Kako sam se ismejao hhaha: "Ne zovi vraga"! Majke mi, samo nam on jos fali da budemo pravi cirkuzanti! Treba mu dati lubenicu da sa njom trenira, kako cujem bolje mu ide fudbal sa lubenicama nego sa loptom.
A ono sto je Vignjevic izjavio: "Bice vrlo brzo spreman za 60 min?! Pod jedan: kako profi igrac moze da ne bude spreman u svako doba godine bar 80% i da za 10 dana bude ful spreman?! Pod dva: sta ce nam Katai kad prosle sezone nije hteo da trci?! Pod tri: kako jedan trener moze sebi da dovoli onakvu izjavu?!
Laki, Baloteliju su noge još teške od priprema. Sa lubenicama.
Nego ja bi pod 4 upitao jš Vignjevića, hoće li uskoro i Škuletić da bude spreman za tih famoznih 60 minuta? Moj otac koji je penzioner bi za godinu i kusur koliko je ovaj već ovde uspeo da istrči dvaput više od ovog.
laki wrote: Kako sam se ismejao hhaha: "Ne zovi vraga"! Majke mi, samo nam on jos fali da budemo pravi cirkuzanti! Treba mu dati lubenicu da sa njom trenira, kako cujem bolje mu ide fudbal sa lubenicama nego sa loptom.
A ono sto je Vignjevic izjavio: "Bice vrlo brzo spreman za 60 min?! Pod jedan: kako profi igrac moze da ne bude spreman u svako doba godine bar 80% i da za 10 dana bude ful spreman?! Pod dva: sta ce nam Katai kad prosle sezone nije hteo da trci?! Pod tri: kako jedan trener moze sebi da dovoli onakvu izjavu?!
Katai je imao zdravstvenih problema i nije bio duže vreme u trenažnom procesu.
laki wrote: Kako sam se ismejao hhaha: "Ne zovi vraga"! Majke mi, samo nam on jos fali da budemo pravi cirkuzanti! Treba mu dati lubenicu da sa njom trenira, kako cujem bolje mu ide fudbal sa lubenicama nego sa loptom.
Katai i Skuletic imaju zajedno manje od 45 godina ili mozda tacno toliko... Ne moze mene niko da ubedi da ti klinju od 21, 22 ili 23 godine ne mozes da vratis u formu u roku od mesec dana (sem ako nije bio odsutan sa terena 6meseci ili vise). Ovaj Skuletic balvan u 60om min dise na skrge a 22 mu je... i on ima mesto na klupi... i poslednjih koliko min na karaburmi... Mora da neko nekome duguje uslugu....
Na netu sam pronasao da je Skuletov agent izvesni Antoine-Dominique Ettori.Pise da je on takodje agent nasih Adjurua,Buaca,Stosica,Lazarevica,kao i Vesovica i Dimitrijevica iz zvezde,Knezevica iz partizana....
Šta mu se desilo?! Da nije malo jače potega' na nos?!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
Neka mi neko objasni sta se desava sa Melegom otkud on u prvoj postavi Vose kad nije bio ni na klupi ni jednom ? Jel to znaci da je on ipak nas igrac i da ostaje u Vosi posto sam citao po novinam da je presao u AJAKS ? Mislim sta reci ovo je stvarno zalosno http://www.smedia.rs/sport/vest/67175/f ... rbije.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Reče Grba. Koliko je upućen, nema od toga ništa, sve je praktično završeno. I da su skauti Ajaxa bili na stadionu juče što verovatno znači da je stavljen kako se ovi ne bi predomislili.
Mitosevic je odavno raskinuo ugovor sa Stankovicem, i presao kod neko "podobnog" (Batinog). Za uzvrat mu je obecana veca minutaza i kapitenska traka od ovog leta, ali kao sto vidimo, ni od jednog ni od drugog nema nista.
Navijači Vojvodine nisu zadovoljni rezultatima, ali su igrači ovog kluba na ceni. Miroslav Stevanović na meti Šalkea...
--------------------------------------------------------------------------------
Današnji "Sportski žurnal" piše da je talentovani Meleg pred vratima Ajaksa, da se čekalo da postane punoletan, i da bi već naredne zime mogao u jednu od najboljih fudbalskih škola na svetu.
Oumaru kao i još neki mlađi igrači ne bi imali problema da nađu angažman, a nije tajna da je na ceni Miroslav Stevanović.
Sjajni fudbaler koji može da nastupa na više mesta u timu je pod pratnjom Šalkea,
Naime, klub iz Gelzenkirhena je baš zagrizao za bosanskog reprezentativca koji je kao talentovan iz Zvornika stigao u Novi Sad.
Kako pišu nemački portali, Šalke će ponuditi Vojvodini oko 2 miliona evra za ovog fudbalera.
Prošle godine je u Bundesligu otišao kapiten mlade reprezentacije, Slobodan Medojević koji se nije naigrao u Volfsburgu, pre svega zbog neugodne povrede, a sigurno je da će Vojvodina teško odoleti ponudi bogatih Nemaca za, po mnogima, svog najboljeg igrača.
Колико ја знам,он је био једини фудбалер Војводине за кога је летос било понуда,само што није био у питање Шалке него Брага и да је цена била знатно нижа од 2 мил. према томе једину цркавицу смо могли зарадити на њему,остале нико није тражио осим цигани Абуа,али наравно без плаћања.
Pa dobro sad, bas 2 miliona nisam siguran da bi ponudili, ali ne bih se iznenadio da ga hoce Salke. Ipak je imao zapazenih nastupa za reprezentaciju BiH, i to posebno za mladu. Ako se ne varam, i protiv Nemacke je odigrao odlicnu utakmicu.