"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
recni galeb

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by recni galeb »

upravo tako, ali vole svi danas da pisu svasta... aj bas da vidim tog golmana koji bi one danasnje golove Poola odbranio... :frown:
nesto jednostavno ne moze i tacka, ostalo sasvim solidno, nervirao sam se u majkinu, kao da mi neki rod brani, a jos ni nesto ne mirisem Udineze... :roll:
milancl

Post by milancl »

Gledao sam samo drugo poluvreme, i video 4 gola :cheers: Brkić vrlo dobar, ne znam gde je bio nesiguran, sem u jednoj situaciji kod čini mi se 2:3. Skinuo Suarezu par dobrih šuteva i bio dobro postavljen više puta - to je ono kad kažemo "lopta išla pravo u njega". Na centaršutevima siguran. Uroš je objasnio sve školski u vezi slobodnjaka u prethodnom postu. Tako da mislim da je iluzorno pričati zaslužuje li Brkić mesto u reprezentaciji ili ono stvorenje iz nkp. Ali, naš čuveni selektor je potpao pod uticaj mafije iz saveza tako da se ni ne nadam da će Brka biti na golu jer znam da od tog nema ništa. Zato mi preostaje da uživam u njegovim odbranama na golu Udinezea i majstorijama veterana Di Natalea.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
playmaker

Post by playmaker »

Uroš wrote:Кад ће људи већ једном да науче то кад фудбалер из слободног ударца пребаци живи зид,можеш само да му кажеш браво мајсторе.Голман је ту да брани свој угао,то се учи још у пионирима,а само нешколовани голман добије гол у свој угао,као Стојковић против Велса.
Necemo da preterujemo, onaj sut se ne brani. Onda su svi golmani neskolovani i to kakve velicine su primale takve iste golove sto od tog istog Bejla sto od Ronalda na slican nacin u svoj ugao.

A sto se tice Brkica, objektivni ste isto koliko i groblje za njihovog pulena koji inace stvarno na zalost jeste nas najbolji golman u ovome momentu.

A ja da ne bi bilo samo da pricam da bih pricao navescu samo dva primera i mislim da nema potrebe da se ostalih prisecam:

1. Famozno finale kupa sa kojeg smo izasli kada nam je onaj Tejgo dao gol posle Brkinog ispustanja lopte
2. Cuvena utakmica u Austriji za kvalifikacije u LE dok nas je jos Stepi vodio

Cak bih i spomenuo i Jorgacevica koji je sasvim ok branio ako izuzmemo onaj gol sa pola terena protiv Slovenaca, zbog toga je otisao u zaborav a ja mislim da je mozda i bio najsigurniji od svih koje smo imali priliku da gledamo na nasem golu...

Mislim da nema sta vise da se doda, prezvakano je sve sto puta...
Last edited by playmaker on Fri Oct 05, 2012 1:32 am, edited 1 time in total.
milancl

Post by milancl »

Uroš wrote:Necemo da preterujemo, onaj sut se ne brani. Onda su svi golmani neskolovani i to kakve velicine su primale takve iste golove sto od tog istog Bejla sto od Ronalda na slican nacin u svoj ugao.

A sto se tice Brkica, objektivni ste isto koliko i groblje za njihovog pulena koji inace stvarno na zalost jeste nas najbolji golman u ovome momentu.
Baš naprotiv, nemoj molim te da ga braniš. Kad realno sagledaš situaciju bolji je Brka za klasu, to i navijači groblja polako priznaju. Ne želim uopšte više da ih spomenem u istoj rečenici, tako da na ovu temu ubuduće neću pisati.

Ti sad ideš naširoko, kad bi navodili kikseve golmana nkp gde bi bio kraj, mada stoji i da je Brka kiksao, to ne sporim.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Boske87

Post by Boske87 »

Ljudi Brka kapiten večeras trijumfalno napustio travnjak Enfilda a vi našli da ga kritikujete. Nisam gledao utakmicu, samo snimak golova i apsolutno nije kriv ni za jedan. Prvi sam kritikovao Brkića kad je imao par kikseva u dresu Voše ali ne razumem ljude koji sada umesto da budu ponosni, i da im je puno srce dok gledaju naše dete i bivšeg kapitena kako dobija slavni Liverpul, traže dlaku u jajetu i bilo kakav razlog za kritiku. Kao da imamo na hiljade bivših igrača koji igraju značajnije uloge u evropskim klubovima. I nema potrebe više da raspredamo o Mihajloviću, o favorizovanju Stojkovića i drugih igrača blizanaca naspram Vošinih igrača. Ko je pročitao nedavnu izjavu Mihajlovića o tome kako žali ,,bata Toleta,, zbog nezasluženog skandiranja sa tribina, tome je jasno da ili je selektor slep kod očiju ili je ravnopravni član iste te mafijaške organizacije.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Vi, da vam je zaista stalo do Brke, a obzirom da je pronasao uhlebljenje u Italiji i osigurao se, ne biste ni po koju cenu zeleli da zaigra u ovoj nakaradnoj selekciji pod patronatom malog, primitivnog pljuvaca...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

@Playmaker

Ajde samo mi reci zbog cega se ne brani onaj sut Bejla?

Ne brani se sut Kolarova na istoj utakmici, ali sut Bejla, bar taj, bi odbranio i Scepovic da je bio u prilici. Realno, sta ce ti zivi zid ako ces da stojis iza njega, odnosno trcis iza njega. Prvo branis svoj ugao, a ako je majstor neka prebaci zid.
Last edited by Helm on Fri Oct 05, 2012 3:31 pm, edited 1 time in total.
recni galeb

Post by recni galeb »

Milan wrote:Vi, da vam je zaista stalo do Brke, a obzirom da je pronasao uhlebljenje u Italiji i osigurao se, ne biste ni po koju cenu zeleli da zaigra u ovoj nakaradnoj selekciji pod patronatom malog, primitivnog pljuvaca...
e ovo je tacno, nema sta ali smo mozda malo i poceli da patriotisemo i da zelimo reprezentaciji dobro :frown: , eto otud zelja da za nju ipak brani nas najbolji golman u ovom trenutku, a to jeste ipak on...
ps. onaj sut Bejlija se brani, ustvari brani ga bar svaki krsten golman.
FALCAO 09

Post by FALCAO 09 »

playmaker wrote:
Uroš wrote:Кад ће људи већ једном да науче то кад фудбалер из слободног ударца пребаци живи зид,можеш само да му кажеш браво мајсторе.Голман је ту да брани свој угао,то се учи још у пионирима,а само нешколовани голман добије гол у свој угао,као Стојковић против Велса.
Necemo da preterujemo, onaj sut se ne brani. Onda su svi golmani neskolovani i to kakve velicine su primale takve iste golove sto od tog istog Bejla sto od Ronalda na slican nacin u svoj ugao.

A ja da ne bi bilo samo da pricam da bih pricao navescu samo dva primera i mislim da nema potrebe da se ostalih prisecam:

1. Famozno finale kupa sa kojeg smo izasli kada nam je onaj Tejgo dao gol posle Brkinog ispustanja lopte
2. Cuvena utakmica u Austriji za kvalifikacije u LE dok nas je jos Stepi vodio

Cak bih i spomenuo i Jorgacevica koji je sasvim ok branio ako izuzmemo onaj gol sa pola terena protiv Slovenaca, zbog toga je
otisao u zaborav a ja mislim da je mozda i bio najsigurniji od svih koje smo imali priliku da gledamo na nasem golu...

Mislim da nema sta vise da se doda, prezvakano je sve sto puta...
Sta MEDIJI znaju da naprave i kako ljudi znaju da skrenu po mnogim pitanjima. Ja ne znam sta je nekima sa mozgom generalno.
Ti gledas samo jednu stranu. Ajde pa da poredimo. Jeste Brka imao kikseve i evo reci cu ti koje sve, u Vosi protiv Austrije u revansu kada je promasio loptu kod rezultata 1:2 za nas, u finalu kupa protiv nkp kad je isputio loptu, to si naveo i u reprezentaciji onaj gol protiv Estonije u Talinu po kojem ga svi pamte. Inace je tu utakmicu branio vrlo dobro ali eto taj kiks...to su ukupno 3 kiksa jednog golmana, 2 u klubu i jedan u reprezentaciji. Imao je i u Sijeni cini mi se jedan protiv Milana kuci i to je to sto se velikih kiskeva tice.
E sad gosn. Stojke...ne znam odakle da krenem... Estonije 2 komada u BG-u, Francuska na Marakani kad je isputio loptu, gol od Tijaga sa 40 metra protiv Portugala, oterali ga iz Nanta, Sportinga, Getafea...u klubu je tek pravio greske jer je imao mnogo vise tekmi...
Brka juce protiv Liverpula vrlo dobar, odbrane Suarezu iz nezgodnih situacija, hvatanje i istrcavanje a tek snalazenje posle kornera i odbrane u prvom poluvremenu kada je posle odbrane izbacio loptu nogom :D golove ne bi odbranili Buffon i Ilija Pantelic zajedno!
I najbitnije je TRENUTNO STANJE I BUDUCNOST jer sve ove greske su bile pre godinu, dve, tri...a sadasnjost je takva da Brka napreduje i moze bolje plus brani u strasnoj ligi, dobrom klubu i ima jake utakmice svaki vikend i jos je mladji cini mi se 3 godine.
Nemam nista protiv Stojketa kao golmana, ali Brka jednostavno treba i mora biti broj jedan!!!
tulip

Post by tulip »

Na predstojećoj utakmici protiv Belgije će se sve lepo videti. Tu postoje samo dve mogućnosti:
Prva: sa Brkom na golu možemo do boda.
Druga: sa Stojketom glat gubimo
DAJ GOL!!!
kowalski

Post by kowalski »

Postoji i treca mogucnost: zabole me i za Brku i za Stojketa i za menadzersko mafijasku ujdurmu zvanu reprezentacija.
Image
masterNS

Post by masterNS »

Helm wrote:@MasterNS

Ajde samo mi reci zbog cega se ne brani onaj sut Bejla?

Ne brani se sut Kolarova na istoj utakmici, ali sut Bejla, bar taj, bi odbranio i Scepovic da je bio u prilici. Realno, sta ce ti zivi zid ako ces da stojis iza njega, odnosno trcis iza njega. Prvo branis svoj ugao, a ako je majstor neka prebaci zid.
A??? Ne secam se da sam ikada ucestvovao u raspravi o golu Bejla, a ne nadjoh ni post, pa bih te molio da me podsetis, da bih mogao da ti odgovorim. :)
Helm

Post by Helm »

Master, moje duboko izvinjenje. :cheers:

Post je bio upućen na Pleja, a tvoj nik može biti jedino posledica 4 sata sna u zadnjih 2 dana u kombinaciji sa tim što si mi pri vrhu na pm :D

Još jednom, moja greška. :oops:
masterNS

Post by masterNS »

Najgore je sto ni ja ne spavam bas puno, pa nisam bio 100% siguran da nisam pisao, ali se ne secam i ne mogu da nadjem nigde... Opusteno... :cheers:

@Kowalski: Tu taktiku i ja praktikujem. Ne navijam da izgubimo, ali opusteno uz pivce pratim utakmice. Niti se radujem pobedama, niti me imalo bole porazi. Onako, ravnodusno... Ne mogu da navijam protiv nas, ali nasa reprezentacija vec dugo vremena predstavlja samo izlog za prodaju fudbalera u inostranstvo, tako da ne osecam neku preteranu povezanost sa njom...
kowalski

Post by kowalski »

masterNS wrote:@Kowalski: Tu taktiku i ja praktikujem. Ne navijam da izgubimo, ali opusteno uz pivce pratim utakmice. Niti se radujem pobedama, niti me imalo bole porazi. Onako, ravnodusno... Ne mogu da navijam protiv nas, ali nasa reprezentacija vec dugo vremena predstavlja samo izlog za prodaju fudbalera u inostranstvo, tako da ne osecam neku preteranu povezanost sa njom...
Ne navijam da izgube, ali i kada pogledam neku utakmicu, to je sa istim "nabojem" kao kad sam sinoc gledao AIK - Dnipro ili Hanover - Levante.

Takodje smatram da i bez podrske kriminalaca i poziva u takvu repku, nasi igraci mogu ostvariti sasvim dobru karijeru (M. Stepanov npr).
Image
Post Reply