Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Friend

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Friend »

crvenii wrote:
Tony Starks wrote:Kakve veze ima što je on navodno "najveća legenda srpskog fudbala" i kakve veze ima koliko je "doneo srpskom fudbalu", sve i da je najveća svetska legenda pred zakonom je isti kao i svi drugi građani i ima da odgovara za krivična dela koja je počinio i da plati šta je pokrao. Druga stvar, Džajić nije, kako ti kažeš, pomilovan, već je aboliran, što su različite stvari. Abolicija, iako jeste ustavno pravo predsednika, je čak mnogo ozbiljniji i osetljiviji institut od pomilovanja i samim tim bi trebalo da bude upotrebljavan samo u toliko izuzetnim situacijama da mi ovog momenta i ne pada na pamet neki primer nekog izuzetnog slučaja gde bi trebalo potegnuti za abolicijom. A ne da predsednik republike, bez ikakvog obrazloženja (!) abolira okorelu lopovčinu samo zato što se tako diglo potpredsedniku vlade koji je utripovao da je novi Krcun pa rešio da sve državne resurse upregne u korist udbaškog fudbalskog kluba.

Meni je zanimljiv fenomen kako vi cigani sektaši kao papagaji ponavljate laži kako protiv Džajića nije ništa dokazano i kako nije postojao nijedan svedok koji ga je teretio. A pritom uopšte niste upućeni u to suđenje, niti znate bilo šta o procesu, nego eto tako vam je rečeno i sad to onako sektaški ponavljate. Ja evo mogu da se kladim da ti nisi informisan uopšte o tom procesu ni malo. Da li crno na belo dokaz da je Marinković falsifikovao Drulićev potpis i iz banke dizao milione koji su pozavršavali na privatnim računima? Da li je dokaz svedočenje direktorke banke da je Marinković dizao novac sa Drulićevog računa pomoću ovlašćenja koje mu je dao Drulić, a Drulić u isto vreme svedoči da nikad nije dao nikakvo ovlašćenje Marinkoviću? A na sve to Drulić tvrdi da mu zvezda i danas duguje par miliona? Da li je dokaz svedočenje Ognjenovića koji kaže da ugovorom o transferu u Real nije predviđeno da njemu pripadnu nikakve pare i da mu niko ništa ne duguje, a kad mu tužilaštvo predoči taj ugovor u kom jasno piše da njemu treba da ide par miliona (koji su očigledno završili na tuđim računima (pogađaj čijim), a ne na Pericinim) on kaže da za to nije znao jer je "bio u žurbi kad je potpisivao ugovor poslednjeg dana prelaznog roka pa nije stigao da ga pročita"? On verovatno i nije znao, ali to je i bio mehanizam po kom su ove lopine radile, pomoću takvih klauzula prisvajali novac koji je navodno trebalo da pripadne fudbalerima. I posle ciganski sektaši vide naslov "Onjenović ne tereti Džaju" ili "Ognjenović: zvezda mi ništa ne duguje" i misle eto nema dokaza protiv Džajića, a poenta optužbe uopšte i nije bila u tome. Opet kažem, ti ne znaš ama baš ništa o tom procesu, a tvrdiš da nije bilo dokaza, ja ipak mislim da znam donekle više i evo tvrdim da je Džajić bio pred osuđujućom presudom i da bi sigurno zaglavio robiju. Uostalom, šta je sa Cvetkovićem, Marinkovićem i Stojićem, njima će suđenje da se nastavi i možda će biti osuđeni, a Džajka izvukao dupe?

A najzanimljivije u svemu je to što ste tog istog Džajića par godina kao psa oterali. Čovek se jedva spasao linča kada ste stolicama gađali ložu, a zatim i krenuli da provaljujete u istu. Jedva živu glavu spasao. U međuvremenu je optužen za to što je pokrao vaš klub i da vam je naneo višemilionsku štetu od koje je i krenulo vaše finansijsko i svako drugo poniranje. I sad par godina nakon toga vi se radujete aboliranju čoveka koji vam je pokrao klub i vraćate ga na mesto predsednika. I ti nama onda dolaziš ovde da popuješ o našem odnosu prema upravi? To je već naš problem, ali cigani su sigurno poslednji koji će nam deliti bilo kakve lekcije.

I imaj u vidu da na ovom forumu, a i među Slaninarima generalno, nikad nećeš proći sa tom pričom "nismo mi i partizan isti, kad smo vas mi poslednji put pokrali, kako smete da nas izjednačujete, itd". Za nas ste oduvek bili i uvek ćete biti isti. Imaš ovde ljudi koji ti mogu pisati danima o svim vašim krađama, uostalom prelistaj forum pa ćeš videti i sam. Evo ja ću ti recimo dati jedan primer kada ste vrlo skoro pokušali da nas pokradete. Poslednjih dana ovog avgusta kada ste pokušali bez novca, samo pomoću pritisaka i pretnji ljudi iz državnog vrha, da izvršite otmicu našeg najboljeg igrača i time nas sjebete pred sam početak sezone koju smo započeli dosta dobro. Eto, jedan najsvežiji primer iz naših međusobnih odnosa zbog kojih vaš klub mrzimo isto koliko i onaj s kojim delite brdo.

edit: sad vidim da mu je post izbrisan dok sam ja pisao, ako nije problem neka moj post ostane, potrudio sam se oko njega i ako je bio bezobrazan. :mrgreen: Možda će kad se vrati odlučiti da se uljudnije uključi u diskusiju, mada realno teško da s njima može biti argumentovanog razgovora.
Jeste obrisan mi je post,ali nisam nikog vredjao cak sam se trudio oko toga,evo i probacu da se ukljucim u diskusiju argumentovano naravno ali ajde koliko je realno da cemo se sloziti? :mrgreen:

Ono o najvecoj srpskoj legendi nisam rekao u kontekstu da ne treba da mu se sudi,nego da ne moze porediti batu i dzajica oko takvih stvari.Kamo srece da se ovde svima sudi za sve kradje,gde bi nam kraj bio.

Ja sam odma rekao da i ako je Dzaja krao on je nesto bar uradio,pa i neka je.Iskreno nisam najupuceniji u ceo proces do detalja,ali sve te stvari sto si rekao o drulicu,pecatima i sl sam znao,ali ne smatram ih previse bitnim.Zasto? Jer nije postojao ni promil sanse da dobije robiju kao sto ti kazes,pa sudjenje je trebalo biti okoncano jos u proslom terminu ali se drulic nije pojavio. Jeste rekao je on dzajic mu nista nije uzeo zvezda mu duguje,i postavicete pitanje ko je vodio tu zvezdu?Dzajic ! Isto kao sto ju je vodio i piksi,i den tana i lukic.Prvi je napravio dug oko 20 miliona,a evo sada je dug 60. Dragan Dzajic kad je otisao iz kluba dug je bio 2-3 miliona.Ali ovo je Srbija,sta ce neko kao da odgovara.Sta ce kao lukic odgovarati za dug od 60 miliona?Kako da ne.

Jednostavno nema coveka u Srbiji koji na odgovornoj funkciji nije krao.Mislite da neki ministar ili predsednik vojvodine,radnickog,zvezde nebitno nije sebe obezbedjivao pre oko nekih transfera ili cak to i danas radi? Ovo je samo kap u moru,i ovo sudjenje nema nikakve veze sa isterivanjem pravde na cistac,nego sa mnogo vecim stvarima.Sta je kao dzajic bio trn u oku nekom pored svih kradji u drzavi,namestenih tendera..

Nasa greska jeste sto smo Dzajica oterali,ali jednostavno u to vreme su i ta 2-3 miliona duga,ispadanje iz evrope bila katastofa.Znas kako se kaze mislili smo da je to granica,ali uvek moze gore.Moze gore i od danas,sta ako sutra ispadnemo u drugu ligu?Onda cemo pricati da je lukic bio dobar?U pogledu na to verovatno jeste,ali tada su bili potrebni rezovi.

Isto kao sto se danima moze pisati o nasim kradjama tako se moze i o vasim zar ne?Recimo nas su ostetili pre neku nedelju sa penalom na 19 metara,a onda ajde da kazem opet nepravedno je igrac donjeg srema dobio crveni protiv nas mada to je udaranje namerno bilo,ali ajde nek bude da smo mi ostetili donji srem.Isto tako vas su pokrali protiv ofk beorada,a sta su onda sudije radile u novom sadu protiv kule?To nije kradja?
E sad uzmite za primer partizan,i za ovih 5 godina nadjite samo 2-3 situacije koje idu na stetu partizanu,samo 2-3.Nece moci naci,znaci od ukupno 150 utakmica nemate 3 situacije na stetu partizana.A koliko ima u korist?Naravno dosta ima i u zvezdinu korist,ali samo pogledajte koliko ima i stete(prvo kolo u subotici penal na 19m isto,ovaj sa jagodinom..). Koliko svojih timova ima partizan u ovoj ligi?Hajduk(bio je pod dzombom sada ne znam),bsk(sigurno,ljudi nece ozegovica na pozajmicu a onda uzmu 3 klinca iz partizana),metalac(onaj njihov predsedik je vise izjava dao o partizanu nego o metalcu),novi pazar(ljaljic u uo partizana) ,smederevo(prosle sezone su imali 12-13 igraca iz partizana/teleoptika,a videli ste i parolu njihovih navijaca).

A zvezdini?Jagodina neki kazu(aha videli smo),tako su govorili i spartak(videli smo).

A to sto spominjes abua kakve veze ima?Normalno da cemo probati da dovedemo dobrog igraca pogotovo ako on jos pokaze zelju,a videli ste i sami njegovu sliku u zvezdinom dresu.Te stvari ne treba mesati.
Kakva pismenost,verovatno je to zbog toga što nisi mogao da pišeš na ćirilici :frown: .
laki

Post by laki »

Crveni, gari, ispovracao sam se dok sam citao sta pises. A na nesrecu ima jos mnogo gorih od tebe!
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ima li foruma gde ne sektašite...
Tony Starks sve objasnio.
Io odio Belgrado
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Sta mi docekasmo? Da udbasi dolaze i popuju nam...
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Crveni, ako si vec zvezdas, budi bar covek, procitaj sta lupas i na kom forumu. Nije sramota navijati za ovaj ili onaj klub, ali je sramota pricati nebuloze i predstavljati klub, koji masovno krade isto kao i vama omrazeni brat, kao nevince. Zbog ovakvih kao sto si ti i placenika sa severa, moj otac koji je zvezdas ne ide na utakmice, cak se kao i mnogi normalni ljudi stidi ko sve navija za taj klub. Jebo vas Dzajic, lopovcina, ojadio je gradjane Srbije, zato sto je kradeci vas, pokrao i sve gradjane Srbije, zato sto ce sad Vucic i kompanija da vam puni kasu. A te pare ce da idu i iz mog bednog dzepa, ja bre gledam da ustedim i da ne jedem u gradu nego kuci, gledam da ne pijem ono kvalitetnije i skuplje pivo da bi ustedeo, a za koga? Da bi vama punili gace, da bi divljaci sa severa cupali stolice, bacali baklje na teren, i kaznama koje nastanu opet da se cerupaju svi gradjani Srbije, jer naravno klub nema pare pa ce drzava da namiri. Nemam nameru da placam vise nikome, nek se svako snadje, a ako ne moze da se snadje, rasprodaj imovinu, rasformiraj klub i gotova stvar. Napaljeni klinci ce preboleti za godinu dve, okrenuce se nekim pametnijim stvarima od divljanja na severu ili jugu, okrenuce se istinskom fudbalu, pocece da prate OFK, Vojvodinu, Slobodu... toliko.
the Gari

Post by the Gari »

Ne znam zbog čega, ali meni samo jedna slika prolazi korz glavu. Goospodin Tito Nemet na ogradi Istoka, nabrekle žile na vratu ispuštaju krik koji krije mudrost: "Dragan Džajić u Hag!"...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Ofk-a se izgleda preporodila pod palicom naseg bivseg trenera...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:Ofk-a se izgleda preporodila pod palicom naseg bivseg trenera...
Ili povratkom Zvezdana Terzića u klub...
Io odio Belgrado
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Niste vi pročitali prvi post koji mu je obrisan u kom je između ostalog objasnio da je Novi Sad "njihov". :mrgreen:

Hajde sad kad sam se već upetljao u razgovor da ne ostanem nedorečen. Crveni, apsolutno ima mesta pominjanju slučaja Abubakar u ovom kontekstu, jer je to pokazatelj kako vaš klub funkcioniše i odakle između ostalog tolika mržnja prema njemu ovde, nije stvar samo u pukim sudijskim krađama na terenu. Niko ne bi imao nikakav problem da vi pokušate da dovedete Abua na čistim tržišnim principima: platite propisano obeštećenje + ponudite mu bolju platu od one koju ima u Vojvodini (ali pravu platu, u pravim parama, a ne fantomsku samo na papiru kao u vašem slučaju). Umesto toga vi ne date ni cent, nego šaljete Vučića i Škundrića da zloupotrebljavajući vlast koju im je narod dao pritiscima primoraju jedan klub da vam pokloni igrača.

A što se samih krađa na terenu tiče, zašto stalno pominjete tu granicu od poslednjih pet godina? Što ne pričamo o 10, 15 ili 65 godina? Mada i kad se priča o poslednjem periodu, vidim danas novine pišu:

http://www.mozzartsport.com/vesti/srpsk ... nu-vesicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
„Blic“ otkriva veliki skandal u srpskom fudbalu, a centralna figura je odlazeći funkcioner Crvene zvezde, Goran Vesić. Najmoćniji čelnik Zvezde u prethodnih nekoliko godina je prema informacijama do kojih je došla policija prisluškivanjem njegovih tečefonskih razgovora bio umešan u nameštanje rezultata, prodaju igrača, izdavanjem lažnih menica, a otkriveno je i da je marketinška firma na čijem je čelu njegova supruga naplaćivala od Zvezde hiljade i hiljade evra, piše Blic.
Još će ispasti da ste za svo ovo vreme dok ste toliko graktali o nameštaljkama zapravo nameštali i više nego vaš mlađi blizanac. :deal:

I na kraju što se Džajića tiče, ne znam šta tu više ima da se raspravljamo, za sud i zakon je apsolutno nebitno što je on "legenda". Prema tome, za sud on i Butorović su isti. Ovaj forum je poslednje mesto na svetu na kom ćeš naći previše simpatija za Butorovića, ali u ovom slučaju stvar je jasna, Džajić nije ništa više podoban za aboliciju od Butorovića ili bilo koga drugog.
uporan

Post by uporan »

uporan wrote:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=582739" onclick="window.open(this.href);return false;

Intresuje me da li će se pojaviti predsednik Škotske (ili pak premijer), da kaže da od stečaja nema ništa i kako treba pomoći velikanu škotskog fudbala. Možda i izdvoje pare iz budžeta za pomoć klubu. Ili pak neko od nadležnih kaže da bi voleo da se Rendžers i Seltik stalno smenjuju u titulama šampiona Škotske...
... među šljivama :argue:

Quote:
Британски премијер жели да спаси Ренџерс

16 феб, 2012

Британски премијер Дејвид Камерон изјавио је да би желео да шкотски клуб Глазгов Ренџерс превазиђе финансијске проблеме, због којих је отишао под стечај.

Image

– Желим да клуб преживи и да настави да гради своју будућност – рекао је Камерон за Би–Би–Си.
Он је нагласио да популарни Полицајци имају „изузетну историју” и да су у срцима многих људи у Шкотској.

– Нико не жели да тај клуб нестане – рекао је Камерон приликом посете Шкотској.
Британски премијер је истакао да се „нада да ће британске пореске власти сарађивати што тешње са стечајним управницима Ренџерса” како би се решио проблем неплаћеног пореза.

Стечајни управници „Даф енд Фелпс” преузели су Ренџерс у уторак, пошто је шкотски клуб отишао под стечај због неплаћеног пореза од девет милиона фунти, односно 14 милиона долара.

Negde u februaru smo pricali ovo gore...
Epilog smo videli. Slavni Rangers (ili sto bi rekli nasi komentatori Glazgov iz Rendzersa) igra neku 4. ligu. Ovde kod nas medju sljivama spasavamo 2 velikana u fudbalu i kosarci... Strasno. Ovi prvi duguju 60 miliona evra, od cega je vec dospelo na naplatu ko zna koliko, a ovi drugi valjda 20ak. Kad vidim sta se desava pitam se zasto se Vosa nije zaduzila 30-40 miliona evra po bankama, pa sa sve Batom na celu bi igrali bar Ligu Evrope :mrgreen: o kosarkaskom ili odbojkaskom klubu da ne pricam. Mozda je mogao i Radnicki iz Nisa da uzme 20ak miliona evra kredita od banaka i da udje u Ligu sampiona. Kako da ne...
Na svu tu muku se pojavi neko ko se zali na kradju i nepravdu i podrzava aboliciju ljubavnika Predraga ZivkovicaTozovca.
Kad sve saberem, zato smo tu gde jesmo...
P.S. politika je kurva :argue:
UH!
budababa

Post by budababa »

Volim da nam na sajtu bude što manje stvari vezano za njih, ali ovaj put ne mogu da odolim. Komentator dočarava atmosveru pravog istambulskog derbija...

[video]http://www.youtube.com/watch?v=R5uNdoVhCAE[/video]
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
crvenii

Post by crvenii »

Ovo ce biti poslednji post! administracija-Neka tako i bude!
1) Ovaj forum je napravljen prvenstveno za navijače Vojvodine, ali i za ostale dobronamerne ljubitelje fudbala. Na forumu nije dozvoljeno vređanje i omalovažavanje značaja i istorijskih uspeha FK Vojvodina, kao i njenih navijača.
limanfkv

Post by limanfkv »

crvenii wrote:Ovo ce biti poslednji post ...
Ljudi se drze za rec, volovi za rogove. Dokazi da si covek.
0.0625
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

budababa wrote:Volim da nam na sajtu bude što manje stvari vezano za njih, ali ovaj put ne mogu da odolim. Komentator dočarava atmosveru pravog istambulskog derbija...
Trebalo bi umiksati ono sa nase utakmice, "Celaviiiii..." :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Boske87

Post by Boske87 »

Zamislite samo taj mentalni sklop, lik dođe na forum FK Vojvodine i to na dan el communistica i soli pamet :!:
@johnny I ja sam primetio tu povezanost između Dzajića i Gotovine, siguran sam da to nije slučajnost.

Derbi sam gledao u društvu normalnih navijača zvezde i svi smo se odreda ismijali kao budale, ljudi koja je ono komedija od fudbala. Onaj Spajić, štoper a ne zna da ispuca loptu, svaki put je kilavo nabije pa ispadne kao da je sebi namerno dao for i opet stigne do nje prvi :D . Pa kao neke šatro tenzije među igračima, promašena i kukavička taktika crnih, euforija trenera crvenih i oduševljenost komentatora atmosferom, nestanak lopti i odugovlačenje na kraju, ma cirkus kolorado :). Više sam volio da nisu dobili crveni da nemaju nikakve šanse da slave titulu u NS ali imaćemo za 2 kola mi priliku da im presudimo na lažnoj marakani :mrgreen: , kao i prošle godine.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked