"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Pa igrao je i Stepanov u toj istoj reprezentaciji.
0.0625
Nisam gledao prethodne postove,pa ne znam da li je neko vec stavljao ovo pitanje.
Od kad do kad radi blagajna stadiona sledece nedelje? Hocemo drustvo i ja da kupimo karte za Srbija-Belgija
Od kad do kad radi blagajna stadiona sledece nedelje? Hocemo drustvo i ja da kupimo karte za Srbija-Belgija

Zasto bi se karte prodavale na nasem stadionu, kad se utakmica igra na u Beogradu?
Koja blagajna te zanima?
Koja blagajna te zanima?
Ulaznice će biti puštene u prodaju od ponedeljka, 1. oktobra, i prodavaće se svakog radnog dana i subotom od 10 do 17 časova.
Prodajna mesta su:
Beograd- na blagajnama stadiona Crvene zvezde
Novi Sad- na blagajnama Stadiona "Karađorđe"
Kragujevac- u Poslovnici broj 1 Parking servisa, Ulica 27. marta 17
Niš- u biletarnicama hale "Čair"
Hah, nisam znao da se prodaju kod nas kada se utakmica igra tamo...
Kad se igra ta utakmica?
Ako se ne varam, za Belgijance igra onaj cupavac iz Evertona Felaini? Njega bi bas voleo da gledam uzivo, preteran lik, pravi old school look!
Ako se ne varam, za Belgijance igra onaj cupavac iz Evertona Felaini? Njega bi bas voleo da gledam uzivo, preteran lik, pravi old school look!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Na koliko utakmica? 5 ili 6, sa Jermenijom, Farskim Ostrvima i selekcijom novinara. Pa smo igrali protiv Portugala cini mi se, gde je kao jedini stoper u toj ekipi, sedeo na klupi, dok su bekovi igrali na njegovom mestu. Posle toga nikad vise nije pozvan.limanfkv wrote:Pa igrao je i Stepanov u toj istoj reprezentaciji.

Stojkovic se povredio, cini mi se da ce ipak Brkic na gol u petak 

Ма нема шансе очекујем Кахримана,али и Бајко чека ко запета пушка.DekiFirma wrote:Stojkovic se povredio, cini mi se da ce ipak Brkic na gol u petak
Cirkuzanta Bajkovica ja mislim da ni najokoreliji ne zele u reprezentaciji, realno covek pravi takve kikseve da Mihajlovic ne bi mogao da se opere od kritika i pritisaka kad mu veliki Bajko usled driblanja protivnickin napadaca popije gol.Uroš wrote:Ма нема шансе очекујем Кахримана,али и Бајко чека ко запета пушка.DekiFirma wrote:Stojkovic se povredio, cini mi se da ce ipak Brkic na gol u petak
A Kahriman je ogranicen golman koji igra u nesto slabijoj ukrajinskoj ligi (u odnosu na italijansku).
- Red Marquis
- Moderator
Šaban Bajko je crnogorac koliko ja znam.
O Mihajloviću mislim sve najgore, ali valjda ni on nije toliko glup da sad ne stavi Brku na gol.
O Mihajloviću mislim sve najgore, ali valjda ni on nije toliko glup da sad ne stavi Brku na gol.
Io odio Belgrado
Stize treca titula,
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,
Vojvodina Novi Sad
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,
Vojvodina Novi Sad
- Само Војводина
Бајко јесте Црногорац са Цетиња, али нема шансе да би бранио за ЦГ, декларисао се за Србију. Михајловић је позвао Јоргачевића (који је претходни пут примио гол са 50 метара) уместо Стојкета, тако да опет неће бранити Бркић... Који ће нам Бркић кад имамо бравурозне голмане попут Јоргачевића...
Da ne znam kakav golman je Brkic pomislio bih da je otelotvorenje Bufona, Smajhela i Lava Jasina u jednom...
Koliko god mi voleli Brku kapitena, trebali bi da budemo realni... Od Stojkovica je bolji, ali tu nema neke ogromne razlike, kako to neki ovde predstavljaju... Sto se tice orgacevica, obojica umeju da kiksnu, tako da i tu nema neke velike razlike... Pojedinci kao da se trude da zaborave sve Brkine kikseve, kojih je s' obzirom na njegove godine bilo dosta...
Koliko god mi voleli Brku kapitena, trebali bi da budemo realni... Od Stojkovica je bolji, ali tu nema neke ogromne razlike, kako to neki ovde predstavljaju... Sto se tice orgacevica, obojica umeju da kiksnu, tako da i tu nema neke velike razlike... Pojedinci kao da se trude da zaborave sve Brkine kikseve, kojih je s' obzirom na njegove godine bilo dosta...