To je to, D-day je došao. Vidim da forumom preovladava pesimizam. Te nemamo igru, nemamo trenera, nemamo hemije u timu, nemamo dobru upravu, nemamo pošteno suđenje, nemamo dobru podršku sa tribina, nemamo dobar termin odigravanja utakmice...
Hiljadu nam stvari fali, ali ja sam siguran da ih sutra gazimo, ubedljiva pobeda Voše (2-0

). Zašto? Zato što imamo relativno pouzdanu odbranu, verujem da će Đurić staviti u džep Šćepoviće i Markoviće, zato što nam leže tuđmanovci i njihov kvazi napadački fudbal, zato što svake polusezone odigramo jednu krštenu utakmicu a obično to bude protiv nekog od blizanaca kada najmanje očekujemo.
Pre 2 godine pod Kizom smo takođe bili prežaljeni, vladalo je nepoverenje u tim nakon startnog remija sa Jagodinom, najzvučnije pojačanje B. Ilić se povredio, nismo imali igru a nkp je igrao sa Arsenalom u LS a onda je došla ta utakmica. Utakmica na kojoj se prvi put na zapadu spontano zaorilo Abu Abu, utakmica na kojoj Mereba šalje u tri lepe onog klošara Smiljanića (beogradskog ne ovog našeg

), kada Mario igra kao u transu a na Karađorđu ako se ne varam debituje većini nepoznati Trajković. Nikad neću zaboraviti onaj osećaj sreće koji me prožimao zadnjih desetak minuta utakmice na sredini zapada okruženog agrikulturalnim grobarima koji su svesni da je poraz neminovan, koji su se iscimali iz svojih sela da gledaju svoj potentni klub na vrhuncu moći, kako zabezeknuto posmatraju mene i još par paćenika koji stojeći čekaju kraj utakmice i odgovaraju na dozivanja severa, kako im pena ide na usta od neverice da se neko usudio pokazati zube njihovoj mašini, još bi mi i što šta rekli ali ih racio ipak ne izdaje jer znaju da su na stadionu FK Vojvodina, na Karađorđu !!!
Od fudbalera tražim samo borben pristup i da ne srljaju a niti da se povlače ako imaju rezultat, pa šta bude, verujem da smo kvalitetniji od njih. Zamolio bih vas kolege forumaše, navijače koji idu sutra na zapad da se ne nabiju na divlji zapad, znam da je bolja atmosfera ali moramo biti u većini na centru tribine. Prevagu u navijačkom smislu donosi ta podrška sa centralnog dela zapada pa ka jugu, dok divlji zapad sa severom prestavlja samo kontra teg grobarskom istoku, to ljudi trebaju da shvate jer se to bolje vidi i čuje na tv tokom prenosa nego na stadionu.
Izvinjavam se na dužem postu ali ja živim za te dane kada uteramo blizancima jer titulu još dugo nećemo videti, idemo SAMO BORBENO!!!