Jelen Super Liga - sezona 2012/13
-
Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Stojković završio ovo polusezonu, Miha pozvao Jorgačevića, a to bi trebalo da znači da Brka staje na gol protiv Belgijanaca... 

- Red Marquis
- Moderator
A jel može neko nekog da zasluženo pobedi i napravi iznenađenje?masterNS wrote:Ukupnda kvota je 990.. Pomnozi to sa 1000e i reci mi koliko ce neka jadna kladionica u Aziji da isplati nekome u njihovom rukovodstvu?
Mozda smatras Lukica i Vesica casnim ljudima? Nemojmo biti smesni i praviti se glupima... Mislis da Bajkovic danas slucajno kiksira dva puta i dobije dva gola koja bi ja odbranio? Blago tebi onda...
U krajnjem slucaju, slozicemo se da nam je prvenstvo neregularno, a da li to ovaj tiket dokazuje ili ne, nebitno je, pogotovu sto su u pitanju titovi blizanci...
I jesi li ti gledao kad Bajkovića? Mislim da su vam mnogima te kladionice pomutile rasuđivanje + gledanje ozbiljnih timova i liga. Ljudi, ovde se igra pacerski fudbal, i kad neko napravi kiks, ne mora odmah da je pustio, već može biti i zato ŠTO NEMA POJMA.
Io odio Belgrado
Tesko da bi mi i sa nekom boljom upravom mogli sebi da priustimo da za golmana damo pola miliona. Jos im posle dati i procente...
Moje misljenje je da bi mi golmane sebi morali da stvaramo. Pola miliona mogu mnogo bolje da se utrose nego na Aleksica...
Moje misljenje je da bi mi golmane sebi morali da stvaramo. Pola miliona mogu mnogo bolje da se utrose nego na Aleksica...
Dati 500 000 e na Aleksica bi bilo cisto rasipanje para. Oba nasa golmana iz omladinaca, M. Kordic i Cavic imaju potencijala da budu bolji golmani od njega (Kordic je reprezentativac C. Gore, a Cavic Srbije). Kordica bih posebno izdvojio, ima malo zaje*an karakter, ali nista sto se ne da ispraviti i pretvoriti u pravu sportsku pricu.
Tesko mi je da poverujem, ali moguce da nisam bas objektivan... U svakom slucaju, ako ste vi u pravu, onda ga ja max ukenjalo...Red Marquis wrote:A jel može neko nekog da zasluženo pobedi i napravi iznenađenje?masterNS wrote:Ukupnda kvota je 990.. Pomnozi to sa 1000e i reci mi koliko ce neka jadna kladionica u Aziji da isplati nekome u njihovom rukovodstvu?
Mozda smatras Lukica i Vesica casnim ljudima? Nemojmo biti smesni i praviti se glupima... Mislis da Bajkovic danas slucajno kiksira dva puta i dobije dva gola koja bi ja odbranio? Blago tebi onda...
U krajnjem slucaju, slozicemo se da nam je prvenstvo neregularno, a da li to ovaj tiket dokazuje ili ne, nebitno je, pogotovu sto su u pitanju titovi blizanci...
I jesi li ti gledao kad Bajkovića? Mislim da su vam mnogima te kladionice pomutile rasuđivanje + gledanje ozbiljnih timova i liga. Ljudi, ovde se igra pacerski fudbal, i kad neko napravi kiks, ne mora odmah da je pustio, već može biti i zato ŠTO NEMA POJMA.

- Toto Riina
Sta se desava sa Rockovim?Grba_NS wrote:Dati 500 000 e na Aleksica bi bilo cisto rasipanje para. Oba nasa golmana iz omladinaca, M. Kordic i Cavic imaju potencijala da budu bolji golmani od njega (Kordic je reprezentativac C. Gore, a Cavic Srbije). Kordica bih posebno izdvojio, ima malo zaje*an karakter, ali nista sto se ne da ispraviti i pretvoriti u pravu sportsku pricu.
Brani za mladje omladince koji se takmice u kvalitetnoj ligi Vojvodine.
-
Slažem se, ali ako već ne žele da daju šansu Kordiću, onda bolje platiti Aleksića, nego da nam brane supe i rupe...Grba_NS wrote:Dati 500 000 e na Aleksica bi bilo cisto rasipanje para. Oba nasa golmana iz omladinaca, M. Kordic i Cavic imaju potencijala da budu bolji golmani od njega (Kordic je reprezentativac C. Gore, a Cavic Srbije). Kordica bih posebno izdvojio, ima malo zaje*an karakter, ali nista sto se ne da ispraviti i pretvoriti u pravu sportsku pricu.

-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Nykj_vB3 ... r_embedded[/video]
dobar je Aleksic, odlican je...
dobar je Aleksic, odlican je...

- Toto Riina
Mislio sam na tvoje misljenje o njemu, kazu da ima fantasticne predispozicije da izraste u vrhunskog golmana!?Grba_NS wrote:Brani za mladje omladince koji se takmice u kvalitetnoj ligi Vojvodine.
Ne bih se usudio da kazem nesto ozbiljnije, jer sam ga gledao samo 2 puta, a poslednji put bese prosle zime (cini mi se). Cuo sam dosta pohvalnih reci o njegovom talentu, ali to opet moze i ne mora nista da znaci.
B92 wrote:Javor: Sramno suđenje u Humskoj
Predsednik Javora Dragan Lazović izjavio je za „Sport“ da je nezadovoljan suđenjem u meču sa Partizanom i da je njegov tim ponižen.
"Suđenje je bilo sramno! To što se odigralo u 55. minutu meča odlučilo je pobednika. Gospodin iz Jagodine nije svirao čist jedanaesterac za nas, ali mu to nije bilo dovoljno, već je isključio našeg najboljeg igrača zbog navodnog simuliranja i time skrojio rezultat. Suđenje je bilo pristrasno svih 90 minuta i ovakvim arbitrima nema mesta na superligaškoj sceni".
"Punih 18 meseci ograđivali smo se od komentara suđenja, ali dara je prevršila meru. Stavili smo primedbu na suđenje, jer nas je gospodin iz Jagodine ponizio", rekao je Lazović komentarišući poraz svog tima od 2:1.
I trener Mladen Dodić smatra da je 55. minut bio presudan za dalji razvoj događaja.
"Naš napadač Onjilo tvrdi da je sapleten u kaznenom prostoru i nema razloga da mu se ne veruje. To je bio ključni trenutak, ostali smo sa igračem manje, a takav hendikep protiv tima kakav je Partizan teško ko može da nadoknadi. Da smo dobili penal, pitanje je kakav bi ishod bio na kraju. Moji igrači zaslužuju čestitke jer su za četiri dana protiv Zvezde i Partizana pružili dobru igru koja, nažalost, nije donela i rezultate".
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Eto, sad i Javor! Kad si šampijon, onda si svima trn u oku. 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Da ne bude da ih branim, ali penala videlo nije, bacio se decko ko Suarez.
0.0625

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!