Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: Kup Srbije 1/4 finala: Spartak-Vojvodina 1:1 (3:5 penali
Nema bivseg vodju zasto da puca sujeta jer je on izmislio vodjenje tribine za svakog sledeceg koji dodje na njegovo mesto. Tek kad je sisao sa sipke shvatio sam koliko je u stvari on bio taj koji je vodio nasu tribinu tako da se totalno razlikuje od svih ostalih. Coveka jedva poznajem ali isto tako znam da na bilo kojoj dosadnoj utakmici dok je on vodio navijanje, dovoljno je bilo da kaze par reci i da masa poludi. Bilo je i zezanja i ozbiljnosti na tribini. Kad je on sisao sa sipke dosta ljudi koje poznajem su posle kraceg perioda zamenili sever nekom drugom tribinom govoreci da nam tribina lici sve vise na blizanacke.
Ne bih da se oko ovoga nastavljamo, samo mislim da je jako ruzno da se o nekom prica ruzno po forumu, pogotovo iz razloga nekih licnih nesuglasica ili cega vec.
I kao drugo, ne znam da li je time neko pravilo naruseno, ali ne znam zasto moderacija dopusta takve postove. Meni se npr ne dopada kako izgleda sever ovih dana pa ljude sa te tribine ne nazivam govnima.
Ne bih da se oko ovoga nastavljamo, samo mislim da je jako ruzno da se o nekom prica ruzno po forumu, pogotovo iz razloga nekih licnih nesuglasica ili cega vec.
I kao drugo, ne znam da li je time neko pravilo naruseno, ali ne znam zasto moderacija dopusta takve postove. Meni se npr ne dopada kako izgleda sever ovih dana pa ljude sa te tribine ne nazivam govnima.

Laki slažem se sa tobom u potpunosti. Nisam na severu već dugo i uopšte ne ulazim u te stvari ko je bolje ili lošije vodio navijanje, ali ovde nije mesto za rešavanje ličnih sukoba te vrste i vređanje osoba koje ko zna da li uopšte prate ovaj forum i aktivno učestvuju u raspravama.laki wrote: Ne bih da se oko ovoga nastavljamo, samo mislim da je jako ruzno da se o nekom prica ruzno po forumu, pogotovo iz razloga nekih licnih nesuglasica ili cega vec.
Za pocetak da odgovorim vernom zapadu...Godine nisu vazne ni tribina na koju neko ide bitno je da se klub podrzava i puni stadion,a tebi ako su godine vazne racicu ti samo da sam bio na utakmici Vojvodina-Honved a ti sigurno znas kada je to bilo,jos od tih dana nikada mi se nije desilo da se ne radujem pobedi ili ne tugujem u porazu,takodje ako bilo koga zanima na stadion cu odlaziti dok sam god ziv bez obzira koja je uprava,ko je na terenu,ko je ekonom a ko kafe kuvarica...Ako je zaista istina sve ono sto si napisao svaka ti cast,nastavi i dalje da se cimas oko punjenja stadiona,jer je meni veoma tuzna cinjenica da Novi Pazar i Radnicki gleda vise ljudi nego sto gleda Vojvodinu..Forumasi svako dobro i vidimo se sutra u 16h na stadionu...
...Procice jos puno igraca i uprava kroz nas voljeni klub ali mi cemo uvek biti tu...Svi na Karadjordje...
Katanac do polufinala!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Re: Kup Srbije - sezona 2012/13
Vecernje novosti wrote:U sredu žreb polufinala Kup Srbije
Žreb polufinala Kupa Srbije održaće se sutra od 13 časova u prostorijama Televizije Arena na Novom Beogradu, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije (FŠ).
Plasman u polufinale masovnijeg domaćeg takmičenja ostvarili su Vojvodina, Jagodina, OFK Beograd i Javor, a ceremoniji žreba prisustvovaće treneri pomenutih klubova - Nebojša Vignjević, Simo Krunić, Zoran Milinković i Mladen Dodić.
Na žrebu neće biti povlašćenih ekipa.
Prema pravilniku u polufinalu se igraju dve utakmice, a termini njihovog odigravanja su 13. mart i 17. april 2013. godine.
Pobednici polufinala sastaće se u finalu 8. maja 2013. godine, najverovatnije u Beogradu.
0.0625
- novosadjanin
Direktan prenos zreba na ArenaSport 1 u 13h.limanfkv wrote:Vecernje novosti wrote:U sredu žreb polufinala Kup Srbije
Žreb polufinala Kupa Srbije održaće se sutra od 13 časova u prostorijama Televizije Arena na Novom Beogradu, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije (FŠ).
Plasman u polufinale masovnijeg domaćeg takmičenja ostvarili su Vojvodina, Jagodina, OFK Beograd i Javor, a ceremoniji žreba prisustvovaće treneri pomenutih klubova - Nebojša Vignjević, Simo Krunić, Zoran Milinković i Mladen Dodić.
Na žrebu neće biti povlašćenih ekipa.
Prema pravilniku u polufinalu se igraju dve utakmice, a termini njihovog odigravanja su 13. mart i 17. april 2013. godine.
Pobednici polufinala sastaće se u finalu 8. maja 2013. godine, najverovatnije u Beogradu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Vojvodina - OFK Beograd
- gospodinFKV
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd
Kakav trip, sinoc sam sanjao da smo izvukli OFK... 

Kako li je samo ovo pročitao, ,,Javov''?

Teško ćemo protiv Kize i Terze u tandemu, ali... Bože, svake godine odvojim kontigent živaca za kup, i uvek se ispostavi nedovoljnim...
Žreb nam nije bio naklonjen
, nadao sam se Javoru, protiv OFKe u dve utakmice ce biti tesko, ali cini mi se da je prednost sto igramo prvu kuci. Šteta sto se nismo sastali u finalu...

Come on you Reds!
Ovo je meni prvo palo na pamet, jer bi jedino ovakvo finale bilo navijacki zanimljivo i opravdano...1892 wrote: Šteta sto se nismo sastali u finalu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
OFK-a je ekipa od koje se sve moze ocekivati.
Kad se sagledaju mecevi sa njima, dobijali smo, gubili smo, igrali tvrde utakmice, igrali zanimljive sa mnogo golova,...
Da smo dobili Javor, znali bismo na cemu smo - tvrda utakmica, gol u gostima resava sve. Isto bi bilo i sa Jagodinom - ne bi bilo 180 minuta konstantnog skakanja po zivcima, vec bi gledali dosadan fudbal u kome bi sva doza nervoze/srece ispala u jednom pogotku. Ovako, ostaje nam da dooobro pustimo nokte da izrastu, da imamo zaliha...
Naravno, ostaje da vidimo kako ce se prelazni rok odraditi, u kakvom cemo raspolozenju docekati prolece i s kojim timom. Sve je moguce, ali mi se za razliku od Jasara Vignjevic koliko toliko dopada, jer mi se cini da covek ima neki plan i da necemo docekati drugi deo sezone po ugledu na proslo prolece.
Verovatno sam jedan veliki utopista, ali ajde...
Kad se sagledaju mecevi sa njima, dobijali smo, gubili smo, igrali tvrde utakmice, igrali zanimljive sa mnogo golova,...
Da smo dobili Javor, znali bismo na cemu smo - tvrda utakmica, gol u gostima resava sve. Isto bi bilo i sa Jagodinom - ne bi bilo 180 minuta konstantnog skakanja po zivcima, vec bi gledali dosadan fudbal u kome bi sva doza nervoze/srece ispala u jednom pogotku. Ovako, ostaje nam da dooobro pustimo nokte da izrastu, da imamo zaliha...
Naravno, ostaje da vidimo kako ce se prelazni rok odraditi, u kakvom cemo raspolozenju docekati prolece i s kojim timom. Sve je moguce, ali mi se za razliku od Jasara Vignjevic koliko toliko dopada, jer mi se cini da covek ima neki plan i da necemo docekati drugi deo sezone po ugledu na proslo prolece.
Verovatno sam jedan veliki utopista, ali ajde...
Ja se, za početak, samo nadam da rezultat dvomeča nije već dogovoren za zelenim stolom. Nije džabe Terza doktorirao skoro na nekom, privatnom, kako se ono beše zove, fakultetu...
U svakom slučaju, treba već sad krenuti sa kampanjom, da izvršimo opsadu karaburme koa nikad do sada...
U svakom slučaju, treba već sad krenuti sa kampanjom, da izvršimo opsadu karaburme koa nikad do sada...
- Toto Riina
ZRuznal
Mnogo toga van terena treba ocekivati na putu do trofeja. Uveliko se pisee/prica da Palmolive mora do trofeja.
Марковић: Освојићемо Куп, јер смо најбољи клуб у земљи
13 дец, 2012
Председник Скупштине града Јагодине и шеф посланичке групе Јединсвене Србије у државном Парламенту Драган Марковић Палма сматра да ће играчи Јагодине освојити трофеј националног купа.
– Освојићемо Куп Србије зато што имамо најбољи фудбалски клуб у земљи – рекао је Марковић на свечаној академији поводом 19 година рада Педагошког факултета у Јагодини.
Mnogo toga van terena treba ocekivati na putu do trofeja. Uveliko se pisee/prica da Palmolive mora do trofeja.
Svakako. A kad smo već kod toga - baš me zanima za koga navija naš gradonačelnik... I kada ćemo već jednom imati gradonačelnika Slaninara koji će se boriti za NAŠ klub!Toto Riina wrote:Mnogo toga van terena treba ocekivati na putu do trofeja. Uveliko se pisee/prica da Palmolive mora do trofeja.