Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Jan

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Jan »

Vojvodina novčano kažnjena

Zbog loše organizacije utakmice i incidenata koji su se desili tokom meča između VOjvodine i Partizana, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je novosadskog superligaša sa 200.000 dinara.

Navijači Vojvodine su izazvali incident u prvom poluvremenu meča i koristili su pirotehnička sredstva, stoji u obrazloženju odluke Disciplinske komisije FSS.
Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale:

http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z294oVQ9pX
VOŠA ZAUVEK !!!
laki

Post by laki »

Kupicu kartu za pretpremijeru samo da sto pre vidim ovaj filmski spektakl! 8)

http://www.trojka.rs/sport/35225-vidic- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Lici mi na neku zescu propagandu :evil: , ali pogledacu iz ciste radoznalosti i zbog nekih glumaca koje inace postujem. Ali s druge strane, nema sta da im se uzme za zlo, snimili su sve u Beogradu odakle im je i klub. Druga stvar je da su dosli u Novi Sad da se kurce i da prosipaju fore, ovako ostaje da se nadje neko pametan medju nama da snimi neki film u NS-u koji ima neke veze sa FK Vojvodinom.. Inace se i ne secam kad je poslednji put u Srbiji neki film sniman u Novom Sadu (poslednja scena koje se ja secam da sam video kadrove NS-a je u "Lude godine 2" iz 1980-te). Sorry za off
masterNS

Post by masterNS »

http://www.blic.rs/naslovna-stampano-iz ... 17-10-2012
Sutrasnji Blic pise da je crveni blizanac duzan 62 miliona...
Passion

Post by Passion »

Због колико оно је Пролетер угашен, ево сад изгледа и, не дај Боже, Шајкаш?! Багро одвратна! :shit: :shit: :shit:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
masterNS

Post by masterNS »

S' obzirom koliki je dug njihov sad(ako je istina ovo sto pise blic) i ako uzmemo u obzir koliko nam je drzava svorc, pocinje da tinja nada u meni da bi to moglo da bude to... Da konacno jedan od njih ode, e sad, verovatno u stecaj, pa od pocetka... Ne znam...

Mi slim da je proleter za 150k evra ugasen...
nboya
Administrator

Post by nboya »

masterNS wrote:S' obzirom koliki je dug njihov sad pocinje da tinja nada u meni da bi to moglo da bude to...
S obzirom ko je potpredsednik Vlade, mislim da je ovo samo pravljenje terena za smenu na celu kluba
UPRAVA NAPOLJE!!!
masterNS

Post by masterNS »

Tesko da taj potpredsednik moze da rodi 60ak miliona evra, da ih baci u tu rupetinu od kluba i da ocekuje da opet bude u vlasti. Slazem se ja sa tobom da su sanse za to 0.1%, pa ne daje njima Gasprom 4 miliona zato sto oni to zasluzuju, vec zato sto je to trazila vlast. Samo sam rekao da mi to budi laznu nadu iako sam svestan da su sanse nikakve.
Pravi problem je sto su oni toliko duzni, a nasi klubovi im bukvalno doniraju svoje najbolje fudbalere (svi sem nas i crnog), iako su svesni da te pare nece videti. Naravno, za to je opet odgovoran uticaj vlasti, ali jbg... Sve dublje zalazimo u politiku, a tome ovde nije mesto... Nase je da se nadamo da ce i njima jednom svanuti kraj, to je sve sto mozemo...
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Boli me briga kako ce, ali ne zelim da placam iz svog i dzepa mojih sugradjana Lukicu i volovima. I sto je najgore, i da im daju pare, opet ce pare kao i prethodne zavrsiti nekome na privatni racun na Kipru, a nece otici na fudbal i decu koja igraju, decu koja trebaju da cine nase buduce reprezentativce.

Kakva im je situacija u klubu, svedoci i izjava jednog bivseg igraca Rada(kog licno poznajem, mislim da nije okej da decka ovde prozivam) a sada Zv da su kod Ranka bar dobijali delove ugovora i stanarina im je uredno bila uplacivana, a u stubu srpstva i za to strepe xD haha

Bilo kako bilo, nek idu u stecaj pa da se i mi odmorimo malo od svakodnevnih pisanja novina ko je od njihovih igraca sta rekao, ko je gde rucao, ko je zaboravio da ode po toalet papir pre :shit: :roll:
nboya
Administrator

Post by nboya »

masterNS wrote:Tesko da taj potpredsednik moze da rodi 60ak miliona evra, da ih baci u tu rupetinu od kluba i da ocekuje da opet bude u vlasti.
Ne kazem ja da ce baciti 60-ak miliona u klub. Mislim da ce posle naredne uprave taj dug biti 80-ak miliona, ali taj katanac necemo docekati
UPRAVA NAPOLJE!!!
Marcello

Post by Marcello »

Ljudi, ako sam dobro skontao, cigani u subotu igraju na našem stadionu sa D.Sremom?

Ima da upropaste teren našim vedetama.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Golom Jankovica u 3. minutu Donji Srem vodi na Karadjordju! :cheers:
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

gospodinFKV wrote:Golom Jankovica u 3. minutu Donji Srem vodi na Karadjordju! :cheers:
Zvezdana je pobedila golovima Milivojevića, od 23. minuta je imala igrača više, nisam gledao tekmu pa ne mogu reći opravdano ili ne, nek drugi to kažu...
http://www.sportal.rs/news.php?news=85346" onclick="window.open(this.href);return false; Evo i reakcije trenera D. Srema...
simicpk

Post by simicpk »

Pravedna odluka bi bila obojici crveni.
ФКВ
trešnjar

Post by trešnjar »

Znaci, strasno.Pun zapad i istok ciganije.A nas danas ako bude hiljadu.
Locked