Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Komedija? FK Vojvodina je krimić, akcija, triler, nebulozčina, naučna-fantastika, horor... Sve je, samo ne komedija. Valjalo bi im se zahvaliti na ukazanoj časti: nemaju svi navijači tu privilegiju posedovanja sezonskih karata.
oi Oi Oi! The chozen few...
Grof Žekula wrote:"Poštujući veliku želju navijača Vojvodine, fudbalski klub je odluŠio da im izadje u susret i da i ove godine omogući svim zainteresovanim licima da kupe pretplatne članske karte"
Klub nam izlazi u susret (tj to je odluŠio) i omogućava nam da kupimo karte?!?!?!?

п.с. Можда су се могли сетити студената,незапослених(ипак живимо у времену историјске незапослености на овим просторима) као и људи који долазе са породицама на утакмице......
-
Lično bih ovde apelovao na sve istinske navijače Vojvodine da ne kupuju sezonsku kartu. Kupujte pojedinačne karte za utakmice, ali nemojte dati 200 dinara privatnom klubu. Kada to opet bude Vojvodina, prvi ću dati godišnju članarinu. Šta mi imamo za 200 dinara gospodo? Hoćemo steći pravo odlučivanja o klubu ili ćemo finansirati nečije ćevape (usta vas bolela dabogda od ćevapa)?
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Marquis
- Moderator
Jedini napredak je to što ne mora da se ide u Veternik i poljube vrata jer radno vreme osim što je kretensko takođe je i fleksibilno, pa tek iz nekog drugog, trećeg pokušaja nabodete i tu prestižni pretplatnu. Sve ostalo, sramota.
Vidim ja još će nas najbolja uprava u svemiru i šire, ubediti da je pretplatna karta nesvakidašnja pojava koju samo ako zaslužimo, dobićemo. Sledeće godine će da se hvale što nas i puštaju na utakmice.
Vidim ja još će nas najbolja uprava u svemiru i šire, ubediti da je pretplatna karta nesvakidašnja pojava koju samo ako zaslužimo, dobićemo. Sledeće godine će da se hvale što nas i puštaju na utakmice.
Io odio Belgrado
Koliko se proda sezonskih karata mislim da ne bi bila velika šteta ni da ih nisu štampali za ovu sezonu.
Sezonska karta u ekonomskom terminu treba da predstavlja broj lojalnih potrosaca koji je uvek i svuda najvazniji. Posebne marketing akcije se za to moraju praviti i trebale su se spojiti sa prodajom karata i interesovanjem ciljne grupe pre meca sa Rapid. Strucnost na svim funkcijama u klubu su na veoma niskom nivou kao i nacin dolaska na njih. Tako da se marketing uklapa u to.
ПУШТАМ КИШУ!
Kako oni uvek misle na nas.. Osećam se privilegovano kao neka princeza!
A da li je Donji Srem organizovao svoju prodaju sezonskih? Sve sam bliži toj opciji..
A da li je Donji Srem organizovao svoju prodaju sezonskih? Sve sam bliži toj opciji..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Gde su opcije popusta za studente,srednjoskolce,nezaposlene, penzionere( pa iako sa manjim primanjima i oni su nasi i treba imati razumevanja,jer ljubav prema klubu se nemeri dubinom dzepa),pa i vlasnike proslogodisnjih sezonskih karata ( da se nagradi njihova lojalnost), pa smislite nesto da se sa sezonskom i clanarinom dobije mozda i popust na artikle iz Web shopa Fk Vojvodina.
Pa ako ne znate pogledajte kako rade ozbiljni klubovi.
Ma nema ovde M od Marketinga,niti zelje da se ucini bilo sta u obostranom interesu, sve doskolovani strucnjaci privatnih fakulteta koji preko noci postaju doktori.
SAOPSSTENJE-SRAMOTA
„Poštujući veliku želju navijača Vojvodine, fudbalski klub je odlušio da im izadje u susret i da i ove godine „omogući“ svim zainteresovanim licima da kupe pretplatne članske karte za sezonu 2012/2013″ ????
Jeste li vi normalni
Pa ako ne znate pogledajte kako rade ozbiljni klubovi.
Ma nema ovde M od Marketinga,niti zelje da se ucini bilo sta u obostranom interesu, sve doskolovani strucnjaci privatnih fakulteta koji preko noci postaju doktori.
SAOPSSTENJE-SRAMOTA
„Poštujući veliku želju navijača Vojvodine, fudbalski klub je odlušio da im izadje u susret i da i ove godine „omogući“ svim zainteresovanim licima da kupe pretplatne članske karte za sezonu 2012/2013″ ????
Jeste li vi normalni
Očekivano sramno... Pa jel taj marketing rade priučeni tapkaroši ili jedan ovako važan segment poslovanja ne treba da radi neko stručan i iskusan u tom poslu? Ma, šta i ja pričam: u upravi nam sede svi uspešni poslovni ljudi sa ukupno sedam godina srednje škole, što su doktorirali na Najlonu i našim živcima i zdravom razumu. Fuj! Mislio sam da uzmem sezonsku kao i prethodne godine, ali sada neću. Ne volim kada mi ovako "izlaze u susret".
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Sad sam vec siguran da sve to neko namerno radi jer ovoliko slucajnosti je jednostavno nemoguce
Prosto ce mi biti zao kad odu jer verujte mi,ovo vise nigde nikad videti necete

Prosto ce mi biti zao kad odu jer verujte mi,ovo vise nigde nikad videti necete

Posto je slaba ponuda sa kacketima,tacnije sa grbom kluba!
Ja sam kontao da kupim kvalitetan kacket i da prisijem grb kluba na njega!
E sad,mene zanima gde ima da se kupi grb kluba,da ga prisijem na kacket!
Unapre zahvalan!
Ja sam kontao da kupim kvalitetan kacket i da prisijem grb kluba na njega!
E sad,mene zanima gde ima da se kupi grb kluba,da ga prisijem na kacket!
Unapre zahvalan!
Banujte me molim vas 

Ma sta ce ti kacket, kupi antistres loptice... 

- severozapad
Te anti-stres loptice su ustvari toliko ubole u metu da je to strašno.
Već vidim sliku, zapad, istok i sever gnječe loptice a na terenu pletemo protiv metalca i ostale kompanije.

Izvinjavam se ako je neko vec napisao, ali otvorio nam se zvezda shop u zeleznickoj ulici, tj. Legea prodavnica a u izlogu ciganski dresici, bravo nasa marketing sluzba, svaka cast.
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...