Nista nije gotovo do ponoci veruj mi! Ovi smradovi(citaj: politicari) ce ucintii sve da Abu predje kod ciganstura!postman wrote:Malo pre sam u gradu kod Poste video Abua i Vulicevica kako setaju.Bilo mi je glupo da nesto dobacujem,nisam klinac,ali sasvim mi je logicno da ako se u pola tri zadnjeg dana prelaznog roka seta gradom najnormalnije da su male sanse da negde ode.
Transferi
Re: Transferi
Čudilo bi me od tebe da si ih susreo recimo u Dunavskom parku. Ovako.. baš kod Pošte..postman wrote:Malo pre sam u gradu kod Poste video Abua i Vulicevica kako setaju.Bilo mi je glupo da nesto dobacujem,nisam klinac,ali sasvim mi je logicno da ako se u pola tri zadnjeg dana prelaznog roka seta gradom najnormalnije da su male sanse da negde ode.
Šalim se naravno

DAJ GOL!!!
Pa,izlazio sam s posla. 
Uzgred,video sam i Vuka sa ,verovatno,devojkom,isli su izgleda u soping,ruke su im bile pune kesa,a video sam i Greena sa zenom i detetom.Sta je to,bila plata pa se Vosini igraci razmileli da je potrose.

Uzgred,video sam i Vuka sa ,verovatno,devojkom,isli su izgleda u soping,ruke su im bile pune kesa,a video sam i Greena sa zenom i detetom.Sta je to,bila plata pa se Vosini igraci razmileli da je potrose.

Last edited by postman on Fri Aug 31, 2012 3:37 pm, edited 1 time in total.
postman wrote:Pa,izlazio sam s posla.

1. Odlazi Abu i ne dovodimo nikoga.
2. Abu ostaje + Damjanovic dolazi.
Nije mi jasno kakav se pritisak vrši na upravu? Ako ta klauzula postoji, a oni uplate taj novac, uprava je nemoćna, zar ne?
Tacno! Ti stvarno mislis da ciganija ima 350k evra da da odma? -.-"Junior wrote:Nije mi jasno kakav se pritisak vrši na upravu? Ako ta klauzula postoji, a oni uplate taj novac, uprava je nemoćna, zar ne?
Neki uticajni ljudi vrse pritisak na upravu, a oni hoce da im mi bukvalno poklonimo Abua.
Last edited by Drina on Fri Aug 31, 2012 3:46 pm, edited 1 time in total.
- Schteph_F89
Drina wrote:![]()
Valjda ce se sve zavrsiti dobro. Evo najbolje i najgore opcije za nas:
Mislis najgore i najbolje

TacnoSchteph_F89 wrote:Drina wrote:![]()
Mislis najgore i najbolje

Edit:
Upravo sam saznao da ta klauzula nije bas takva kakvom je predstavljaju smece od bg novina
Katai ponovo Vošin, Jao u Bežaniji
31. AVGUST 2012. | 15:40 | IZVOR: SPORTSKE.NET, FKVOJVODINA.RS
Fudbalski klub Vojvodina vratila je svog fudbalera koji je danas potpisao ugovor sa novosadskim klubom po kome će na „Karađorđu“ igrati do 2013. godine.
Aleksandar Katai, mladi 21-godišnji fudbaler koji je minulu sezonu u Novom Sadu proveo kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa, od danas je ponovo fudbaler Vojvodine.
Naime, usled velikog broja stranaca u ekipi, grčki tim je prošle godine prvo Kataija prosledio u Novi Sad na pozajmicu, ali je iz istog razloga danas, na veliku radost navijača novosadskog kluba, ponoo među svojima.
Katai je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa Vojvodinom, u Novom Sadu će biti do leta 2013. godine.
Inače, on je krajem prošle sezone imao zdravstvenih problema zbog kojih je jednovreme proveo i u bolnici, na sreću potpuno se oporavio i danas se definitivno priključio treninzima Vojvodine.
U isto vreme, danas je iz novosadskog tima stigla informacija da su klub napustila dva igrača.
U pitanju su Antvi Jao, napadač koji će narednih šest meseci provesti u Bežaniji, kao i talentovani vezista Mirko Ivanić pozajmljen novosadskom Proleteru.
E sto mu peršuna, bolela ga ta riblja usta njegova, kao i sve ostale "političare" koji više brinu o dva titova blizanca nego o ovom narodu, crveni su se namazali svim bojama. Sve glavne stranke su zastupljene, evo sad i ovaj se uključio, od svih problema i obaveza glavna mu je ova, da lobira za crvene i direktno se uključuje u pregovore!!! Joj državo da te nema trebalo bi te izmisliti.Drina wrote:Vrsi se ogroman pritisak na Abua i upravu! Danas se u "pregovore" ukljucio i politicar ribljih usta!![]()
Koja
Evo vratio nam se katai. U koju to opciju spada?Drina wrote:![]()

Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
-
Da li da se smejem ili da se nerviram ?Dejan wrote:Naime, usled velikog broja stranaca u ekipi, grčki tim je prošle godine prvo Kataija prosledio u Novi Sad na pozajmicu, ali je iz istog razloga danas, na veliku radost navijača novosadskog kluba, ponovo među svojima.
@ drina
pa zar ne rece da abu najverovatnije ostaje
kakvi su to pritisci , idem na razne sajtove i negde videh da sa "najviseg nivoa" dolaze zahtevi za abuom, ne razumem zaista, kakav je on to fantomski ugovor potpisao , pa se vodi ovakva rasprava
ako neko nema pare da plati 700k ili koliko stoji, ne znam sta hoce onda
ako imaju para , a mi ne dajemo abua, onda znaci da nije takav ugovor, ja jesam ekonomista, ali znam sta je ugovor,
ne svidja mi se ovo sa kataijem i damjanovicem, 2 nova pojacanja moze da znaci da neko ide,
posebno sto ovi mozda prodaju lazovica u minut do 12, onda i ta klauzala moze da obrisemo dupe sa njom
kakvi su to pritisci , idem na razne sajtove i negde videh da sa "najviseg nivoa" dolaze zahtevi za abuom, ne razumem zaista, kakav je on to fantomski ugovor potpisao , pa se vodi ovakva rasprava
ako imaju para , a mi ne dajemo abua, onda znaci da nije takav ugovor, ja jesam ekonomista, ali znam sta je ugovor,
ne svidja mi se ovo sa kataijem i damjanovicem, 2 nova pojacanja moze da znaci da neko ide,
posebno sto ovi mozda prodaju lazovica u minut do 12, onda i ta klauzala moze da obrisemo dupe sa njom
- KoKanidja
Ето сад знамо кога ћемо гледати на чувеној левој страни. Билбија може да оде слободно на позајмицу ако хоће да у животу још игра фудбал.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Najverovatnije znaci to sto sam rekao. Ako ne znas znacenje reci "najverovatnije" probaj da izguglas.menager wrote:@ drina

Last edited by Drina on Fri Aug 31, 2012 4:20 pm, edited 1 time in total.