Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

Turija

Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h

Post by Turija »

Živnula Konferencija (17 minuta), a i novinari (za sada trojica spremnih, a nadam se da će vremenom biti i neke vrste ,,lančane reakcije") :!:
Zadovoljan sam učinjenim napretkom u izgledu i toku konferencije, kao i odgovorima trenera.To što je Vignjević prebacio veću odgovornost i na igrače, po meni je uredu.Ipak su oni ti od kojih najviše zavisi i treba da nose breme adekvatne odgovornosti.
Fakat je da nisu samo 2 imena krivci za primljene golove u Borči, ali je fakat i da jesu najviše (i ne prvi put), ne zato što su bili poslednji u lancu grešaka, već što su trebali mnogo bolje da reaguju.Reagovali su fudbalski neodgovorno.Javno ukazivanje na to njima treba da bude pouka, a ne osuda.Verujem da će sve ovo pozitivno uticati na buduće igre njih dvojice i svih ostalih naših igrača (a veoma dobro je i to što Vignjević nije spomenuo imena, mada mi koji pomno pratimo Vošu, znamo o kome je reč. Međutim 99% sportske javnosti ne zna i tako treba da ostane.
Sutra borbeno i pametno do što ubedljivije pobede.Mislim da nam ona jako treba, kako OFK ne bi mislio da ima realnu šansu na vetrovitoj Karaburmi (tradicionalno nama neugodnoj - ali ovaj put to moramo odlučno preseći).
:cheers:
Last edited by Turija on Tue Mar 12, 2013 8:53 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
borrissey

Post by borrissey »

Treba apelovati na savest ljudi i preko foruma i društvenih mreža. Kome ne treba neka nekako nađe način da ostavi negde ili vrati u gigstix. znam sigurno da su se neki ljudi bahatili i uzimali i šakom i kapom. Iskreno mislim da ni mi ni klub nismo očekivali da će se tako karte razgrabiti (zato su možda na početku i delili više nego što je bio dogovor)...
Perf

Post by Perf »

Ja imam jednu kartu za zapad. Nemojte da mi pricate sto sam uzimao i slicno kad ne mogu da dodjem! Trebao sam da stignem
ali nista od toga posto sutra imam trening u 5. :/ Kome treba ta jedna karta neka se javi :)
Helm

Post by Helm »

Nista, u redu je jer nudis nazad. :cheers:

Nazalost, nisam se ja prvi javio, ima nekoliko forumasa koji su pre mene iskazali zelju za kartama, ali nadam se da cu i ja stici na red.
Perf

Post by Perf »

Jos uvek mi se niko nije javio, bilo bi lepo kada bi taj neko ko zeli kartu mogao sutra da dodje do Futoske pijace negde izmedju 7:30 - 13:30!
Ulaz: 6
Sektor: K
Red: 16
Sediste: 18
Helm

Post by Helm »

Stexman, Kuzma, Fantom, DUB, Novosadjanin, oprostite ako sam nekog zaboravio slucajno. Ako ti se niko od njih ne javi do 13.30 sutra, ja cu doci po kartu, hvala. :cheers:
Perf

Post by Perf »

Helm wrote:Stexman, Kuzma, Fantom, DUB, Novosadjanin, oprostite ako sam nekog zaboravio slucajno. Ako ti se niko od njih ne javi do 13.30 sutra, ja cu doci po kartu, hvala. :cheers:
Dogovoreno! :) Ostavi mi mobilni u inbox pa ako niko nece kartu da mogu da te nazovem.. posto cu ja biti na forumu sutra do 7:30 max! Tada cu proveriti ko se javio, i da li se neko uopste javio, ako nije onda zovem!
lazarr

Post by lazarr »

Iako su neke karte sigurno zloupotrebljene, ipak je lepo cuti i videti da se za Vosu trazi karta vise. Besplatno ili ne, pun stadion je najvazniji preduslov i motiv za svakog igraca, tako da ce svi uslovi biti ispunjeni za dobar mec. Ni lose vreme kojeg smo se bojali izleda nece biti problem, tako da vec sutra moze da pocne nova era u istoriji kluba. Sigurno je da toliko dugo cekana titula u Kupu moze da promeni stvari iz korena. Najvise u smislu popularizacije kluba. Ova utakmica moze da regrutuje jako puno novih navijaca i zbog toga je neverovatno vazna.
Oni koji nisu uspeli da dodju do karte ne treba da brinu jer ce sever sigurno biti sirom otvoren cak i za one koji kartu nece ni imati. Tako je bilo i protiv Velsa kada je igrala repka. Tada je pola severa uslo bez karte.
Zato svi oni koji se dvoume da li treba da dodju (jer nisu nabavili kartu) treba obavezno da se pojave jer sam 100% siguran da niko nece ostati napolju.
Daj Boze da i mi dozivimo tako nesto, mada iskreno sumnjam.
Vidimo se sutra i sretno nam bilo. :cheers:
laki

Post by laki »

Sada sam definitivno siguran da je trebalo da karte za istok i zapad za kup 100din! Jer se neko ne bi debilisao da daje 400 umesto 200 dinosaurusa i slicno. Niko ne bi uziimao 7 karata a da nije siguran da li mu i 3 od tih 7 treba. 100dinosaurusa je stvarno smesno a zaista ne bi izbio problem sa bahacenjem oko karata!
Image
Marcello

Post by Marcello »

Perf wrote:Ulaz: 6
Sektor: K
Red: 16
Sediste: 18
Misliš da će se ovo poštovati? :mrgreen:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Perf

Post by Perf »

laki wrote:Sada sam definitivno siguran da je trebalo da karte za istok i zapad za kup 100din! Jer se neko ne bi debilisao da daje 400 umesto 200 dinosaurusa i slicno. Niko ne bi uziimao 7 karata a da nije siguran da li mu i 3 od tih 7 treba. 100dinosaurusa je stvarno smesno a zaista ne bi izbio problem sa bahacenjem oko karata!
Svejedno bilo bi MNOGO manje ljudi na stadionu iako ti deluje kao da je 100 dinara nista!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

laki wrote:Sada sam definitivno siguran da je trebalo da karte za istok i zapad za kup 100din! Jer se neko ne bi debilisao da daje 400 umesto 200 dinosaurusa i slicno. Niko ne bi uziimao 7 karata a da nije siguran da li mu i 3 od tih 7 treba. 100dinosaurusa je stvarno smesno a zaista ne bi izbio problem sa bahacenjem oko karata!
I cifra 50 dinara bi bila dovoljna za takve.
Ne krivim klub ovde, oni su uradili dobru stvar za povećano interesovanje, već taj prokleti mentalitet. Pa da igramo sa nekim evropskim timom, a da karta bude za dž, mali bi nam bio i stadion od 80 000 :oops:
Io odio Belgrado
DUB

Post by DUB »

Helm wrote:Stexman, Kuzma, Fantom, DUB, Novosadjanin, oprostite ako sam nekog zaboravio slucajno. Ako ti se niko od njih ne javi do 13.30 sutra, ja cu doci po kartu, hvala. :cheers:
Ja sam se snasao, tako da mene mozes preskociti u ovom nizu! Svaka cast za fair play!
Perf takodje!
:cheers:

Btw, ja sam se sa ekipom dogovorio da ako naletimo na neke tapkarose sledi "patos" i delimo karte ispred stadiona.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
njaks

Post by njaks »

DUB wrote:
Helm wrote: Btw, ja sam se sa ekipom dogovorio da ako naletimo na neke tapkarose sledi "patos" i delimo karte ispred stadiona.
Isto ce dobiti i od mene :argue:
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ja sinoć uzeo dva istoka, jer nije bilo zapada. Sad me kum zove i ima kartu za mene tako da ako neko hoće na istok neka pusti PM
Locked