Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

limanfkv

Re: Kup Srbije 1/4 finala: Spartak-Vojvodina 1:1 (3:5 penali

Post by limanfkv »

Cuj ne peva, pa oni su to izmislili.
0.0625
Krle

Post by Krle »

Dobro, izvinjavam se. Slab mi italijanski. :popa:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
DUB

Post by DUB »

Krle wrote:Dobro, izvinjavam se. Slab mi italijanski. :popa:
Non mollare mai!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
verni zapad

Post by verni zapad »

Alexandar wrote:
verni zapad wrote:
21000 wrote:Hteo sam da se suzdrzim na neka pisanja pojedinih clanova foruma ali ne mogu,pojedinci sa ovoga foruma uzivaju i prizivaju poraze naseg voljenog kluba,ako je to nekome normalno meni nije...Nije mi normalno jos mnogo toga,zvizdite sopstvenim fudbalerima,zvidite cak i omladincima,protiv Rapida nismo mogli da napunimo stadion,zapitajte se pojedinci zasto je to tako???koliko ste ljudi vi kao navijaci uspeli da dovedete na stadion???koliko ljudi od vas poseduje pretplatne karte???Jedan tim je veliki onoliko koliko moze da napuni sopstveni stadion,stavite prst na celo!Dalje..,ne zanima me ko sedi u upravi,ko nam je golman a ko trener,a ko ekonom..,kada je doveden Vignjevic ja prvi nisam bio za to jer taj covek nije nikada vodio ni jedan tim pribliznih kvaliteta i istorije kakvu ima nas voljeni klub,ali idem na utakmice radujem se i tugujem zbog kluba jer posedujem emocije sada u Subotici kada ga je Abubakar zakucao ja sam se bolje osecao nego pred orgazam!I da za karaj..,Ja a pretpostavljam i velika vecina bili su tu i pre ljudi koji su danas u klubu,njihovo je da dodju i prodju a NASE JE DA BUDEMO UZ VOJVODINU CEO ZIVOT..,I ne zaboravite..,I BOG JE SLANINAR!
Pa ti si druze u najmanju ruku smesan....evo da ti kazem samo neke stvari.Imam pretplatnu vec 5 god,pre toga sam placao karte,petoricu drugova sam preobratio da navijaju za vosu posto su im ocevi punili glavu musavima,a na kraju su shvatili da znaju gde ce subotom poslepodne kao i da znaju sve igrace vose sa rezervama a mozda dvojicu iz redova musavih...na suduvu sam vodio njih deset o svom trosku a na rapid njih sest takodje iz mog dzepa(to bez ovih 5 drugara),svakom pricam kako mi je bilo 89 god na stadionu,ili protiv bastije....ali tada uprava nije tukla navijace po istoku,vijala ih po bulevaru pa ih lomila....e sad na kraju da ti kazem da znam njih jos deset koji su dovodili ljudi isto kao ja a vise ne dolaze zbog tih sto sede u foteljama(pazi,njih deset sto ih ja znam,a ko zna koliko ih jos ima)pa ako se razumes bar malo u matematiku saberi i pomnozi i dobices broj ljudi koji smo mi dovodili,sto izadje osmina onog sto je bilo protiv pazara.....Ali verovatno si mlad i napaljen pa ti necu zameriti,ali shvatices i sam jednog dana kada budes stariji ;)
Nije osmina nego sedmina :mrgreen:
ajde mi to matematicki pojasni.....ako je 800 navijaca osam osmina,koliko je onda jedna osmina?
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Часови жабарског, математике и све то у теми о фудбалском Купу?
DUB

Post by DUB »

Toto Riina wrote:Часови жабарског, математике и све то у теми о фудбалском Купу?
All Inclusive!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Alexandar

Post by Alexandar »

verni zapad wrote:ajde mi to matematicki pojasni.....ako je 800 navijaca osam osmina,koliko je onda jedna osmina?
Ti da si sa svojim društvom dovodio taj broj ljudi koji spominješ bio bi u najmanju ruku vodja navijača :mrgreen:
I glupa ti je priča oko broja ljudi na stadionu jer dva glavna faktora koji na to utiču u Novom Sadu su cena karata i vremenski uslovi, sve drugo pada u vodu, i uprave i porazi i sve ostalo. Najsvežiji primer su utakmice protiv nepoznate Suduve i velikog Rapida. Dajte narodu leba i igara :wink:
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
verni zapad

Post by verni zapad »

Alexandar wrote:
verni zapad wrote:ajde mi to matematicki pojasni.....ako je 800 navijaca osam osmina,koliko je onda jedna osmina?
Ti da si sa svojim društvom dovodio taj broj ljudi koji spominješ bio bi u najmanju ruku vodja navijača :mrgreen:
I glupa ti je priča oko broja ljudi na stadionu jer dva glavna faktora koji na to utiču u Novom Sadu su cena karata i vremenski uslovi, sve drugo pada u vodu, i uprave i porazi i sve ostalo. Najsvežiji primer su utakmice protiv nepoznate Suduve i velikog Rapida. Dajte narodu leba i igara :wink:
hoces da mi kazes da dok je kiza bio na klupi vremenski uslovi su bili tropski a cena karte 20 din???? hahahahhaahaha......prosetaj se zapadom malo ili istokom pa ces cuti zbog cega ljudi ne dolaze....a ista je situacija i sa severom,vodja od prosle sezone sedi na zapadu jer je pokrenuo ono UPRAVA NAPOLJE a ovi novi dobili poslove u hotelu park i slicno....a da ti ne spominjem zasto legende kluba tipa Toze,Mike Radosava i te generacije ne dolaze,a to znam iz licne price sa njima....dace Bog da ovi odu sa vlasti i dodje neko ko voli Vosu
Alexandar

Post by Alexandar »

verni zapad wrote:
Alexandar wrote:
hoces da mi kazes da dok je kiza bio na klupi vremenski uslovi su bili tropski a cena karte 20 din???? hahahahhaahaha......prosetaj se zapadom malo ili istokom pa ces cuti zbog cega ljudi ne dolaze....a ista je situacija i sa severom,vodja od prosle sezone sedi na zapadu jer je pokrenuo ono UPRAVA NAPOLJE a ovi novi dobili poslove u hotelu park i slicno....a da ti ne spominjem zasto legende kluba tipa Toze,Mike Radosava i te generacije ne dolaze,a to znam iz licne price sa njima....dace Bog da ovi odu sa vlasti i dodje neko ko voli Vosu
Druže nemoj da se ljutiš ali ništa ti ne znaš, misliš da znaš ali jednostavno pojma nemaš, kao i većina koji ovde prosipaju muda za bubrege.
Prosek na Karadjordju je godinama isti, jedini osetan pomak ka većoj cifri je bio kada su postavljeni reflektori prošle godine, pa na par tih prvih utakmica. Jel treba da te podsećam šta je usledilo pre postavljanja reflektora (kakva blamaža i debakl) pa je opet narod dolazio. I te sezone koju spominješ kada je Kiza bio trener imali smo veću posetu samo kada je bio besplatan ulaz, a toga proleća je bio na nekoliko utakmica. Seti se jeseni kod Kize i proseka. Ukratko da ti pojasnim, ima izmedju 500 i 1000 navijača Vojvodine koji su da tako kažem aktivni i na koje mogu da utiču odredjena dešavanja oko kluba, trzavice, ti ljudi su se identifikovali sa klubom i lično doživljavaju sve što je vezano za klub. Svi ostali su tako da ih nazovem pasivni navijači koji su uvek tu kada nemaju nešto pametnije toga dana i naravno da je prijatno vreme i jeftina karta (po mogućnosti besplatan ulaz). Uzmeš lepo zadnje kolo koje smo igrali sa zvezdom prošle sezone i vidiš koliko je ljudi pokušavalo da viče protiv uprave a koliko je bilo u transu zbog pobede i samo će ti se nacrtati ako ne razumeš šta pišem.
Bivšeg vodju puca sujeta i zbog toga nije na severu a ne zbog nekog njegovog stava jer ga je retko kad i imao.
Jel znaš gde Toza živi? A ovo za Miku ne znam odakle ti jer nisi u pravu i pišeš laži u vezi njega.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
recni galeb

Post by recni galeb »

au bre, sta se sve napisa ovde... :shock:
pohvalio bi rad moderatora, samo tako i ne popustajte... :)
FCVNS

Post by FCVNS »

Bivšeg vodju puca sujeta i zbog toga nije na severu a ne zbog nekog njegovog stava jer ga je retko kad i imao.
Ma taj covek je :shit: ,takvi nam ne trebaju...
nboya
Administrator

Post by nboya »

recni galeb wrote:au bre, sta se sve napisa ovde... :shock:
pohvalio bi rad moderatora, samo tako i ne popustajte... :)
Hvala na "pohvalama"

A sad ozbiljno, manite se muda, bubrega, ko zna, ko ne zna, ko je "pravi" a ko "lazni" navijac. Poslednje upozorenje!
UPRAVA NAPOLJE!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

FCVNS wrote:
:mrgreen: :cheers:

Stvarno, ja ne verujem šta ti pišeš druže Alexandre. Pusti forum, pusti navijače, radi svoj posao u klubu.
Bolje da se ne nastavljamo dalje.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
verni zapad

Post by verni zapad »

Brick Liman wrote:
FCVNS wrote:
:mrgreen: :cheers:

Stvarno, ja ne verujem šta ti pišeš druže Alexandre. Pusti forum, pusti navijače, radi svoj posao u klubu.
Bolje da se ne nastavljamo dalje.
vidis nisam ni znao da doticni radi u klubu :D ali sada mi je jasno zbog cega ima takav stav....hvala ti druze :D EDIT: Poštuj tuđe kao što želiš da drugi poštuju tvoje, bez ovakvih kvalifikacija ubuduće. Administracija
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Ej ljudi rezultat je 3:5 a ne 5:3 :?
Locked