Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
limanfkv

Re: Gde su, šta rade...?

Post by limanfkv »

Krasic postigao 3. gol za Fener protiv Goctepea u kupu - 2:30.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=t-bVlMo6dy4[/video]
0.0625
Robbie Fowler

Post by Robbie Fowler »

http://www.mozzartsport.com/vesti/mario ... radu-greha" onclick="window.open(this.href);return false;

MARIO ĐUROVSKI: Sreća u gradu greha
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
the Gari

Post by the Gari »

Kačar u Hanoveru?

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=671517" onclick="window.open(this.href);return false;
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Tadić najbolji fudbaler Holandije!

Ko je najbolji igrač u Holandiji? Kratko i jasno: srpski reprezentativac Dušan Tadić, pokretačka snaga Tventea, strelac osam i asistent za devet golova tima iz Enšedea. Prvo ime u tradicionalnom izboru „Elf magazina”, sjajno priznanje! Biti bez premca u jesenjem delu sezone holandskog šampionata, u okruženju izuzetnih asova iz svih krajeva Evrope i Sveta, biti prvi...

Podvig! Ili to, ipak, nije podvig, imajući u vidu raskošni, gotovo briljantni period koji je Tadić proveo u Groningenu, kada je, između ostalog, bio i najbolji asistent Eredivizije, treći u Evropi, iza Argentinca Lea Mesija i Nemca Mesuta Ozila? Mnogi će da konstatuju: Tadić nikada ne može i ne sme da bude iznenađenje, on je predodređen za najviše domete, samim tim i za jače lige nego što je, u ovom trenutku, holandska. Ne greše ljudi, poznaju fudbal u dušu, poznaju Tadića. Da li je Tadić pogrešio što se iz Groningena otisnuo u Tvente, umesto da je izabrao italijansko ili englesko elitno društvo? Procena reportera glasi ovako: Jeste, pogrešio je! No, Tadić sam kroji svoju sudbinu, on je najupupućeniji da kaže nešto o tome, njegova reč je presudna u oceni i proceni:

- Smatram da sam bio u pravu što sam poslednjeg dana prelaznog roka odbacio ponude Rome i Liverpula. U životu idem korak po korak, Tvente je viši stepenik od Groningena, zar ne? Šta će biti dalje? O tom-potom. Ne mislim na neku novu sredinu, kako da mislim kad sam u Enšedeu tek nekoliko meseci? Za sve postoji vreme. Ako vredim, neće me mimoići ni Italija, ni Engleska, mlad sam, polako. Nema potrebe da žurim. Često se žurba ne isplati. Moje mesto je trenutno u Tventeu, posvećen sam mu svom snagom, i srcem, i telom, uveren da možemo da obezbedimo plasman u neko od evropskih takmičenje, bilo bi super ukoliko osvanemo u Ligi šampiona, kvalitet nam ne nedostaje, samo da svi momci budu zdravi. Tokom jeseni imali smo niz problema sa odsustvima ključnih igrača, da toga nije bilo siguran sam da bismo vodili trku sa nekoliko bodova ispred konkurenata. Izlazimo i iz tih nevolja, izlazimo da bismo svima dokazali ko smo i šta smo. Tvente vredi, Tvente je sila u najjačem sastavu. Ko ne veruje, neka nam na proleće stane na crtu.

Stiče se utisak da ste posredstvom menadžera Zorana Pavlovića ostvarili pun pogodak transferom iz Vojvodine u Holandiju?

- Nema lepše lige za mladog igrača. Puni stadioni, efikasan fudbal, milina. Groningen, naravno, zauvek ostaje u mom srcu, to je klub koji mi je pružio šansu da se dokažem u pravom svetlu, otvorio mi vrata državnog tima, pardon, omogućio mi da se vratim pod zastavu, nije, dakle, sve ostalo na onom debiju iz 2008. godine. Tvente se nadovezao na lepu priču, Tvente je takođe obavio značajan zadatak u mom lansiranju, zahvaljujući Tventeu postao sam nezaobilazan na spisku selektora Siniša Mihajlovića... Gol protiv Velsa, u kvalifikacijama za SP ima posebno mesto u mom fudbalskom opusu. Biće ih, nadam se, još, vreme radi za mene - zaključio je Dušan Tadić za „SPort“, najbolji pojedinac jesenjeg dela holandskog prvenstva.
Svaka čast!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
limanfkv

Post by limanfkv »

0.0625
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Zeljko Brkic je danas na odseku za istoriju, Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, odbranio diplomski rad na temu ''Kritsko-mikenski period''. Neka mu je sa srecom, kako u sportskoj, tako i u akademskoj karijeri! :cheers:
nboya
Administrator

Post by nboya »

Cestitke!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
laki

Post by laki »

Pridruzujem se cestitkama!
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

Sve cestitke!
0.0625
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Kakav gospodin covek! Eh, da je jos ovakvih ljudi, ostvarenih u vise zivotnih oblasti. Sve cestitke Brko :cheers:
Dejan

Post by Dejan »

Cestitka Brki!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Svaka cast! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Retki su ljudi kao Brka! Predan sportu, vredan, posten, a sad jos i akademski obrazovan! Sve cestitke majstore! :cheers:
POŠTO OBRAZ ???!!!
the Gari

Post by the Gari »

S vremena na vreme, pojave se ovakvi ljudi koji uspevaju da dokažu da prava Vojvodina živi, da postoji u Novom Sadu. Čestitke, Brko, i sve najbolje!

:cheers:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply