Ako moze da se kaze ko je covek, i cega je profesor ?gardista wrote:Директор школе је осведочени Војводинаш, човек који је у младости важио за чаробњака са лоптом, један од оних који никада нису истрчали на терен нашег стадиона а жарко су то желели.Milan wrote:Bravo za direktora skole, kao i za RWS, koji su sjajno odradili ovaj mural!
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Come on you Reds!
Jedna mala stvar koja pokazuje da u Novom Sadu velika Vojvodina i dalje živi, samo nažalost, u ovom trenutku, te male stvari koje čine veliku Vošu nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa zvaničnim strukturama kluba.
Još jednom bravo za Grbavicu!
Još jednom bravo za Grbavicu!

Da nema RWS-a u ovom topicu ništa lepo ne bih video! Svaka čast momci 

This time next year, we'll be cup winners!
Mogu vam reci da sam mnogo razocaran stanjem u nasem gradu sto se tice rekvizita i sportske opreme....
Posle 5 godina sam dosao kuci iz inostranstva i hteo sam da kupim neke stvari i nista nisam nasao.....
Bio sam u firminom shopu,Murketu i Tobacco u hotelu Park....
To je zalosno koliko su blizanci i dalje zastupljeni u nasem gradu....Najobicniju solju sa grbom voljenog kluba nisam nasao da kupim....zalosno....
Posle 5 godina sam dosao kuci iz inostranstva i hteo sam da kupim neke stvari i nista nisam nasao.....
To je zalosno koliko su blizanci i dalje zastupljeni u nasem gradu....Najobicniju solju sa grbom voljenog kluba nisam nasao da kupim....zalosno....
Banujte me molim vas 

Uzasnut sam prizorom u zeleznickoj ulici. Radnja smesne sportske marke ceo izlog ukrasila slikom prvog ciganskog tima sa cmarakane, pored skrnavi pab ukrasi sank do izloga grbom udbaske navijacke grupe. Ovaj bezobrazluk im prolazi na manje od 100 metara od stadiona, bas me zanima koliko minuta bi nasa obelezja krasila izloge u bg.
ПУШТАМ КИШУ!
- Ultra slanina
Možda sam ja neupućen ne znam, šta ima u tom Tobacco-u u Parku?ernesto wrote:Mogu vam reci da sam mnogo razocaran stanjem u nasem gradu sto se tice rekvizita i sportske opreme....

-------edit adminitracija(bez ljutnje na svaku reč moramo da pazimo)u ruke i reši problem. I mani se toga koliko bi naša obeležja izdržala u Bg-u, gledajmo u svoje dvorište.Nikola wrote:Uzasnut sam prizorom u zeleznickoj ulici. Radnja smesne sportske marke ceo izlog ukrasila slikom prvog ciganskog tima sa cmarakane, pored skrnavi pab ukrasi sank do izloga grbom udbaske navijacke grupe. Ovaj bezobrazluk im prolazi na manje od 100 metara od stadiona, bas me zanima koliko minuta bi nasa obelezja krasila izloge u bg.
- Krizni1991
Mislim da bi trebala propagandna delatnost sem Novog Sada da se prosiri i na druge gradove u Vojvodini a kasnije i van nje. Jer smatram da bi dobro uradjena propagandna aktivnost donela Vosi dosta navijaca i simpatizera van Novog Sada. Vosa igra po meni najlepsi fudbal, i ima vernu i dobru navijacku grupu koja zasluzuje sve pohvale, mislim da bi se posle dobro uradjene propagande povecao broj zainteresovanih ljudi za Vosu, pa bi se verovatno polako i povecao broj ljudi koji zeli doci u Novi Sad na utakmicu. Medjutim moralo bi se voditi dosta racuna o tome da se novo pridobijenim clanovima stavi do znanja da postuju hijerarhiju na tribinama, jer ko zna kakavi ce profili licnosti sve doci! No da ne duzim, krajnji cilj bi bio da se poveca broj pristalica Vose van Novog Sada i Vojvodine. To je moje neko misljenje po pitanju ovoga, verovatno je dosta ljudi o ovome vec i pricalo, samo nisam imao vremena da citam sve postove jer ih ima previse! Sta mislite o ovom predlogu? Pozdrav sa juga Srbije! 

Kaži mi da se šališ, molim te...Krizni1991 wrote:Vosa igra po meni najlepsi fudbal

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Hteo je decko verovatno da napise da je igrala nekad najlepsi fudbal.
A sto se tice pristalica, mislim da je vecina navijaca Vojvodine upravo van Novog Sada, iz okolnih mesta i sela.
A sto se tice pristalica, mislim da je vecina navijaca Vojvodine upravo van Novog Sada, iz okolnih mesta i sela.
https://www.facebook.com/pages/NS-Tifo/125607877588020" onclick="window.open(this.href);return false; ...
toliko o nasem marketingu
toliko o nasem marketingu

Svakoga dana, u svakom pogledu sve vise nazadujemo!!!
- Krizni1991
Kada sam rekao da igra najlepsi fudbal, nisam racunao samo ovu sezonu!Marcello wrote:Kaži mi da se šališ, molim te...Krizni1991 wrote:Vosa igra po meni najlepsi fudbal

- Ultra slanina
A tek ekipa koja je bila na otvaranju butika, krem de la krem

Искористио бих прилику да се кратко надовежем у вези приче о плац картама и њиховом (не)важењу за евро утакмице. Година бејаше 1989.,после 23 године Војводина се нашла у најелитнијем европском клупском такмичењу. Тада се Управа овако понела према највернијим присталицама црвено-беле боје-

Што би рекли, само било а сада се приповеда.

Што би рекли, само било а сада се приповеда.
Ovi danas u novinama objavljuju kako su odlučili da izađu u susret navijačima i puste sezonske u promet 

Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!