Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
masterNS

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by masterNS »

Uroš wrote:
simicpk wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 97418.html
Kome je dosadno nek procita komentare :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Коментари говоре оно што ја сматрам одавно,а то је да су сви ,али буквално сви навијачи црвеног близанца психијатријски случајеви.
Oni stvarno nisu normalni. Ja se nekako trudim da ih opravdam, jer se klub za koji navijas uvek ponese od kuce. Pa uvek sam nekako isao logikom da kao nisu oni ikrivii sto su ih osakatili kao decu, ali izgleda da sam se gadno varao. :P :P :P :wink:
Oni su toliko zaslepljeni u tu neku svoju "velicinu" da je to strasno. A ta "velicina" postoji samo u njihovim glavama... Bolje da nisam citao, samo sam se iznervirao...

EDIT: Najgore je sto oni misle da njima drzava treba da pokrije sve dugove i da oni onda opet sve lepo pice iz pocetka. A posto je drzava u krizi, onda to treba da uradi gasprom. Idioti! Citam povremeno komentare tipa: "gasprom u plusu 4 milijarde dolara, a nama se stisli daju samo 2 miliona", "sta je to njima 50 miliona, treba drzava da im trazi da ulete i saniraju klub. sta koji qr*c daju tamo nekom zenitu i salkeu koji niti imaju istoriju niti navijace kao mi"... Kakvi su to bolesni mozgovi... Muka mi je sto disemo isti vazduh...velicina
Last edited by masterNS on Fri Sep 28, 2012 3:39 pm, edited 1 time in total.
nboya
Administrator

Post by nboya »

Secam se jedne emisije SOS KOS-a, gde se javlja neka budala-Zvezdas i kuka: - Drzava je bacila 100 miliona evra na odbranu kursa dinara, a nama bi i 20 miliona znacilo
:klanjanje:
UPRAVA NAPOLJE!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Večernje novosti wrote:Sudija Mihajlović oštetio Vojvodinu?

Sudijska komisija FS Srbije nije procenjivala arbitražu Danila Mihajlovića na utakmici OFK Beograd - Vojvodina jer je tek danas dobila sve potrebne snimke.

- Tek sada imamo kompletan materijal na osnovu koga ćemo moći da izvršimo potpunu i adekvatnu analizu Mihajlovićeve arbitraže. Sud ćemo doneti narednog petka, ali na primedbu Vojvodine, a na osnovu snimaka koje smo imali ima indicija da arbitar nije najbolje obavio posao. Iz tog razloga Mihajlović i pomoćnik Miloš Gagić neće biti delegirani dok ne donesemo konačnu odluku - istakao je potpredsednik Sudijske komisije Đorđe Žutić, tvrdeći da "hlađenje" arbitra ne znači i da je greškama uticao na ishod.

Zbog kleveta iz Vojvodine pre i posle utakmice, Sudijska organizacija je ipak reagovala shodno ovlašćenjima.

- Uputili smo prijavu Disciplinskoj komisiji FSS protiv generalnog sekretara Vojvodine Radisava Rabrenovića, zbog niza optužbi izneti u medijima. Protiv njega je već pokrenut disciplinski postupak - tvrdi Žutić.
Helm

Post by Helm »

Ja bih naznacio nesto drugo.
...tvrdeći da "hlađenje" arbitra ne znači i da je greškama uticao na ishod.
Bilo bi lepo da gospoda objasni na koji nacin ponistavanje cistog gola moze da ne utice na ishod! :unnormal:
Cak i da zanemarimo sto nisu svirali penal pod obrazlozenjem da ga mozda ne bismo iskoristili kao sto OFK nije iskoristio svoj nepostojeci, zanima kako vec postignuti gol moze da ne utice na ishod.

Posto odgovor ne postoji, donece se presuda da je faul bio, sudija ce dobiti 2 utakmice kazne zbog 1 propusta, jednu je vec odradio, i eto njega ponovo sa nama vec od 9. kola. A to sto je najavljeno takvo sudjenje jos pre utakmice, sto implicira da se znalo da je namesteno - nikom nista. Vazno da ce Bata pruziti ruku Toletu ako dodje u lozu, umesto da posaljemo celu pricu UEFA-i i istupimo iz lige.
the Gari

Post by the Gari »

nboya wrote:Secam se jedne emisije SOS KOS-a, gde se javlja neka budala-Zvezdas i kuka: - Drzava je bacila 100 miliona evra na odbranu kursa dinara, a nama bi i 20 miliona znacilo
:klanjanje:
Ako su Ruso i Volter u tehničkoj mogućnosti da prate SOS ili naš forum, mislim da sada cepaju i pale sve što su ikada napisali u životu, postiđeni pred ovakvom nenadjebivom doktrinom! Što je najgore, da se neki srpski političarčić pojavi s ovakvom "platformom", nisam baš najsigurniji da ne bi dobro prošao na nekim potencijalnim izborima...
:frown:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
fare

Post by fare »

Ljudi ja imam jedno pitanje znam da nije za ovo mesto ali neka me prebaci admin gde treba kako se moze na BALKAN SPORTU gledati i ono sto je VIP sta treba da se uradi jel tamo ima mnogo utakmica a skoro sve su vip evo i danas je VOSA bila VIP ako neko zna neka mi napise u poruku hvala pozdrav
Nevernik

Post by Nevernik »

fare wrote:Ljudi ja imam jedno pitanje znam da nije za ovo mesto ali neka me prebaci admin gde treba kako se moze na BALKAN SPORTU gledati i ono sto je VIP sta treba da se uradi jel tamo ima mnogo utakmica a skoro sve su vip evo i danas je VOSA bila VIP ako neko zna neka mi napise u poruku hvala pozdrav
Jednostavno je. Moras da im platis pretplatu.
budababa

Post by budababa »

"Večiti derbi" u ispijanju piva

Kompanija Karlsberg Srbija pokreće "Lavovsku akciju", odnosno takmičenje navijača Partizana i Crvene zvezde u ispijanju brendiranih Lav piva. Delije i Grobari pomažu svom klubu...

Reklama za Lav pivo od nedavno je zasijala na opremi fudbalera Partizana i Crven zvezde. Za razliku od crveno-belog, na dres srpskog šampiona, kao novi generalni sponzor zauzima centralno mesto na grudima.

Kompanija Karlsberg posle Fudbalskog saveza Srbije, s kojim je do skoro imala saradnju, odličila je da ubuduće sponzoriše dva naša najveća fudbalska kluba.

Poznati proizvođač piva u skopu ugovora sa trofejnim klubovima, između ostalog, se obavezao da Partizanu obezbedi postavljanje novih crno-belih stolica na stadionu u Humskoj, a Crvenoj zvezdi da kupi autobus za prevoz fudbalera.

Ovi uslovi trebalo bi da budu ispunjeni najkasnije do kraja 2013. Ali, postoji realna mogućnost da se sve završi mnoge pre zacrtanog roka. Međutim, Partizanu i Zvezdi u tome je potrebna pomoć navijača, pogotovo onih kojima je pivo omiljeno piće.

"Lavovska akcija" biće predstavljenja u utorak, kada će javnost biti upoznata sa detaljima.

Kako MONDO saznaje, kompanija Karlsberg Srbije sprovešće pravi "večiti derbi" među navijačima pivopijama naših fudbalskih giganata.

Za postavljanje stolica, odnosno kupovinu autobusa pre krajnjeg roka, pristalice dva kluba moraće da dostignu određenu, unapred zacrtanu, količinu kupljenih Lav piva isključivo brendiranih sa obeležjima Partizana ili Zvezde.

Navijači, trk po pivo...
Još jednom apel da se bojkotuje ovaj šljamovski brend :pegla:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Helm

Post by Helm »

Pozitivno je to što se i Staropramen toči. :mrgreen:
21114

Post by 21114 »

http://www.srpskifudbal.rs/2012/10/02/k ... -gluposti/" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Stexman

Post by Stexman »

Helm wrote:Pozitivno je to što se i Staropramen toči. :mrgreen:
Dobar Staropramen skroz, ali ja sve vise po Amstelu, nekako mi vise lezi!
Lav nikad nisam pio, ali kad bi bilo to jedino pivo u Srbiji, prestao bih da konzumiram taj carobni napitak!
johnny

Post by johnny »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=649229" onclick="window.open(this.href);return false;

BAndo banditska... :shit: :shit: :shit:
limanfkv

Post by limanfkv »

Boba dao gol ciganima. Bravo upravo, bas je divno gledati decu Vojvodine kako kidaju u drugim klubovima.
0.0625
budababa

Post by budababa »

2-0 za golubove. Hoće li morati labello da urgira na poluvremenu, pa da opet svedočimo preokretu gojnera?

P.S. Svaka čast, Bobo :cheers:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
limanfkv

Post by limanfkv »

Jos jedan gol Bobe, bravo najbolja upravo.
0.0625
Locked