Deki, ma kakva Gazela, život je pred tobom.Već sutra se može dogoditi nova ljubav ili stara sa pravim žarom.
Lepo ti sutra u Suboticu, možda neka Subotičanka tamo čeka, baš takvog momka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Hvala momci.. odlucio sam da se sklonim malo kod rodbine na zapad, a na leto ako bog da da se organizujemo pa odemo na neku pijanku..nego dosta vise o meni jebes sve ljubavi, nema vece ljubavi od Vojvodine. Negoo ljudi sta bi sa mamlazom mojsovim? Zar ga bata jos nije prodao?
DekiFirma wrote:Hvala momci.. odlucio sam da se sklonim malo kod rodbine na zapad, a na leto ako bog da da se organizujemo pa odemo na neku pijanku..nego dosta vise o meni jebes sve ljubavi, nema vece ljubavi od Vojvodine. Negoo ljudi sta bi sa mamlazom mojsovim? Zar ga bata jos nije prodao?
Po broju suteva bih rekao da jos dobro i stojimo, ali ko zna kakvi su sutevi u pitanju. Ipak, ono sto mi trenutno najvise bode oci, po 5 faulova - totalno nekarakteristicno za ovo podneblje.
Pa zato sto sudi Mazic, zato je mali broj faula, covek sudi Ls, ne svira svaki kontakt, kao vecina nasih sudija koji pojma nemaju sta je fudbal niti osecaju igru.