Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
recni galeb

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by recni galeb »

trelos gia fcv wrote:
Toto Riina wrote:Tema je JSL, a ne protivnicki navijaci.
Jel si se ti to uvredio možda?
Gde bih drugde mogao staviti ovaj klip, iz kog, ruku na srce (i ako ih mrzimo iz dna duše), dobijamo školsku lekciju kako se postupa sa nekim ko ti narušava istoriju :!:
nema ovaj forum pdf sa nazivom "kontejner ili smece" e tamo bi mu taj klip dosao kao porucen...
johnny

Post by johnny »

Siniša :shit: Mihajlović :shit: u današnjem Dnevniku :" U Srbiji postoje samo dva kluba..." da ne citiram dalje.
Helm

Post by Helm »

Sto se cimas, on je vec pokazao kakvi vetrovi duvaju u toj glavi. :deal:
Boske87

Post by Boske87 »

Šta reći :evil:
http://www.mondo.rs/s266727/Sport/Fudba ... izanu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mondo.rs/s266722/Sport/Fudba ... vezde.html" onclick="window.open(this.href);return false;
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Strasno...moram nauciti da se ne nerviram oko ovakvih stvari... :frown:
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ništa što dosad nismo videli ni čuli.

Ja vec polako osećam amozitet prema ovoj kvazi državi,i on je sve veci kako vreme prolazi i kako se vesti ovog tipa ponavljaju.

Mogao bi jos što šta da napišem ali ipak dalje ne bi išao jer bi zašao u domen politike a to je zabranjeno na ovom forumu.
kowalski

Post by kowalski »

jedino "nacionalno jedinstvo" uspostavljeno je po ovom pitanju.

boris tadic kaze nek se smenjuju njih dvoje na prvom mestu, aleksandar vucic da ce pomoci i jednom i drugom. ono sto daje nadu je da je sve sto su i jedni i drugi spasavali otislo u k***c.
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Na tribini su za monarhiju, kralja, Dražu, sve hardkor antikomunisti, ali kad dogori do nokata...onda su im super tekovine samoupravnog socijalizma. Smrdljivi licemeri.
Io odio Belgrado
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Ma nemojte se nervirati ljudi...ova drzava i njena administracija su toliko nesposobni (nezavisno od politicke garniture koja je na vlast), da ne mogu ni sami sebi pomoci,a kamoli nekome drugom. Ako smo za nasih zivota nesto naucili,a to je da cega god se dohvati drzavni aparat ove jadne drzave, to sigurno propada! Pomazite im,krenite sto pre, pa da se sto pre i ugase! :greenbutt:
Helm

Post by Helm »

Meni nije jasno šta planiraju pošto nemaju prava da im daju novac, bar koliko ja znam. Osim ako neko planira da im plati iz svog džepa ali to je onda skroz druga priča.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Red Marquis wrote: Smrdljivi licemeri.
Лепо речено! Давно сам рекао да треба формирати две лиге- они нека се боре за своје планетарне титуле и прости плебс који их обожава а нек остатак Србије игра фудбал. Титови блзинаци, били и остали највеће зло нашег спорта!
:)

Post by :) »

Ne verujem da mi je originalna ideja, mozda je neko vec i pisao nesto slicno, ali zamislite da se cela liga ujedini i svake godine da se pusta jedan klub a pobedjuje, a u medjusobnim susretima sa blizancima da im lome kosti. Utopija svakako :cheers:
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Ovo što se danas dešava je realno totalno ludilo čak i za standarde na koje su nas navikli ova jebena država i njen odnos prema dotična dva poslednja recidiva jednopartijske komunističke diktature. Svi mediju u ovom momentu bruje o ponoćnoj konferenciji na lažnoj marakani na kojoj ovog momenta rešava najbitnije pitanje u istoriji Srbije, gde potpredsednik vlade, ministar odbrane i koordinator borbe protiv korupcije izlazi pred javnost ruku pod ruku sa optuženikom kome se pred specijalnim sudom sudi za višemilionske pronevere i između ostalog i oštećivanje države izigravanjem poreskih obaveza, pri čemu ministar odbrane organizuje postavljanje dotičnog za predsednika kluba uz saniranje narodnim novcima duga od 60 miliona koji je krađom i rasipništvom napravio baš isti taj lopov i uprave nakon njega. :popa: Oooooo, Srbijo!
Boske87

Post by Boske87 »

Ma opušteno ljudi živimo u komediji od države, a ovo je samo jedan od logičnih koraka u propadanju crvenog blizanca, rekao bih zadnji trzaj pred katanac. Kome naša država pomaže taj bolje da se ubije na licu mesta, ovako samo navlače gnev napaćenog naroda na sebe što nama odgovara :mrgreen: . Više nisam ni ogorčen na stanje u našem fudbalu i zemlji, naprotiv potpuno sam ravnodušan čak se osećam i otuđeno od svog naroda i zemlje, kao da imam 100 godina, sve već viđeno i scenario unapred poznat. Čvrsto sam odlučio da palim napolje još dok sam mlad, bilo gde gde postoji neki sistem, ovde mi dzaba fax, poštenje, radne navike, takvi ne uspevaju u Srbiji.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Brick Liman

Post by Brick Liman »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=660057" onclick="window.open(this.href);return false;
Podsetiću samo na često skandiranje na Velikom Jugu 1999. i 2000. godine: "DRAGAN DŽAJIĆ - U HAG! ta ta tatata..."

Bedna, ali zaista bedna, imitacija države.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked