Ko je nosio broj 7?Schteph_F89 wrote:p.s.Predsednik se hvalio (nekim njegovim ljudima) da ima dosta klinaca i pokazuje onaj je 95god. onaj 94god i na pitanje nekog njih a broj 7,ovaj odgovara,njega vodi kuci ako hoces
Pripreme
Re: Pripreme
- Red Marquis
- Moderator
Jašarovo otkrovenje, El Škuletinjo nosi taj broj.Mare wrote:Ko je nosio broj 7?Schteph_F89 wrote:p.s.Predsednik se hvalio (nekim njegovim ljudima) da ima dosta klinaca i pokazuje onaj je 95god. onaj 94god i na pitanje nekog njih a broj 7,ovaj odgovara,njega vodi kuci ako hoces
Io odio Belgrado
Vojvodina - Dunav (Stari Banovci) 3:1
http://www.fkvojvodina.rs/2012/11/vojvo ... novci-3-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocajna igra, ocajna. Jedva pobedismo golovima u 87 i 89min. Vuk dao lepo gol, Green igrao desnog beka, Skuletic se zajebavao pokusavao 5 puta petom i isto toliko puta "rolao" loptu po onom terenu i vremenu, Jao vise puta promasio "ceo fudbal" i dodao njima nego nama, Djuric je igracina, Ivanic ima stofa jos malo da nabaci koji kilu, Deletic brz i bice od njega nesto, Bojovic non-stop visi u ofsajdu a nije svestan toga itd...
http://www.fkvojvodina.rs/2012/11/vojvo ... novci-3-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocajna igra, ocajna. Jedva pobedismo golovima u 87 i 89min. Vuk dao lepo gol, Green igrao desnog beka, Skuletic se zajebavao pokusavao 5 puta petom i isto toliko puta "rolao" loptu po onom terenu i vremenu, Jao vise puta promasio "ceo fudbal" i dodao njima nego nama, Djuric je igracina, Ivanic ima stofa jos malo da nabaci koji kilu, Deletic brz i bice od njega nesto, Bojovic non-stop visi u ofsajdu a nije svestan toga itd...
Volem Vošu!
Jel moguće da se Đurić vratio ovamo da bi pikao fudbal protiv osmoligaša u prijateljskim mečevima po kaljugama i blatuštini... Znači, ne verujem svojim očima i ušima... Pa ja da sam na njegovom mestu, odmah bih tražio ispisnicu i otišao radije da igram ko gospodin u drugoj švedskoj ligi nego ovde da me jebavaju raznorazne vucibatine i krimosi...Casual wrote:Vojvodina - Dunav (Stari Banovci) 3:1
- gospodinFKV
Ima on kvaliteta za prvu svajcarsku ligu, u turskoj bi mozda sedeo na klupi, a u nekoj austriji/rumuniji bi bio kapiten ekipe...borrissey wrote: igram ko gospodin u drugoj švedskoj ligi
Samo kod nas moze tako jedan igrac da sedi na klupi

I ako je/ih nije imao pre potpisa sa Vosom, sad ce ih sigurno imati, jer je vec posle nekoliko utakmica dokazao da je stoper bez premca u ovoj ligi.
- Tony Starks
Pre nego što odu na zimsku pauzu, fudbaleri Vojvodine i novosadskog Proletera odigraće još jedan prijateljski susret u sredu, 05. Decembra u FC „Vujadin Boškov“.
Početak utakmice zakazan je za 13 časova.
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-r ... u-antaliji" onclick="window.open(this.href);return false;ВОЈВОДИНА: Рабреновић у Анталији
Његов задатак је да процени услове, а затим и организује зимске припреме Новосађана у овом граду на обали средоземног мора
Генерални секретар ФК Војводина Радисав Рабреновић путује у Анталију. Његов задатак је да процени услове, а затим и организује зимске припреме Новосађана у овом граду на обали средоземног мора.
На путање има ли шта ново у клубу када су у питању евентуални одласци и доласци играча у предстојећем прелазном року, Рабреновић је одговорио:
- Нема још ништа конкретно. Наравно, воде се одређени разговори, али нисмо још ништа конкретно договорили.
RR ugovara pripreme?????Dejan wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-r ... u-antaliji" onclick="window.open(this.href);return false;ВОЈВОДИНА: Рабреновић у Анталији
Његов задатак је да процени услове, а затим и организује зимске припреме Новосађана у овом граду на обали средоземног мора
Генерални секретар ФК Војводина Радисав Рабреновић путује у Анталију. Његов задатак је да процени услове, а затим и организује зимске припреме Новосађана у овом граду на обали средоземног мора.
На путање има ли шта ново у клубу када су у питању евентуални одласци и доласци играча у предстојећем прелазном року, Рабреновић је одговорио:
- Нема још ништа конкретно. Наравно, воде се одређени разговори, али нисмо још ништа конкретно договорили.
Zar on nije smenjen? Znao sam da ce ona budalastina od pre neki dan ovako zavrsiti. Jos cemo se mi gledati sa RR, Pantom i ostalima.....
A i juce sam nabasao na neke slike sa novogodisnjeg crveno-belog bala na kojima se sepuri oficirusa za marketing.
Dokle ce nas vise praviti majmunima???

Totalno nepotreban ton prema toj devojci. Da su se svi u klubu prema svom poslu i Vojvodini ophodili kao ona, ne znam gde bi nam bio kraj!lazarr wrote:A i juce sam nabasao na neke slike sa novogodisnjeg crveno-belog bala na kojima se sepuri oficirusa za marketing.
+1Grba_NS wrote:Totalno nepotreban ton prema toj devojci. Da su se svi u klubu prema svom poslu i Vojvodini ophodili kao ona, ne znam gde bi nam bio kraj!lazarr wrote:A i juce sam nabasao na neke slike sa novogodisnjeg crveno-belog bala na kojima se sepuri oficirusa za marketing.
kako je radila tako je i završila karijeruGrba_NS wrote:Totalno nepotreban ton prema toj devojci. Da su se svi u klubu prema svom poslu i Vojvodini ophodili kao ona, ne znam gde bi nam bio kraj!lazarr wrote:A i juce sam nabasao na neke slike sa novogodisnjeg crveno-belog bala na kojima se sepuri oficirusa za marketing.
- Uvek sa tobom
Dal je moguce da je neko nju stavio ovde u negativnom kontekstu,devojka je mnogo uradila za nas klub,verovatno i najvise od svih ovih koji su pored nje dobili otkaze,ko je bar malo poznaje zna kolko voli klub i kolko je volela taj posao...Spomenucu samo akciju oKUPljanje-akcija promovisanja FK Vojvodina po osnovnim skolama,dalje i da ne pricam...
PS Skrenuli smo sa teme,neka admini premeste il obrisu,po meni ovo je bespotrebna rasprava.
PS Skrenuli smo sa teme,neka admini premeste il obrisu,po meni ovo je bespotrebna rasprava.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !