Bojović 3 - da ne bi njegove kifle iz slobodnjaka pitanje da li bismo sada gledali moguće protivnike za sledeće kolo...
Vuličević 2 boda - u drugom poluvremenu mnogo agilniji nego u prvom, a ostale ne primetih na terenu pa zato njemu dva boda, možda me i utisak vara, pošto sam sedeo na zapadu, a odatle ne možeš da ne zapaziš Vuleta kad šparta desnom stranom... šteta što se to njegovo trčanje jako malo materijalizuje...
Kosović 1 bod - mali bio ponajbolji igrač u prvom delu...
Mare wrote:Bojović 3 - da ne bi njegove kifle iz slobodnjaka pitanje da li bismo sada gledali moguće protivnike za sledeće kolo...
Vuličević 2 boda - u drugom poluvremenu mnogo agilniji nego u prvom, a ostale ne primetih na terenu pa zato njemu dva boda, možda me i utisak vara, pošto sam sedeo na zapadu, a odatle ne možeš da ne zapaziš Vuleta kad šparta desnom stranom... šteta što se to njegovo trčanje jako malo materijalizuje...
Kosović 1 bod - mali bio ponajbolji igrač u prvom delu...
Grof Žekula wrote:Glasanje za igrača utakmice, već postaje mučno...
3 - Bojović (zbog pobedonosnog gola)
2 - Đurić (konstantnost)
1 - Kosović (za ohrabrenje i par odlično izvedenih prekida)
Grin??? Pa ne znam samo koju je On Ajaxovu školu prošao? Ovog sa Sajmišta???
Potpisujem.
Mada je ovo sve tanko, ako se ovakve igre nastave počećemo da dajemo bodove igračima koji ne skrive penal ili ne daju autogol jer nećemo imati za šta drugo da se uhvatimo