Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lazarr

Re: Transferi

Post by lazarr »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 00976.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da nas klub ima skauting sluzbu, trebalo bi odmah da dovede ovog igraca. Mislim da bi nam legao kao budali samar.
Pretpostavljam da posle ove neuspele epizode sa Napretkom nema ni ugovor i da se moze dovesti kao slobodan igrac. Ali avaj, kome to reci, kome objasniti???
mihailov

Post by mihailov »

lazarr wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 00976.html

Da nas klub ima skauting sluzbu, trebalo bi odmah da dovede ovog igraca. Mislim da bi nam legao kao budali samar.
Pretpostavljam da posle ove neuspele epizode sa Napretkom nema ni ugovor i da se moze dovesti kao slobodan igrac. Ali avaj, kome to reci, kome objasniti???
Možemo možda ponuditi trampu-Vignjević za Vignjevića :mrgreen:
Napred Voso!
the Gari

Post by the Gari »

mihailov wrote:Možemo možda ponuditi trampu-Vignjević za Vignjevića :mrgreen:
Ako ne pristanu, daćemo im i Butorovića u paketu!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Daljac

Post by Daljac »

Гледао сам тог Вигњевића на Детелинари, пре месец и по дана, дао је два гола Новом Саду, скоро три, уз толику дозу среће, да је то за Топ листу надреалиста, сви присутни су му се смејали, а његови саиграчи, прекобројни за клупу зе резерве, седели су недалеко мене на трибини, и они сами га у интернима шалама називајући свакаквим именима.... Контрола лопте и фудбаласка интелигенција на ниову Николе Жигића. Шкулетић је за њега екстра класа.
Nikola

Post by Nikola »

Gledao sam ga protiv ciganije, kada je u dresu bska dovodio njihovu odbranu do ludila. Menadzerski igraci mogu samo da mu zavide, dok on dobro igra i trese mreze.
Zanimljiva su mi cak 4 igraca iz javora. Viktor, silva, radivojevic i jakimovski. Ognjen Damjanovic.
ПУШТАМ КИШУ!
Daljac

Post by Daljac »

Дамјановић из Доњег Срема свакако интересантан, као и Чордашић из исте екипе - ем је добар, ем је Даљац ;)
kowalski

Post by kowalski »

da se ne zajebavamo vise, vec da napravimo pravi tim

ovaj sto radi na strugu da bude bek, onaj iz kantine golman... vlasnika kafane za kapitena, barmena za skuletica.

Image
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

trajkovic prodat,provereno.ne bi otkrivao izvor informacije.ima tri ponude.sigurno ide na zimu.
slanina

Post by slanina »

vdn slaninar wrote:trajkovic prodat,provereno.ne bi otkrivao izvor informacije.ima tri ponude.sigurno ide na zimu.

Samo neka ide,moze i pajtasa iz kafane da povede u paketu :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Jedna menadžerska agencija ponudila Voši kvalitetnog napadača. Sve je još u fazi ponude.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/flori ... 47571.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Sa još kvalitetnijim kolenom. :deal:
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Golgeter za rešenje Vošinih muka! I on nam je takođe ponuđen. Preko 30 utakmica i 15 golova za EL Salvador.

http://www.transfermarkt.de/de/rodolfo- ... 78490.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=Mfk1Xs3n06I" onclick="window.open(this.href);return false;

Jednog od ove dvojice bi valjalo uzeti, s obzirom da će biti velikih promena u sastavu preko zime...
Buca

Post by Buca »

Željko Brkić jedan je od nas!!!
lazarr

Post by lazarr »

Uz duzno postovanje prema svim forumasima koji pokusavaju da iskopaju neka pojacanja iz "belog sveta", mislim da je trud sasvim uzaludan i pogresan. Trebalo bi staviti tacku na takav nacin pojacavanja, i to iz vise razloga. Takvi igraci su skroz neprovereni i za nas skupi. Svako moze da namontira po neki youtube snimak od nekoliko minuta svojih dobrih poteza, pa cak i Zarko Lazetic :mrgreen: :mrgreen: (jedva cekam da ga vidim sutra). A gde su tu losi potezi i losa igra?? Stranci obicno provedu citavu prvu sezonu u periodu adaptacije na nasu ligu, terene, "leprsavu" igru, a mi za takve vremena nemamo....
Cak su i blizanci odustali od takvog nacina rada i sada u prvoj postavi skoro da i nemaju nekih egzoticnih stranaca (czv nema nijednog a nkp ima Kamaru i Ivanova).
Mi resenje imamo u svom dvoristu. Gomilu telentovane i jeftine robe u vidu nasih omladinaca ali to niko ne vidi. Od pompezno najavljenog podmladjivanja tima u proslom kolu protiv Hajduka u timu nije bilo nijednog omladinca. Cak su i Nastica uspeli da potrose posle par odigranih kola i siguran sam da je on svoju polusezonu vec zavrsio grejuci klupu.
Ostale su na silu ubacili bez ikakve pripreme u vatru na najvaznije utakmice, pa su momci nepripremljeni na jake utakmice doziveli povrede (Poletanovic i Meleg). S obzirom da u prvenstvu vise nema velikih ambicija, momke treba ubaciti oprezno i na lakse utakmice (ako takvih utakmica uopste ima) gde bi ove sezone nakupili 10-15 nastupa i onda od sledece sezone sve zajedno u prvu postavu, po mogucnosti sa trenerom Kosanovicem na celu.
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

lazarr wrote:Uz duzno postovanje prema svim forumasima koji pokusavaju da iskopaju neka pojacanja iz "belog sveta", mislim da je trud sasvim uzaludan i pogresan. Trebalo bi staviti tacku na takav nacin pojacavanja, i to iz vise razloga. Takvi igraci su skroz neprovereni i za nas skupi. Svako moze da namontira po neki youtube snimak od nekoliko minuta svojih dobrih poteza, pa cak i Zarko Lazetic :mrgreen: :mrgreen: (jedva cekam da ga vidim sutra). A gde su tu losi potezi i losa igra?? Stranci obicno provedu citavu prvu sezonu u periodu adaptacije na nasu ligu, terene, "leprsavu" igru, a mi za takve vremena nemamo....
Cak su i blizanci odustali od takvog nacina rada i sada u prvoj postavi skoro da i nemaju nekih egzoticnih stranaca (czv nema nijednog a nkp ima Kamaru i Ivanova).
Mi resenje imamo u svom dvoristu. Gomilu telentovane i jeftine robe u vidu nasih omladinaca ali to niko ne vidi. Od pompezno najavljenog podmladjivanja tima u proslom kolu protiv Hajduka u timu nije bilo nijednog omladinca. Cak su i Nastica uspeli da potrose posle par odigranih kola i siguran sam da je on svoju polusezonu vec zavrsio grejuci klupu.
Ostale su na silu ubacili bez ikakve pripreme u vatru na najvaznije utakmice, pa su momci nepripremljeni na jake utakmice doziveli povrede (Poletanovic i Meleg). S obzirom da u prvenstvu vise nema velikih ambicija, momke treba ubaciti oprezno i na lakse utakmice (ako takvih utakmica uopste ima) gde bi ove sezone nakupili 10-15 nastupa i onda od sledece sezone sve zajedno u prvu postavu, po mogucnosti sa trenerom Kosanovicem na celu.
Ja sam samo napisao ko nam je ponuđen, a da je rešenje za nas sam saznao od nekog lika...
Post Reply