"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by gospodinFKV »

http://www.zurnal.rs/2013/03/25/velsani ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ruznal u novoj epizodi... :frown:
lexa

Post by lexa »

Pa sad...Zurnal to nije izmislio nego samo preneo. To je pod jedan.
Pod dva, Velsanin je verovatno akcenat stavljao na to kada se mali stadion
napuni bude dosta bucna atmosfera i veoma je tesko igrati u takvoj atmosferi.
Pod tri, kukamo godinama na nas stadion, na jug, na razlicite tribine, na to sto je
samo jedna tribina natkrivena, a kada neko drugi kaze nesto protiv stadiona onda se
uvredimo ;)

Svemu u svemu, nije vredno niti paznje niti nekog uzbudjivanja, to sto je tamo neki
Velsanin izjavio...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Andreyos wrote:Nisam primetio da li je neko komentarisao,ako jeste izvinjavam se.
Svaka čast onom ko je odgovoran za skraćivanje nastave osnovaca.Zbog utakmice koja je u suštini beznačajna,jer smo šanse davno prokockali,time jasno deci stavljaju do znanja ko je ,,neprijatelj'' države,i stvaraju nove generacije ispunjene mržnjom...Veliki naklon :frown:
Ne slažem se. Kao prvo, utakmica ne da nije bila beznačajna, nego je bila odlučujuća, da smo pobedili bili bismo potpuno u trci za Brazil. Kao drugo, ne znam zašto sve mora da se gleda kroz političku prizmu, ja ovo gledam čisto sportski, Hrvati su nama najveći sportski rival, u svakom sportu, svaka utakmica sa njima nosi nešto značajno. To je sasvim normalno, takvi rivaliteti postoje svugde u svetu, svako ima neku svoju "Hrvatsku". Kod takvih rivaliteta često nije bitno da li ta utakmica nešto rezultatski donosi, Vojvodina nema nikakve šanse za titulu u ovoj sezoni, samim tim naša utakmica sa nkp za dve nedelje je beznačajna, ali ćemo se mi opet naložiti pred nju kao da je tekma sezone. Kao treće, tom odlukom je jednostavno uvažena realnost, a realnost je da je ogromna većina klinaca sigurno očajnički želela da gleda tu tekmu, da su bili frustrirani činjenicom da je možda neće gledati i planirali da se na razne načine dovijaju da je ipak ogledaju. Odluka je bila dobra, jer se jednostavno izašlo u susret deci (a što ne reći - i profesorima). Ja, da sam kojim slučajem danas učenik, bez ikakve dileme bih pobegao iz škole da gledam tu utakmicu.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

I ja bih pobegao, kao što sam bežao kad sam bio klinac.
Ali je ovo užasna odluka. Jedno je kad pojedinac pokuša da nađe rupu i izvrda sistem, a druga kad ti sistem kaže "Evo nam slaba tačka, tu pucaj Skajvokeru". On time prestaje da bude autoritet i ubuduće i otvara se Pandorina kutija za nove gluposti. Što ne bi ubuduće klinci tražili da odu ranije zbog Evrovizije, finala Velikog brata ili ne daj Bože, stand up specijala Ivana Ivanovića?

A na kraju krajeva ovo je samo bio meč sa velikim rivalom, i ništa više. Nije ni meč za titulu svetskog prvaka, čak je jedva i kvalifikacioni meč bio, jer smo mi već bili jednom i po nogom van Brazila i pre petka.
Io odio Belgrado
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Red Marquis wrote:Što ne bi ubuduće klinci tražili da odu ranije zbog Evrovizije, finala Velikog brata ili ne daj Bože, stand up specijala Ivana Ivanovića?
Ako traže tako nešto ne bih im dopustio, ali što se sportskih dešavanja tiče, skraćivao bih časove za svaki važan sportski događaj. :) Jednostavno, pokušavam to da gledam iz perspektive te dece, znajući koliko bi meni u njihovoj koži stalo da gledam tu utakmicu i koliko smo puta bežali iz škole ili smarali nastavnike da nas puste i zbog manje bitnih sportskih događaja, pa plus kad dodaš i to koliko petkom popodne i svaki minut nastave manje znači, jednostavno bio bih licemer da sada propagiram neku strogoću i disciplinu nad decom, baš suprotno - drago mi je da im se izašlo u susret. Nije ovo ništa strašno, desilo se sad i ko zna kad, neće se deca raspustiti i razmaziti zbog toga. Ja se sećam kao danas kako smo mi kao osnovci 1998. mesecima odbrojavali do SP u Francuskoj, da bi se desilo da smo išli popodne u školu baš kad je bila prva tekma Brazil - Škotska, molili smo očajnički profesore da nas puste sa poslednjih časova i činilo nam se da ne postoji opravdaniji razlog za puštanje sa časova od toga, kad nas nisu pustili pobegli smo, ja sam trčao do kuće da stignem na početak tekme, kasnio sam par minuta i kao za inat Sezar Sampajo ga je metnuo već u 4. minutu, kad sam stigao kući i video rez 1:0 ceo svet mi se srušio, SP je bilo gotovo za mene. :mrgreen: Sreća da je tekma u Zagrebu 1999. igrana za vikend, da sam kao klinac tad morao da budem u školi za vreme te utakmice, pa mislim da bih od muke muda pojeo ispod školske klupe.

No, možemo mi sad naravno da se raspravljamo da li je taj potez bio opravdan sa pedagoške strane, ali to i nije bila poenta mog prošlog posta, ja sam samo hteo da kažem da se ne slažem sa Andreyosov tvrdnjom da je ta odluka doneta iz tih motiva koje je on naveo i s namerom da izazove te posledice koje je on naveo, jednostavno mislim da nije tako. Plus generalno imam primedbu na to što neki ljudi tako teško prihvataju to da smo Hrvati i mi jednostavno najveći sportski rivali. Jebeš bilo koji sportski tim i njegove navijače ako nemaju svog najvećeg rivala, a Srbiji je sasvim logično najveći rival Hrvatska. Neće valjda Nepal i Butan da nam budu najveći rivali.
1892

Post by 1892 »

Toto Riina wrote:Skroz sam ravnodušan prema ovako sastavljenoj reprezentaciji, mene vređa da gleda Mihu, Sćepovića, Ignjovskog, Radovanovića, Stevanovića i njima slične.
Ignjovski je sigurno najkvalitetniji zadnji vezni kojeg posedujemo, do 70i nekog minuta je stavio Modrica u dzep, i jedan je od retkih koji je utakmicu odigrao kako treba, šteta je stavljati ga u isti koš sa ovom bagrom.
Come on you Reds!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

lexa wrote:Pa sad...Zurnal to nije izmislio nego samo preneo. To je pod jedan.
Pod dva, Velsanin je verovatno akcenat stavljao na to kada se mali stadion
napuni bude dosta bucna atmosfera i veoma je tesko igrati u takvoj atmosferi.
Pod tri, kukamo godinama na nas stadion, na jug, na razlicite tribine, na to sto je
samo jedna tribina natkrivena, a kada neko drugi kaze nesto protiv stadiona onda se
uvredimo ;)

Svemu u svemu, nije vredno niti paznje niti nekog uzbudjivanja, to sto je tamo neki
Velsanin izjavio...
Procitao sam original. Uopste nije rekao da je stadion ruzan, vec nezgodan. Znam da je to ruznal preneo, samo se pitam koliko prenosio izjavu tamo nekog Velsanina o cmarakani ili lavoru onom. Ja volem nas stadion i ne dam na njega :mrgreen:
Boske87

Post by Boske87 »

Red Marquis wrote:I ja bih pobegao, kao što sam bežao kad sam bio klinac.
Ali je ovo užasna odluka. Jedno je kad pojedinac pokuša da nađe rupu i izvrda sistem, a druga kad ti sistem kaže "Evo nam slaba tačka, tu pucaj Skajvokeru". On time prestaje da bude autoritet i ubuduće i otvara se Pandorina kutija za nove gluposti. Što ne bi ubuduće klinci tražili da odu ranije zbog Evrovizije, finala Velikog brata ili ne daj Bože, stand up specijala Ivana Ivanovića?

A na kraju krajeva ovo je samo bio meč sa velikim rivalom, i ništa više. Nije ni meč za titulu svetskog prvaka, čak je jedva i kvalifikacioni meč bio, jer smo mi već bili jednom i po nogom van Brazila i pre petka.
Slažem se, delimo slično razmišljanje, problem je što sistem sam sebi skače u stomak.
Malo me udari nostalgija čitajući ovaj zadnji post Tony Starksa :) , i ja sam redovno eskivirao nastavu da bih gledao sve iole važnije sportske događaje :D . Lep je biti klinac, nekako svet je lepše mesto a sve emocije su hiljadu puta naglašenije. Sećam se razočarenja nakon poraza Brazila u finalu 98. Ili kad sam pobegao iz škole na kraju osmog razreda samo da bih ispratio jednu od prvih utakmica svetskog prvenstva 2002 i video kako Meksiko dobija Hrvate (Blanko iz penala :mrgreen:) . Još sam stigao da se vratim na zadnji čas i pismeni zadatak iz srpskog jezika, na licu mesta improvizovao na zadatu temu i jedini dobio 5 u razredu :D. To su bila vremena, a sad sam kao neka matora drtina :mrgreen:, ovi naši fudbaleri mi ubili svaku radost prema sportu, da nema Voše posmatrao bih fudbal bez emocije kao neki robot tj prosečan amerikanac :D .
1892 wrote:Ignjovski je sigurno najkvalitetniji zadnji vezni kojeg posedujemo, do 70i nekog minuta je stavio Modrica u dzep, i jedan je od retkih koji je utakmicu odigrao kako treba, šteta je stavljati ga u isti koš sa ovom bagrom.
Ima Ignjovski neke kvalitete, i zaslužuje poziv u reprezentaciju, možda ne kao stalni starter. Ali u Zagrebu je bio smešan u 2. poluvremenu, prolazili su ga kao da ne postoji na terenu. Mislim da je njegov glavni problem što ne razmišlja tj ne kalkuliše već kida kao pitbul od starta utakmice i brzo istroši svu snagu. Plus što ne zna ništa u napadu, iako to nije primarni zadatak njegove pozicije moderni zadnji vezni (Buskets nps) mora da zna igrati i sa loptom u nogama.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Mondo wrote:"Ne gledamo Srbiju dok ne odu Tole i ostali"

"Orlovi" večeras protiv Škotske, a ni ubuduće, neće imati podršku najvatrenijih navijača Vojvodine, koji svoj bojkot uslovljavaju odlaskom celokupnog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije.

Navijačka grupa "Firma 1989" saopštila je u ponedeljak, na dan utakmice Srbija - Škotska, da neće više prisustvovati utakmicama fudbalske reprezentacije do korenitih promena u Fudbalskom savezu Srbije i zatražila da celokupno rukovodstvo FŠ podnese ostavku.

"Utakmica u Zagrebu je samo kap koja je prelila punu čašu nezadovoljstva usled višedecenijskog sistematskog uništavanja fudbala, kako klupskog, tako i reprezentativnog, od strane raznih 'sportskih' radnika", navodi se u saopštenju za javnost "Firme 1989".

Srbija je u petak izgubila od Hrvatske rezultatom 0:2 u Zagrebu. U Novom Sadu večeras je na programu utakmica Srbija - Škotska, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

"Firma 1989" je navela da ne želi da bude posmatrač "raznih menadžerskih igrača zarad procenta" i daljeg urušavanja ugleda fudbalske Srbije.

"Smatramo da bismo svojim prisustvom dali legitimitet trulom Savezu i najavljujemo da nećemo prisustvovati ni jednoj utakmici, kako u Novom Sadu, tako ni na gostovanju dok celokupno rukovodstvo Saveza ne podnese ostavku. Riba se čisti od glave", piše u saopštenju.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Nisam znao da Firma organizovano prati reprezentaciju.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
recni galeb

Post by recni galeb »

"riba se cisti od glave"
e jebem mu zivot i ribi svemu, pa jel ovaj ko je pisao ovo nekada to i radio... :shock:
Stexman

Post by Stexman »

A stvarno, ko je jednom samo probao da ocisti ribu zna da nema sanse da je ocisti od glave!

Riba smrdi od glave! Tako glasi izreka ili sta vec.
njaks

Post by njaks »

Навијачка група "Фирма" бојкотује утакмице репрезентације

Навијачка група "Фирма 1989" обавештава јавност да неће више присуствовати утакмицама фудбалске репрезентације до коренитих промена у Савезу. Утакмица у Загребу је само кап која је прелила пуну чашу незадовољства услед вишедеценијског систематског уништавања фудбала, како клупског, тако и репрезтентативног, од стране разних "спортских" радника.

Не желимо да будемо посматрачи протежирања разних менаџерских играча зарад процента и даљег урушавања угледа фудбалске Србије. Сматрамо да би својим присуством дали легитимитет трулом савезу и најављујемо да нећемо присуствовати ни једној утакмици, како у Новом Саду, тако ни на гостовању док целокупно руководство Савеза не поднесе оставку.

Image

Ovo je zvanicno obavestenje koje se nalazi na sajtu, tako da nemojte spominjati nikakve ribe i glave...
recni galeb

Post by recni galeb »

optuzicemo Mondo, izes i ribu i zabu... :mrgreen:
njaks

Post by njaks »

Image :mrgreen:
Post Reply