Oni stvarno nisu normalni. Ja se nekako trudim da ih opravdam, jer se klub za koji navijas uvek ponese od kuce. Pa uvek sam nekako isao logikom da kao nisu oni ikrivii sto su ih osakatili kao decu, ali izgleda da sam se gadno varao.Uroš wrote:Коментари говоре оно што ја сматрам одавно,а то је да су сви ,али буквално сви навијачи црвеног близанца психијатријски случајеви.simicpk wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 97418.html
Kome je dosadno nek procita komentare![]()
![]()

Oni su toliko zaslepljeni u tu neku svoju "velicinu" da je to strasno. A ta "velicina" postoji samo u njihovim glavama... Bolje da nisam citao, samo sam se iznervirao...
EDIT: Najgore je sto oni misle da njima drzava treba da pokrije sve dugove i da oni onda opet sve lepo pice iz pocetka. A posto je drzava u krizi, onda to treba da uradi gasprom. Idioti! Citam povremeno komentare tipa: "gasprom u plusu 4 milijarde dolara, a nama se stisli daju samo 2 miliona", "sta je to njima 50 miliona, treba drzava da im trazi da ulete i saniraju klub. sta koji qr*c daju tamo nekom zenitu i salkeu koji niti imaju istoriju niti navijace kao mi"... Kakvi su to bolesni mozgovi... Muka mi je sto disemo isti vazduh...velicina