Hajduk odmorio igrače protiv Partizana, na redu je Zvezda
... I pre gostovanja Partizanu najavili smo promene u timu, jer nas očekuje serija teških utakmica, pa smo morali da sačuvamo rovite i premorene igrače za predstojeće mečeve - istakao je Delić za Sport.
Protiv Partizana u timu nisu bili Brać, Bulatović, Popović, Milutinović, Ćulum i Adamović.
Znaci, Hajduk je igrao protiv Partizana bez 6 igraca.
Ali, sjajan je trener koji kaze da su igraci PREMORENI u PETOM KOLU, posle DVE NEDELJE PAUZE
Utakmica 7 kola Jelen super lige Srbije između Vojvodine i Partizana biće odigrana na stadionu „Karađorđe" u subotu, 29. septembra sa početkom od 14,00 časova.
ne znam sta bi rekao na to, ali ovo sto sam video na mondu, grobari su stvorili minimum 15 sansi za gol, a igraju im klinci Markovic, Jojic, Ninkovic, Mitrovic... A mi nase saljemo na raznorazne pozajmice
Ако екипа која Нефчију ниједном не шутне на гол за 90 минута,да пет голова и направи још 15 шанси,то значи да нам је лига убедљиво на последњем месту у Европи по квалитету,што значи лошија и од Литванске,летонске,црногорске,албанске,македонске,и лиге малте и андоре,а ипак мислим да није баш тако.
Ista priča sa grobljem je bila i prošli put kad su se blamirali u Evropi, trpanje prosečnih timova sa B omladincima, zamene domaćinstava i sl.
U svim normalnim ligama, timovi koji igraju Evropu malo padnu sa rezultatima jer igraju sa B timom. Jedino kod nas, ako igraš Evropu, sa omladincima daješ 17 golova na 3 utakmice i pored toga što ti brani špic.
I onda još slušam one raspale "navijače" kako se žale gde su pare od Lige Šampiona! Ali deluje mi da polako i njima uspeva da se ucrta u glavu šta se zbiva.
Zelja95 wrote:I urednik sajta je potvrdio da se utakmica igra u 14.00 sa grobljem
Urednik portala kaže:
23. septembar 2012. u 23:18
Tačno je, utakmica Vojvodina-Partizan igraće se od 14 časova.
Koji mozak je smislio u 14.00 a da to nije ona/ova nasa uprava,ma ne verujem
Smislila je novosadska policija, najveća maćeha domaćim navijačima na ovim prostorima, jedina policijska uprava u zemlji koja se prema svojim građanima ponaša kao da su, blago rečeno, gosti. To je njihovo rešenje za potencijalno incidentne situacije. To su retki oblici života.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
100% je zbog novosadsko-beogradske policije,jer im je navodno lakse da paze na navijace i potencijalne incidente u toku dana i po dnevnoj svetlosti,nego uvece,totalna gluparija,ali setimo se cekanja na stadionu posle rapida,i tako dalje i tome slicno,policija narkomani....