Vojvođanska fudbalska scena
Re: Vojvođanska fudbalska scena
Secam se tog decka iz skolice fudbala kod Mike Radosava. Tada je uz Vladu Buaca bio jedan od najboljih igraca. Nekako dva razlicita tipa. Uzelac jak na lopti i odlicna levica i uvek ista finta, ide u desnu i onda brzi cim na levu stranu na svoju jacu nogu. Drugu gotovo da nikada nije koristio. I Vlada Buac koji je bio jedan od najbrzih igraca tada.
Bilo je posle jos par igraca u Vojvodini koji su kao nesto obecavali od tog godista, ali ostalo na tome.
Bilo je posle jos par igraca u Vojvodini koji su kao nesto obecavali od tog godista, ali ostalo na tome.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uzelac Nikola - Dzoni je prosao Mikinu skolu i nastavio u pionirima Indexa gde je presao sa celom generacijom ('84. godiste). Kasnije ista generacija igraca prelazi iz Indexa u Kabel. Najzasluzniji za taj prelazak bio je tadasnji direktor omladinske skole Kabela Mile Radin. Tu ih docekuje nekolicina odlicnih igraca '84. godista koji su ponikli u Kabelu i cine kompaktnu celinu.
Upuceniji se secaju sjajnih derbija u prvenstvu i kupu protiv Vojvodine predvodjene Krasicem.
Kabel je tada, krajem '90-tih imao pravo fudbalsko blago u generacijama igraca rodjenim '82. '83. i '84. god.
Nazalost po FK Kabel sve je manje-vise ostalo na mladjim kategorijama.
Upuceniji se secaju sjajnih derbija u prvenstvu i kupu protiv Vojvodine predvodjene Krasicem.
Kabel je tada, krajem '90-tih imao pravo fudbalsko blago u generacijama igraca rodjenim '82. '83. i '84. god.
Nazalost po FK Kabel sve je manje-vise ostalo na mladjim kategorijama.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Kako samo vreme leti...Prosto ne mogu da poverujem da se Džoni Uzelac sada već svrstava u veterane,jer trenirao sam u Kabelu krajem 90-ih,a kao da je juče bilo i sećam se da su svi uživali u njegovim igrama i predviđali mu uspešnu karijeru.Sećam se njegove karakteristične frizure,a posebno se sećam finala Kupa protiv Mladosti iz Apatina '99 godine,izgubljenu na penale,tih suza...Eh...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
-
Andreyos wrote:Kako samo vreme leti...Prosto ne mogu da poverujem da se Džoni Uzelac sada već svrstava u veterane,jer trenirao sam u Kabelu krajem 90-ih,a kao da je juče bilo i sećam se da su svi uživali u njegovim igrama i predviđali mu uspešnu karijeru.Sećam se njegove karakteristične frizure,a posebno se sećam finala Kupa protiv Mladosti iz Apatina '99 godine,izgubljenu na penale,tih suza...Eh...

Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako god da je bilo, on je Kabelovo deteAlan Ford wrote:Uzelac Nikola - Dzoni je prosao Mikinu skolu i nastavio u pionirima Indexa gde je presao sa celom generacijom ('84. godiste). Kasnije ista generacija igraca prelazi iz Indexa u Kabel.

Kakav bi ja Limanac bio kad ne bih imao udela u svemu tomeMinja wrote:A, i gosn. Alan Ford je imao udela u svemu tome

...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Kabel 4 - o Obilic, Zmajevo
Rutinski
Rutinski
Tvrđava 2 : 2 Kabel
Još dva gola mlađanog Branislava Hađinca, inače velikog navijača Vojvodine
Sva sreća pa trener Kabela ne igra napadački i ne traži atomski fudbal od svojih igrača, tako da su utakmice, iz nedelje u nedelju, sve zanimljivije i kvalitetnije.

El Hađi je u ovoj akciji pobacao komplet odbranu domaćina "u nesvest" i lako postigao pogodak

Prštalo je u Baču na sve strane. Naravno, sve u granicama fer-pleja

Lopta može da prođe, igrač ne
Inače, bivši igrač Vojvodine Dragan Mandić sada je, ako sam dobro razumeo, predsednik Tvrđave. Kako bilo, bio nam je domaćin i komplet boravak u Baču bio je više nego prijatan.
Ova mi je favorit. Kako se vrši pritisak na sudiju

Još dva gola mlađanog Branislava Hađinca, inače velikog navijača Vojvodine
Sva sreća pa trener Kabela ne igra napadački i ne traži atomski fudbal od svojih igrača, tako da su utakmice, iz nedelje u nedelju, sve zanimljivije i kvalitetnije.

El Hađi je u ovoj akciji pobacao komplet odbranu domaćina "u nesvest" i lako postigao pogodak

Prštalo je u Baču na sve strane. Naravno, sve u granicama fer-pleja

Lopta može da prođe, igrač ne

Inače, bivši igrač Vojvodine Dragan Mandić sada je, ako sam dobro razumeo, predsednik Tvrđave. Kako bilo, bio nam je domaćin i komplet boravak u Baču bio je više nego prijatan.
Ova mi je favorit. Kako se vrši pritisak na sudiju

- Schteph_F89
Moja Tvrdjava-Tvoj Kabel 2:2 Posteno 

I ova je odlična:

Inace, jedini crveni na utakmici dobio je igrac Kabela, i to potpuno zasluzeno.

Inace, jedini crveni na utakmici dobio je igrac Kabela, i to potpuno zasluzeno.
Zaista odlicna utakmica za vikend u Bacu, prava prvenstvena! Hvala puno Minja za slike!
P.S. Bilo je slaninara u sva 3 tabora u subotu
P.S. Bilo je slaninara u sva 3 tabora u subotu

Volem Vošu!
Зипа голчину-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=CkU04mRA ... r_embedded[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=CkU04mRA ... r_embedded[/video]
Poslali dete na Slanu baru, a on igra koliko i kod nas tj. ne igra. Zao mi je Ivanica jer je to momak na kome mozemo graditi buducnost ovog kluba. Inace, jos jedan (nekada) nas klinac/igrac, Dejan Milicevic u zadnje vreme odlicno igra u Cementu. Deja je pravi smeker od igraca na terenu i milina za gledati, i nikako mi nije bilo jasno zasto ga se klub tako olako odrekao.
Mali Deja je redovno bio najbolji strelac, do te povrede kolena u nekoj 17. godini recimo. Ni meni nije jasno, moglo se raditi jos sa njim, potencijala je svakako imao. Jel Gruja jos u Cementu?
0.0625
Nije, otisao je pre 3-4 kola.