Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Helm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Helm »

Izvinjavam se svima. Nemam nikakvu insajdersku informaciju, već mi je prijatelj pominjao u par navrata da ga je viđao u nekim kafanama ili tako nešto. Ja mu nisam nešto preterano verovao, ali možda je istina. A i od poznanika, koji ima neke info iznutra sam slušao da nije baš bio u sjajnim odnosima sa upravom. Ograđujem se od oba izvora, pogotovo drugog, ali pošto sam već čuo takve priče nisam preterano iznenađen.
Stexman

Post by Stexman »

Pa sta ako je isao po kafanama? Isao je i Vukicevic ali za razliku od njega ovaj ima rezultate. Sramota za upravu.
Ne zele oni da mi budemo prvi, to je problem. Odmah ce neko da se zainteresuje pa da provali kakve se sve mutne radnje u klubu desavaju.
Njima je najvaznije da tavore na trecem mestu, nikom ne smetaju, odigraju po jednu dve evropske utakmice i godine prolaze!

Klub nam je gori od Obilica iz 90-tih!
Helm

Post by Helm »

Pa ništa, svi idu. :D Ali ako su stvarno imali neki problem to je mogao biti dobar okidač. No kažem, ovo su sve info iz nepouzdane druge i treće ruke. Nadam se da će nam insajderi malo razjasniti situaciju.
Само Војводина

Post by Само Војводина »

С*ање... Не можемо једног тренера да задржимо бар целу једну сезону... :frown:
И то још смењују тренера који је први на табели, па ко још то ради???
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

E stvarno smo sami sebi najveci neprijatelj, ne treba nam ni FSS ni blizanci ni CIA-Vatikan i ostale zavere, niko nas ne moze zajebati onako kako sami sebe zajebemo...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Da poludiš od ove uprave. Ni u pauzi prvenstva nisu u stanju da ne uk**aju nešto.
Io odio Belgrado
masterNS

Post by masterNS »

Kad su mu vec i zamenu nasli odmah, pretpostavljam da se vec neko vreme znalo u vrhu kluba da ce Zagorcic leteti.
Imao je dobre rezultate, ali je nasa igra uzasna. Sve mi je to povuci-potegni... Ne igramo pod njim nista bolje nego sa njegovim prethodnikom...
iako su bitni bodovi, a ne igra, sa ovakom igrom ce bodovi sve teze dolaziti, jer nam tek predstoje najtezi protivnici...
Nije mi zao sto je otisao, jer ne mislim da bismo se sa njim nabrali pobeda i golova, ali ne mislim ni da cemo se sa Vidnjevicem ista vise usreciti.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja ne znam dokle planiraju da jebu vise u usta svakog kome je imalo stalo do Vojvodine! Pajac odlazi iz kluba vise, ostavi nas da se makar nadamo! Vodi i pantu i nesrecnog rabrena sa tobom, 'ebli te isti!
Владика
Administrator

Post by Владика »

limanfkv wrote:Hahahaha.
Забави и шали никада краја! Важно је да се ради плански и систематски. Најбоља управау историји универзума мора да вуче понекад тешке али зато сјајне потезе.
Значи нови тренер клуба са готово столетно традицијом, је бивши играч Рада и човек који је чуда чинио на клупи Рудара док су иза њега били браћа Шарић. Што би рекли- Прави човек за комбинат.
Боље да су средили стање у екипи уместо што су препостили да коло у екипи воде Трајковић,Смиљанић и њима слични.
п.с. Надам се да ће Шкулетић анд компани сада добити прописну и часну минутажу која одговара њиховим играчким квалитетима. Тек ме сада Стадион неће видети.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Stara dobra komedija od kluba. Menjaš trenera kad si prvi na tabeli - to stvarno nema nigde. Biće da je i ovaj Vignjević nekom nešto dužan i da mora da odradi dug.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
kej

Post by kej »

Rezimirajmo učinak nedovoljno dobrog trenera:
- nekoliko vezanih pobeda na kraju prošle sezone što nam je donelo učešće u Evropi
- prolazak jednog kola u Evropi i nesrećno ispadanje od Rapida iz Beča(dakle, najbolje izdanje u Evropi u poslednjih ne znam koliko godina)
- tri pobede i remi na početku novog prvenstva, prvi na tabeli bez primljenog gola, sa pobedom protiv Jagodine bio bi to najbolji start Vojvodine u poslednjih dvadesetak godina

Al' igra je problem, je l'.. Vojvodina je inače prepoznatljiva po lepršavoj igri, jako nam je bitan estetski dojam i to nas krasi godinama. Ma to je čitava parada trenera u poslednjih nekoliko godina koji su nam prezentovali čaroliju od fudbala! Zato doviđenja Zago, uskratio si nam magiju koju smo inače navikli da gledamo svake druge subote na Karađorđu, to je nedopustivo za nas fudbalske sladokusce željne umetnosti na terenu. To će nam doneti popularni Vignja, dokazani JSL stručnjak..
Nešto je ovde mnogo mutno.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Mislim da je svima jasno da njegova smena nema veze sa igrama/rezultatima. Sad, koji je pravi razlog...
1892

Post by 1892 »

Ma ovo je vec sprdacina, igraju se sa imenom kluba, katastrofa.
Nisam nista hteo da pricam o Zagi dok je bio na klupi, ali sam sa dve strane cuo da je odlican trener u smislu da ima raznovrsne i zanimljive treninge, dosta studiozno prilazi taktickim zamislima. E sad, sta ce nam sutra doneti to cemo videti, ali cini mi se da nam jos jedna sezona propada a da nije jos ni krenula. Mada posle svih ovih cirkuskih desavanja poslednjih godina pitanje je cak i da osvojimo neki trofej, ko bi se istom radovao....ja licno ne znam da li bih imao snage vise...
Come on you Reds!
Mare

Post by Mare »

Smena na mestu trenera sigurno nije povezana sa rezultatima kluba i igrom koju smo prikazali u dosadašnjem toku prvenstva.
Nešto se tu dogodilo i to nešto u poslednja otprilike 24 časa. Pazite, na netu može da se nađe čak i Zagorčićeva izjava za današnju prijateljsku koja se igra u sklopu priprema za Jagodinu.
Sad mi možemo svašta nagađati, možda je reč i o tome ko će isključivo sastavljati prvi tim, možda je Zaga rešio da istera do kraja i da ne bude više primoran da stavlja u prvi tim igrače koje ne želi. Setite se slučaja Škuletić, kad su ih sve kaznili, Zaga je za Škuletinja naglasio da što se njega tiče on na njega više ne računa do kraja sezone, da bi nedugo zatim kad je uprava odlučila da pomiluje kažnjene Škuletinjo bio ekspresno vraćen u prvu postavu!!! Možda je tražio veću platu, nadam se da ćemo nešto saznati od naših "insajdera", jer ovo je vrlo zanimljivo.

Međutim nema razloga za brigu, eto nama stručnjaka sa iskustvom - Grbalj, Hajduk i Rad (odakle je prosto najuren)... sad ćemo da vidimo šta je fudbal!!!
Nebrojano puta do sada se pokazalo da ova uprava svakako radi ali samo ne planski, ni P od plana ovde nema, sve je ad hoc i o` ruk sisitem, zato tako i prolazimo.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Meni je najzalije to sto ce ovo sve proci sa 20-ak komentara na forumu tipa: "Pa ovo je komedija... Strasno sta rade... Hahaha..." i tako dalje...
Kao da smo se vec navijki da nas jebu. I izvinjavam se na psovkama, ali zaista nas i treba jebati, posto da smo i mi drugaciji i da im malo stavimo do znanja da ne smeju da rade sta im se hoce, oni to ne bi ni radili. Ovako, nastavljaju da kaljaju ime kluba, da gaze po nama i da nam kidaju i ovo malo zivaca sto nam je ostalo.
Post Reply