Milan wrote:Nista licno Daljac, ali mi se ne svidja ovaj predlog sa kosim presekom. Suvise me asocira na Monakov dres. Nekako sam najblizi varijanti sto je nboya pravio sa "obrnutim" grbom...
Tu se slažem. Mislim da imamo jako lepe i jednostavne dresove i da tu treba što manje filozofirati. Iz istih razloga mi se dopada i stari grb. S druge strane, ovi Slavijini rezervni plavi dresovi su mi pun pogodak! Uvek sam se pitao (al nisam bio pametan da napišem) zašto ti plavi dresovi ne mogu imati "modlu" kao i crveni. Jasno je zašto je boja različita, ali sistem pola-pola ne mora se menjati; ne samo za stogodišnjicu, nego i inače. Kao Blekburn. Pre jedno šest-sedam godina čak su i naši golmani (Kahriman čini mi se) imali pola sivi, pola crni dres, zašto da ne.
Ona
old school lopta je meni odlična, samo ne znam koliko je realno da se igra njom. Nego, ta me lopta podsetila na jednu drugu priču. Vidim da se takva lopta forsira u "vizuelnom identitetu" kluba oko ovog poslednjeg rođendana. Sve te fotke izgledaju jako dobro, i što je još važnije drug koji radi u jednoj marketinškoj agenciji pokazao mi je to kada sam poslednji put bio u Novo Sadu (pre godinu dana) uz priču da dizajneri u njegovoj firmi rade na tome. Ja ne znam kakav tu dogovor postoji ili ne, ali ako se u klubu tako na vreme mislilo o tome, onda su me pozitivno iznenadili.
Ono što mi možemo da uradimo (a meni je u glavi da ću ja to uraditi svakako) jeste da ponovimo "šetnju" do Kovilja. Naravno podrazumevam da će ta utakmica biti organizovana. Ako su naši igrači mogli peške, možemo i mi. Od toga se može napraviti lepa ekskurzijica. Nekoliko vopsa u ranac i udri!