Marketing kluba
Re: Marketing kluba
A dobro,gde god da odes tipa koncert itd,kad ocita bar kod on ti ako ta karta ima za cepanje odcepi to,ako ne onda ti malo pocepa kartu.
Na koncertima ti nakon ocitavanja bar koda pocepaju taj deo karte, da ne bi mogao da das nekome kartu, pa da onda taj neko (npr neki kao tapkaros ili slicno) zezne nekoga tako sto ce mu prodati kartu sa kojom ne moze da udje. Ne znam koji je ovde razlog... Mozda je nesto slicno... Kanda je sa njihovim mozgom ipak sve u redu...Casual wrote:A tek sto ljudstvo sto ocitava bar kod sa karata nema grama mozga. Pitao sam zasto cepaju karte ako su ocitali bar kod i samim tim se sa tom kartom vise ne moze uci? Dobio sam bledi pogled ovakvog nekog tipa
Nova VOSA na trafikama, stara cena!!!
Cini se da fali malo vise zivotnijih tekstova, sve je nekako preozbiljno i prezatergnuto, fali Cvijinih tekstova to je sigurno...
Uz tekst o utakmici u Becu slike sa Borce???
Cini se da fali malo vise zivotnijih tekstova, sve je nekako preozbiljno i prezatergnuto, fali Cvijinih tekstova to je sigurno...
Uz tekst o utakmici u Becu slike sa Borce???
Čapeljini i Cvijini tekstovi su sjajni. Uživam čitajući ih, sve je lepo opisano i to sa puno šarma i duhovitosti.
Šteta što nema Cvijinih tekstova.
Sve to za 20 din. Priceless!
Šteta što nema Cvijinih tekstova.
Sve to za 20 din. Priceless!

...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Sa puno sarma i duhovitosti?

Molim te reci mi da si ironican!?

Molim te reci mi da si ironican!?
Da li je neko skoro kupovao sezonsku za zapad, kakva je situacija, da li se još uvek prodaju, da nije kojim slučajem sve rasprodato
, da li su setili pa za te 2900 da uz sezonsku daju neki poklončić sa grbom kluba ili nešto slično?
EDIT:
Juče sam bio u onoj agenciji u Pariskom magazinu i kupio sezonsku za zapad, ostalo svega još 3-4 sezonske za zapad, ali pušteno je samo polovina od dva sektora u prodaju. I to su samo dva sektora ispod lože i deo prvog sektora do lože bliže severu. Po slobodnoj proceni tu nema više od 500 mesta pa kontam da je toliko sezonskih i prodato za zapad. Naravno, za tih 2900 dinara nisu setili da pored karte poklone nešto od suvenira sa grbom Vojvodine, a mogli su bar jednu olovčicu ili privezak da daju, ali to je naš marketing.

EDIT:
Juče sam bio u onoj agenciji u Pariskom magazinu i kupio sezonsku za zapad, ostalo svega još 3-4 sezonske za zapad, ali pušteno je samo polovina od dva sektora u prodaju. I to su samo dva sektora ispod lože i deo prvog sektora do lože bliže severu. Po slobodnoj proceni tu nema više od 500 mesta pa kontam da je toliko sezonskih i prodato za zapad. Naravno, za tih 2900 dinara nisu setili da pored karte poklone nešto od suvenira sa grbom Vojvodine, a mogli su bar jednu olovčicu ili privezak da daju, ali to je naš marketing.
Na keju u gradskoj ( zvanicnoj) prodavnici suvenira i dalje se prodaju sajkace sa zvezdinim grbom...
Primitivizam, vulgarnost i provokacija.
Primitivizam, vulgarnost i provokacija.
Btw, pred susret sa Jagodinom, skoknem do njihovog sajta i otvorim online shop sekciju, kad imam sta da vidim. Nije nesto, ali je za ovaj na nasem sajtu...preozbiljan!!! 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
- novosadjanin

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Феноменално!novosadjanin wrote:![]()
Ponosan na svoju bivsu skolu.
Nije sve tako bilo u proslosti. U razredu od 15 muskih samo nas trojica smo navijali za Vosu. Bilo je i 3-4 grobara i 8-9 cigana, ali se te 89-te sve pocelo menjati. Sada je situacija totalno promenjena u nasu korist. Koliko cujem od svojih drugara cija deca idu u Sonju, za Vosu sada navija minimum 10 decaka u razredu a ovi ostali nesmeju ni da pisnu. Posto mi sin sledeceg septembra krece u skolu, nemam ni promil dileme u koju skolu cu ga upisati.
Nije sve tako bilo u proslosti. U razredu od 15 muskih samo nas trojica smo navijali za Vosu. Bilo je i 3-4 grobara i 8-9 cigana, ali se te 89-te sve pocelo menjati. Sada je situacija totalno promenjena u nasu korist. Koliko cujem od svojih drugara cija deca idu u Sonju, za Vosu sada navija minimum 10 decaka u razredu a ovi ostali nesmeju ni da pisnu. Posto mi sin sledeceg septembra krece u skolu, nemam ni promil dileme u koju skolu cu ga upisati.
- Red Marquis
- Moderator
Prvi put sam kod nas video ovo kad je Divlja Telad u Valjevu sličnu stvar uradila, i zažalio što se neko ne seti kod nas.
Sjajno!!!
Sjajno!!!
Io odio Belgrado
Bravo za direktora skole, kao i za RWS, koji su sjajno odradili ovaj mural! 

POŠTO OBRAZ ???!!!
Директор школе је осведочени Војводинаш, човек који је у младости важио за чаробњака са лоптом, један од оних који никада нису истрчали на терен нашег стадиона а жарко су то желели.Milan wrote:Bravo za direktora skole, kao i za RWS, koji su sjajno odradili ovaj mural!