"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Da li neko zna gde se mogu videti slike sa utakmice? Mislim na slike tribina i sl.

http://firma1989.com/forum/viewtopic.ph ... &start=560" onclick="window.open(this.href);return false;laki wrote:Da li neko zna gde se mogu videti slike sa utakmice? Mislim na slike tribina i sl.
- Grof Žekula
- Administrator
021 wrote:Mihajlović: Još jedan zvižduk i reprezentacija više neće igrati u Beogradu
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović, izjavio je da reprezentacija više neće igrati u Beogradu dok je on selektor, ukoliko navijači budu zviždali njegovim izabranicima.
Mihajlović je dodao da to nisu pravi navijači, i da takve osobe ne žele dobro reprezentaciji. - Ova Srbija nije moja, ni Srbija Saveza, već Srbija koja pripada svima nama i za koju svi moramo da živimo i navijamo - rekao je Mihajlović za "Sport".
Srbija 12. oktobra igra meč 3. kola kvalifikacija za SP protiv Belgije na beogradskoj Marakani. - Ako se budu čule uvrede i zvižduci, Srbija više neće igrati u Beogradu dok sam ja selektor! Ne želim da zbog takvih "navijača" stradaju mladi igrači kojima najteže padaju zvižduci i loša atmosfera - zaključio je Mihajlović.
Želja igrača i selektora je bila da se i meč protiv Belgije igra u Novom Sadu pošto je nacionalna selekcija na "Karađorđu" imala sjajnu podršku protiv Velsa. - To nije realno jer su Belgijanci već rezervisali smeštaj za sebe, goste, sponzore... Ma, ne bismo ni tražili premeštaj da ne postoji ta grupa ljudi koja pali masu i vređa pojedine igrače, ponašanjem šteti reprezentaciji - rekao je selektor.
http://www.mondo.rs/s260190/Sport/Fudba ... grada.html
Interesantno je da moji Beogradjani cak i sami priznaju ono sto ocigledno vidi cela Srbija.
Interesantno je da moji Beogradjani cak i sami priznaju ono sto ocigledno vidi cela Srbija.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
hocel' se u tom slucaju svih 13 "domacina" automatski kvalifikovati za prvensto ili...?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Uh, ovaj link je legao kao 1 na 11 za novi hit velikog umetnika:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Gwpx9auyeg0[/video]
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Mondo wrote:Lane se oprostio od reprezentacije?
Milan Lane Jovanović nije dobio poziv selektora Siniše Mihajlovića za meč sa Belgijancima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koji se igra 12. oktobra u Beogradu. Pomalo neočekivanu odluku primio je mirno.
"Ne bih o tome. Mislim da selektor prevashodno neće da pravi generacijski jaz. Imam već preko 30 godina, a svi ostali su mlađi. Možda je razlog i kvalitet, ali to nije pitanje za mene. Generalno treba tražiti pozitivne stvari u ovome što sada imamo. Osećam se dobro, a kako igram u Belgiji to se vidi, ne može da se sakrije", bile su prve su reči Jovanovića u razgovoru za "Žurnal".
On je rekao da se pomirio sa tom odlukom.
"U fudbalu sam navikao da poštujem odluke na koje ne mogu da utičem. Uvek tražim bazu, odnosno objašnjenje u svakoj odluci. Selektor se odlučio za za mlađu reprezentaciju, koja kroz ovaj ciklus kvalifikacija treba da se izgradi i stekne iskustvo. Ako uspe da se potvrdi na SP biće to fenomenalan rezultat i potvrda talenta", rekao je Jovanović.
On kaže da to praktično znači da se oprostio od nacionalnog tima.
"Oficijelno nisam završio reprezentativnu karijeru, ali praktično jesam. Da li očekujem poziv od Mihajlovića? Iskreno, ne očekujem, ako već nisam sada protiv Belgije, pa kad ga onda mogu očekivati?Meni je reprezentacija mnogo pomogla i nije mi cilj da ispunim neku kvotu utakmica, uvek sam uživao u kvalitetu, a ne u kvantitetu. Niko mi nije tražio da se javno oprostim od reprezentacije, nisam zvezda, nisam interesantan za to, ali nisam ni imao nameru da to uradim", izjavio je fudbaler Anderlehta, koji je za "orlove" upisao 11 pogotka.
Uprkos svemu, očekuje da će Srbija zabeležiti trijumf u duelu sa Belgijom.
"Srbija je bliža pobedi jer igra na domaćem terenu. Žao mi je što neću moći da dođem u Beograd, jer imam treninge, navijaću iz fotelje, iako bih voleo da budem na stadionu", dodao je Jovanović.
Gleda li neko Liverpul-Udineze? Nas Brka jako panican, primio jedan gol glavom i lose se postavio prilikom slobodnog udarca i primi i drugi, a u 77 min ispusta loptu i jedva je defanzivac spasava. Plasim se da ce Mihajlovic opet da stavi Stojkovica i da ce da se vadi kako Brkic (navodno zbog ove danasnje partije) nije spreman za prvi tim. A opet sam siguran da je bolji od Stojkovica, ako nista bar igra u nesto manje namestenoj ligi.
Sigurno će staviti Stojkovića.
'Bem li ga, teoretski je to opravdano jer Brka stvarno nema neki kontinuitet i tek se dokazuje u novom klubu. Druga je stvar što je Stojković branio i dok nije imao kontinuitet na KLUPI svog tima. Mada mora Brx da pazi, ako ne bude branio dobro u Udinezeu, verovatno će Kirovski dobiti poziv umesto njega.

'Bem li ga, teoretski je to opravdano jer Brka stvarno nema neki kontinuitet i tek se dokazuje u novom klubu. Druga je stvar što je Stojković branio i dok nije imao kontinuitet na KLUPI svog tima. Mada mora Brx da pazi, ako ne bude branio dobro u Udinezeu, verovatno će Kirovski dobiti poziv umesto njega.

Брка је покорио Енфилд! Да ли треба још нешто да се прича?Мајсторе, ако будеш читао ове редове честитам ти из свег срца! Један је Брка капитен!
Gde si ti primetio znake panike? Prvi gol je dobio glavom u sam ćošak, to Sabonis ne bi odbranio da se ispruži koliko je dugačak. Drugi gol se takođe ne brani, kada igrač sa te razdaljine prebaci živi zid, tu pomoći nema. Plus što je čovek odbranio sve što treba da se odbrani i bio prilično siguran pri centaršutevima. Da ne spominjem da nije isto primiti dva gola od Liverpula i dva od Rubina.
Bravo Brko legendo

Inace, anegdota kod ovog trenera Udinezea koji pocinje sve vise i vise da mi se svidja. Proslo kolo kod kuce, Di Natale je bio planiran da igra od pocetka, medjutim u svlacionici pre pocetka se posvadjao sa trenerom i ovaj ga je poslao na tribine. To je inace praksa kod tog trenera i kazna vazi za samo jednu utakmicu i za sve igrace nebitno da li su kljucni za tim ili su omladinci. Tako da eto Di Natalea u prvom timu na Anfieldu

Inace, anegdota kod ovog trenera Udinezea koji pocinje sve vise i vise da mi se svidja. Proslo kolo kod kuce, Di Natale je bio planiran da igra od pocetka, medjutim u svlacionici pre pocetka se posvadjao sa trenerom i ovaj ga je poslao na tribine. To je inace praksa kod tog trenera i kazna vazi za samo jednu utakmicu i za sve igrace nebitno da li su kljucni za tim ili su omladinci. Tako da eto Di Natalea u prvom timu na Anfieldu
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Кад ће људи већ једном да науче то кад фудбалер из слободног ударца пребаци живи зид,можеш само да му кажеш браво мајсторе.Голман је ту да брани свој угао,то се учи још у пионирима,а само нешколовани голман добије гол у свој угао,као Стојковић против Велса.
- Red Marquis
- Moderator
Upravo tako. Negde oko 10og i 80 minuta je dve baš sjajne šanse skinuo. Golovi neodbranjivi.budababa wrote:Prvi gol je dobio glavom u sam ćošak, to Sabonis ne bi odbranio da se ispruži koliko je dugačak. Drugi gol se takođe ne brani, kada igrač sa te razdaljine prebaci živi zid, tu pomoći nema. Plus što je čovek odbranio sve što treba da se odbrani i bio prilično siguran pri centaršutevima.
Io odio Belgrado