Vojvodina pruža nestvaran spektar mogućnosti...

Red Marquis wrote:Kad je žreb?
Мечеви полуфинала фудбалског Купа Србије биће одиграни 13. марта и 17. априла 2013. године, а финални меч биће одигран 8. маја 2013. године.
Термин одржавања жреба парова полуфинала Купа Србије биће накнадно одређен...
E vala, popravio si mi dan!the Gari wrote:Jedini bizarniji scenario od onoga da mi, posle decenija iskrene želje i klinačke napaljenosti na taj prokleti kup, trofej osvojimo ovako poluraspadnuti u formi nekakve nadrealne šklopocije, jeste da se svi mi ovde kolektivno popičimo oko toga hoćemo li se ili nećemo radovati tom potencijalnom imaginarnom osvojenom kupu - koji je uvek naš, je l' - i na kraju tako raspičkani i popišani gledamo finale Javor - Jagodina!
Vojvodina pruža nestvaran spektar mogućnosti...
Ovo su super fotke i raduje što su igrači srećni. Ja sam isto ciničan i izuzetno is*ižđen zbog svih dešavanja u klubu, ali nekako ne mogu da se ne radujem prolasku u polufinale, onako dečački... Jbg, nazovite me infantilnim padavičarem, ali ja ću se, keve mi, radovati kao trogodišnje dete kada prvi put jede čokoladu, ako osvojimo ove godine kup... Uprkos gamadi iz uprave, nameštenom prvenstvu i svim ostalim akterima ove ogavne kvazinogometne scene u nas.Tony Starks wrote:Galerija iz Subotice:
http://www.fkvojvodina.rs/sezona/galeri ... =0&occur=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ubedljivo najjaci komentar.....tacno tako,smucio mi se vise i taj kup i sve pod vodjstvom ovih....Vosu treba da vode ljudi koji je vole,igrali za nju,koji su iz NSa.....i siguran sam da na finale i ako udjemo nece ici vise od 1000 ljudi,kao sto ih i sada bude ukupno 800 na stadionu protiv pazara.....oterali su sve dobro iz kluba,i sto se tice strucnog staba a i navijaca....Casual wrote:Mene bi bilo sramota da trazim da organizujem finale, pa ko ce nama opet da veruje?masterNS wrote:PORUKA ZA UPRAVU: ODMAH SE PRIJAVITI ZA ORGANIZACIJU FINALA I GROMOGLASNO NAJAVITI REKONSTRUKCIJU I PROSIRENJE STADIONA! (izvinjenje zbog caps locka, ali sam hteo da naglasim poruku)![]()
Samo da ne budu opet izjave od nadleznih "...Vojvodina nije nikad osvojila kup pa nece ni sad."
Iako se desi da osvojimo kup, sve ce to proci bez neke euforije medju navijacima i bez preterane medijske paznje. Smucio se ljudima vise taj kup i razne najave osvajanja. Menjao bi kup samo da odu ljudi koje vode klub.
Nije osmina nego sedminaverni zapad wrote:Pa ti si druze u najmanju ruku smesan....evo da ti kazem samo neke stvari.Imam pretplatnu vec 5 god,pre toga sam placao karte,petoricu drugova sam preobratio da navijaju za vosu posto su im ocevi punili glavu musavima,a na kraju su shvatili da znaju gde ce subotom poslepodne kao i da znaju sve igrace vose sa rezervama a mozda dvojicu iz redova musavih...na suduvu sam vodio njih deset o svom trosku a na rapid njih sest takodje iz mog dzepa(to bez ovih 5 drugara),svakom pricam kako mi je bilo 89 god na stadionu,ili protiv bastije....ali tada uprava nije tukla navijace po istoku,vijala ih po bulevaru pa ih lomila....e sad na kraju da ti kazem da znam njih jos deset koji su dovodili ljudi isto kao ja a vise ne dolaze zbog tih sto sede u foteljama(pazi,njih deset sto ih ja znam,a ko zna koliko ih jos ima)pa ako se razumes bar malo u matematiku saberi i pomnozi i dobices broj ljudi koji smo mi dovodili,sto izadje osmina onog sto je bilo protiv pazara.....Ali verovatno si mlad i napaljen pa ti necu zameriti,ali shvatices i sam jednog dana kada budes stariji21000 wrote:Hteo sam da se suzdrzim na neka pisanja pojedinih clanova foruma ali ne mogu,pojedinci sa ovoga foruma uzivaju i prizivaju poraze naseg voljenog kluba,ako je to nekome normalno meni nije...Nije mi normalno jos mnogo toga,zvizdite sopstvenim fudbalerima,zvidite cak i omladincima,protiv Rapida nismo mogli da napunimo stadion,zapitajte se pojedinci zasto je to tako???koliko ste ljudi vi kao navijaci uspeli da dovedete na stadion???koliko ljudi od vas poseduje pretplatne karte???Jedan tim je veliki onoliko koliko moze da napuni sopstveni stadion,stavite prst na celo!Dalje..,ne zanima me ko sedi u upravi,ko nam je golman a ko trener,a ko ekonom..,kada je doveden Vignjevic ja prvi nisam bio za to jer taj covek nije nikada vodio ni jedan tim pribliznih kvaliteta i istorije kakvu ima nas voljeni klub,ali idem na utakmice radujem se i tugujem zbog kluba jer posedujem emocije sada u Subotici kada ga je Abubakar zakucao ja sam se bolje osecao nego pred orgazam!I da za karaj..,Ja a pretpostavljam i velika vecina bili su tu i pre ljudi koji su danas u klubu,njihovo je da dodju i prodju a NASE JE DA BUDEMO UZ VOJVODINU CEO ZIVOT..,I ne zaboravite..,I BOG JE SLANINAR!
AjdeKrle wrote:Ne mogu da pravim "Italiju" (mada se tamo ne peva o stvarima koje nemaju veze s fudbalom)...