Trener(i) FK Vojvodina
- Tony Starks
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Kiza podneo ostavku u Spartaku.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 94370.html" onclick="window.open(this.href);return false;
UH!
Ovo je tema "Trener(i) FK Vojvodina"!
Nema potrebe da reagujes, Kiza i Dzimi su nasi bivsi treneri tako da tema nije promasena
UPRAVA NAPOLJE!!!
Najbolje da pisemo o svim nasim bivsim trenerima. Iskreno ne vidim koga to interesuje ovde.nboya wrote:Nema potrebe da reagujes, Kiza i Dzimi su nasi bivsi treneri tako da tema nije promasena
Interesuje i mene 

Drina, mislim da je u ovakvim slučajevima to uredu, jer i Kiza i Džimi su bili i naši igrači i treneri, tako da nisu samo obični bivši treneri Vojvodine.
Meni ne smeta kad se ovde napiše o njima, šta više i zanima me gde su, šta rade.Zato mislim da nije promašena tema kod takvih situacija, odnosno imena trenera koje vezujemo za Vošu.
Poz
Meni ne smeta kad se ovde napiše o njima, šta više i zanima me gde su, šta rade.Zato mislim da nije promašena tema kod takvih situacija, odnosno imena trenera koje vezujemo za Vošu.
Poz
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ocigledno je moja greska posto dosta ljudi interesuje koga ce Maric trenirati tako da se izvinjavam svima.Turija wrote:Drina, mislim da je u ovakvim slučajevima to uredu, jer i Kiza i Džimi su bili i naši igrači i treneri, tako da nisu samo obični bivši treneri Vojvodine.
Poz

Kad smo vec kod zelja cestitki i pozdrava... I mene interesuju gde su nasi bivsi treneri, cak i onaj ludak od Zete Vukicevic.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ja se recimo slazem sa Drinom, mislim da prica o Dzimiju i Kizi treba da se prebaci u temu o JSL, jer oni nisu nasi treneri i sami linkovi nemaju dodirnih tacaka sa temom. Cini mi se da cak ima i tema o bivsim igracima pa tu mogu da se postavljaju stvari vezane za nase ex-trenere.Drina wrote:Ocigledno je moja greska posto dosta ljudi interesuje koga ce Maric trenirati tako da se izvinjavam svima.Turija wrote:Drina, mislim da je u ovakvim slučajevima to uredu, jer i Kiza i Džimi su bili i naši igrači i treneri, tako da nisu samo obični bivši treneri Vojvodine.
Poz
Come on you Reds!
Zar je to bitno uopšte? Tolika prašina oko jednog linka. Realno je nebitno gde će da stoji, ima dodirnih tačaka sa bar 4 teme u neku je morao da ubaci.
20 puta veći off je napravljen ovom raspravom neko tim postom.
20 puta veći off je napravljen ovom raspravom neko tim postom.
Pa bitno je gde su neki nasi bivsi treneri. Neki od njih su bili treneri Vojvodine i po 5 puta.
A iskreno, najvise bih voleo da Vukicevic(a bogami i Bekvalac) bude angazovan do kraja zivota, upravo iz gore navedenog razloga!
A iskreno, najvise bih voleo da Vukicevic(a bogami i Bekvalac) bude angazovan do kraja zivota, upravo iz gore navedenog razloga!

To "zar je bitno" se više odnosilo na deo gde da se objavi taj podatak. 

Ja sam Vukicevica video u Zmaj Jovinoj ulici pre nekih mesec dana, secka se u kasnim vecernjim satima skockan kao pravi zabarcic, tako da je verovatno i dalje bez angazmana... Takodje sam nesto nacuo da bi mogao i kod crnih ako ode Vermezssnigd wrote:Kad smo vec kod zelja cestitki i pozdrava... I mene interesuju gde su nasi bivsi treneri, cak i onaj ludak od Zete Vukicevic.