Ајд да и ја кажем по коју. Што се тиче Цаце он је шеф кабинета градоначелника и сећам га се да је једно време редовно долазио на исток Карађорђа. Што се тиче заменика градоначелника Борка Илића јесте да је звездаш али зато сам га крајем деведесетих често виђао на гостовањима нашег вољеног клуба. Био је присутан и на мечу са Судовом. Мислим да је ова генерација политичара свесна масовности Војводинаша у граду и да ће брижљиво пазити које потезе вуку по том питању.
Наиђох данас на занимљиво саопштење навијача загребачког Динама
" То сте направили од нашег клуба. Док криминалци и лопови свих сорти седе у ложи, полиција и редари малтретирају ббб на истоку.
---------------
Јер ово данас није Динамо, ово је мафијашко легло које служи за богаћење једне породице и за испољавање фрустрације шачици дебила са запада који нису ни карту платили. Нашег Динама нема, али вратиће се у свој својој величини и ми ћемо га дочекати с рукама у ваздуху, јер одустати не мислимо. А то је и порука Бед Блу Бојсима који су још једном морали проћи малтретирање, само зато јер се не слажу са самовољом оног који мисли да је Динамо настао његовим указањем. До победе…
Што би рекао Џони Штулић "Балкане,Балкане мој......"
podbara wrote:Ајд да и ја кажем по коју. Што се тиче Цаце он је шеф кабинета градоначелника и сећам га се да је једно време редовно долазио на исток Карађорђа. Што се тиче заменика градоначелника Борка Илића јесте да је звездаш али зато сам га крајем деведесетих често виђао на гостовањима нашег вољеног клуба. Био је присутан и на мечу са Судовом. Мислим да је ова генерација политичара свесна масовности Војводинаша у граду и да ће брижљиво пазити које потезе вуку по том питању.
Napisao sam vec ranije da nam gradonacelnik ima fotku sa severa tzv samoproklamovane marakane, Borko Ilic je bio na Karadjordju tada.. PA?! Jel vidjen mozda na jos 3 ma neka bude 2 od preostalih hiljade utakica odigranih na karadjordju? Ja sam vodio svoje drugare cigane na zapad protiv Suduve, takodje moji drugari "simpatizeri" nkp bili... I? Jesu oni vidjeni na 2 utakmice od preostalih 1000? NE! Gradonacelnik dobio dres od predsednika kluba... Dobro, koja je moja prva recenica? Ovi prethodni su isli sa salevima FK Vojvodina kada se stavljao semafor, reflektori ili tribina nova (stagod), jesu poceli bilo sta drugo? Razumete sta hocu da kazem?
Slobdno cu reci, uz svo duzno postovanje: ako zaista mislis da ce se nesto promeniti.....
P.S. (totalni off topic ali jace je od mene) Aj jos neko da zacini sa nekim linkom kako rusi ulazu 7985978 milijardi evra u czv ili nkp, b92 napisao da Vojvodina - Javor igraju u 18h....
podbara wrote:Ајд да и ја кажем по коју. Што се тиче Цаце он је шеф кабинета градоначелника и сећам га се да је једно време редовно долазио на исток Карађорђа. Што се тиче заменика градоначелника Борка Илића јесте да је звездаш али зато сам га крајем деведесетих често виђао на гостовањима нашег вољеног клуба. Био је присутан и на мечу са Судовом. Мислим да је ова генерација политичара свесна масовности Војводинаша у граду и да ће брижљиво пазити које потезе вуку по том питању.
Napisao sam vec ranije da nam gradonacelnik ima fotku sa severa tzv samoproklamovane marakane, Borko Ilic je bio na Karadjordju tada.. PA?! Jel vidjen mozda na jos 3 ma neka bude 2 od preostalih hiljade utakica odigranih na karadjordju? Ja sam vodio svoje drugare cigane na zapad protiv Suduve, takodje moji drugari "simpatizeri" nkp bili... I? Jesu oni vidjeni na 2 utakmice od preostalih 1000? NE! Gradonacelnik dobio dres od predsednika kluba... Dobro, koja je moja prva recenica? Ovi prethodni su isli sa salevima FK Vojvodina kada se stavljao semafor, reflektori ili tribina nova (stagod), jesu poceli bilo sta drugo? Razumete sta hocu da kazem?
Slobdno cu reci, uz svo duzno postovanje: ako zaista mislis da ce se nesto promeniti.....
...
Ja ne razumem sta si hteo da kazes. Ako je poenta da je svejedno da li gradonacelnik i njegov zamenik u dusi nose cmarakanu i zvezdanu ili Vosu i Karadjordje, onda se debelo ne slazem.
A sto se tice prethodnog posta, Podbara, nisi preneo najinteresantnije - bbb se bune da sudije navijaju i navlace za dinamo protiv autsajdera zadra i zameraju upravi da od dinama prave hrvatsku zvezdu?! HA!! Voleo bih da vidim navijace topciderskih bliznaca da to govore! Jednog nisam cuo u zivotu da govori slicno (jer to je uostalom i razlog zasto oni navijaju za te klubove), a ne da to navijacka grupa javno objavljuje..
Bio je brz da zamuti vodu, ali prilicno spor da kaze kakvu to drugaciju informaciju ima.
Sigurno trazi jos neke tako pouzdane drugare iz mladosti, da proveri da nije mozda ipak malo vise bio za Vosu kada je igrala protiv groblja ili hrv klubova.
A za cigana zamenika
Ne znam čemu toliko negativnosti. Nisam odmah odgovorio jer nisam visio na netu, ne vidim u čemu je problem?
Pitao sam najnormalnije, ništa loše. Imao sam informaciju da su i gradonačelnik i njegov otac Vojvodinaši, pitao sam, u medjuvremenu dobio odgovor i to je to.
...
Ja ne razumem sta si hteo da kazes. Ako je poenta da je svejedno da li gradonacelnik i njegov zamenik u dusi nose cmarakanu i zvezdanu ili Vosu i Karadjordje, onda se debelo ne slazem.
A sto se tice prethodnog posta, Podbara, nisi preneo najinteresantnije - bbb se bune da sudije navijaju i navlace za dinamo protiv autsajdera zadra i zameraju upravi da od dinama prave hrvatsku zvezdu?! HA!! Voleo bih da vidim navijace topciderskih bliznaca da to govore! Jednog nisam cuo u zivotu da govori slicno (jer to je uostalom i razlog zasto oni navijaju za te klubove), a ne da to navijacka grupa javno objavljuje..
E ovako cu ovako srociti: oni koji su sa osmehom nosili sal videli su pare i licni interes u rekonstrukciji i nista drugo sta li ce tek da radi lik koji kada je primao dres FK Vojvodine od predsednika kluba namestio facu za slikanje kao da mu daje kesu punu .... Da li sada shvatas sta hocu da kazem?
Koliko vidim po komentarima koji su napisani juce, i da spominje da je Obama izabran sinoc za novog predsednika USA, mogli su da stave za dragog nam predsednika da je otpustio trenera koji je zaredjao pobede i na domacoj i inostranoj sceni kada smo bili na vrhu tabele, bez primljenog gola. Odlican clanak!!
– Naš klub ne duguje nikome ništa, već nama duguju. Vojvodina ne sme da bude peta na tabeli, to je nedopustivo. Stalno ulažemo, jednostavno želja nam je da modernizujemo klub po evropskim standardima. Ja sam volonter u klubu, ne primam platu, dok je u radnoj zajednici prosečna plata oko 500 evra. Mesečno, FK Vojvodina izdvaja za plate 154.000 evra a pojedinačno plate naših igrača kreću se između pet i 20 hiljada evra. Naš sportski direktor i generalni sekretar imaju mesečnu platu od 1.500 evra, dakle u Vojvodini je sve transparentno. Puno nas košta i održavanje SC „Vujadin Boškov”, imamo sjajnu omladinsku školu. Trenutno, ekonomska situacija nije baš najbolja ali se nekako borimo.
Odličan intervju. Pogotovo mi interesantan onaj deo gde kaže kako se u Voši igrači malo kreću, i kriju od lopte. Šteta, što ga više nismo gledali,i što je klub i ovu igračku veličinu zakinuo...
Najbolji zadnji vezni kojeg sam uzivo ikad gledao, moram to opet da ponovim! Ono za skrivanje od lopte je nesto o cemu sam ja pisao ovde kad su ljudi govorili kako je Apija smesan, i slicne stvari.
Kad pomislim da ga sad ne gledam u dresu svog kluba zbog toga sto mu sabani nisu dali pare koje mu dodju, presedne mi ovo sto jedem trenutno dok citam forum. U stvari, najradije bih se ispovracao momentalno