Schteph_F89
Bio sam danas (juce) oko 20h u centru,bilo je mase,od prvotimaca su bili Vuk i Trajkovic...A sto se gostovanja tice,upravo i ja procitah na Firminom forumu i malo je reci da sam se odusevio!Za 20e otici u Bec na utakmicu Vose...ne moze bolje!Nego da mi sutra odvalimo Becke decake,pa da onda odrzimo lekciju i njihovom horu u sred Beca!A Dudic moze samo da nam radi nesto u skladu sa njegovim prezimenom sa manjim korekcijama,if you know what I mean
Vidimo se na stadionu!FCV show no mercy!!!

Vidimo se na stadionu!FCV show no mercy!!!
Ostavite se vi sta drugi misle o nama. Da uradimo sve perfektno, opet bi zavist pucala iz njih kao za poslednje finale kupa. Gledajte kartu na vreme da nabavite i sve da obavestite da 30 minuta pre pocetka utakmice vec budete na svojim mestima. Kad vec dodjete na utakmicu dajte sve od sebe da podrzimo Vosu i prodjemo favorizovani Rapid.
ПУШТАМ КИШУ!
Да ли је сигурно за пренос на РТВ? Нема наше утакмице у њиховој програмској шеми за четвртак...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
http://www.austriansoccerboard.at/index ... -novi-sad/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ozbiljna analiza nase ekipe od strane naseg protivnika(mada su ga usrali sa trenerom,generalije su izgleda sa wikipedie prepisali). Nadam se da je neko i u nasem strucnom stabu posvetio paznju prekidima pre svega,da ne bude kao protiv Litvanaca, lutanja od zivog zida do stative i markiranja,da Djuric ide na bok kod prekida,a da Moreira ostaje u sredini i slicno...
PS. Primetili su i da Adjuru u ofanzivi cesce salje lopte na desnu stranu nego na levu... To ne znam ni da li je neko od nas primetio...
Ozbiljna analiza nase ekipe od strane naseg protivnika(mada su ga usrali sa trenerom,generalije su izgleda sa wikipedie prepisali). Nadam se da je neko i u nasem strucnom stabu posvetio paznju prekidima pre svega,da ne bude kao protiv Litvanaca, lutanja od zivog zida do stative i markiranja,da Djuric ide na bok kod prekida,a da Moreira ostaje u sredini i slicno...
PS. Primetili su i da Adjuru u ofanzivi cesce salje lopte na desnu stranu nego na levu... To ne znam ni da li je neko od nas primetio...

Zaista detaljna analizaCamel wrote:http://www.austriansoccerboard.at/index ... -novi-sad/

Nadam se da je neko od nasih pametnjakovica makar polovinu slicnog posla obavio za njihovu ekipu.
Bacio sam pogled na ovu analizu i zabezeknuo sam se
Baš ništa ne prepuštaju slučaju... Evo izveštaja sa konferencije danas http://kapiten.rs/fudbal/zagorcic-novi- ... icu-video/" onclick="window.open(this.href);return false; Jokić verovatno umesto Trajkovića, izgleda Grin i Poletanović sredina...

Last edited by SlaNNinar on Wed Aug 01, 2012 1:26 pm, edited 1 time in total.
Bice sigurno prenos, sad ne znam da li ce ici na rts ili rtvu.ogi wrote:Да ли је сигурно за пренос на РТВ? Нема наше утакмице у њиховој програмској шеми за четвртак...
EDIT: Da li moze neki prevod(ili sazetak) ovog teksta na nem?
ФКВ
Kapiten wrote:Tokom jučerašnjeg dana, počela je prodaja ulaznica za utakmicu Vojvodina – Rapid. Na dva prodajna mesta, za nepuna četiri časa, prodato je oko 2.500 karata, što garantuje da će tribine stadiona “Karađorđe“ u četvrtak uveče biti ispunjene do poslednjeg mesta.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...