RK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
Dejan

Re: RK Vojvodina

Post by Dejan »

Svaka cast, pobeda uz otvoreno navlacenje sudija u korist protivnika.
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote:Abadžić rešio.
Mnogo stresno. Ipak sam navikao na fudbalski tempo, tri minuta uzbuđenja, 87 pospanosti :mrgreen:

Ovo NE SME da se prokocka do kraja!
BRAVO MOMCI!!!
Uhh, tek sada sam odahnuo.

Čestitke svima :!: :!: :!:
Svi u Klubu su jako želeli ovu pobedu i zaslužili je. Igrači su se maksimalno borili do poslednje sekunde i izborili za željeni rezultat.Elezović, Stojanović, Popov, Jošić... i sjajni Abadžić u finišu.
Dalje sve zavisi od nas. Zato, proslavimo (za vikend) ovu šampionsku pobedu, ali tek sada moramo ući posebno oprezno u naredne utakmice.One će biti više od igre.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Telep

Post by Telep »

au kako mi je krivo sto sam ovo morao propustiti..ali i onih zadnjih 10 min sto sam uhvatio na tv-u je bilo sjajno..koliko se ovi momci bore za dres i proslavljaju svaki pogodak. utisak dana Popov koji je ispod dresa imao Firminu majicu :hurray:

Napred momci do titule!
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Telep wrote:au kako mi je krivo sto sam ovo morao propustiti..ali i onih zadnjih 10 min sto sam uhvatio na tv-u je bilo sjajno..koliko se ovi momci bore za dres i proslavljaju svaki pogodak. utisak dana Popov koji je ispod dresa imao Firminu majicu :hurray:

Napred momci do titule!
Bravo momci,pobeda nad,kao sto sam ranije i napisao,crnim :shit: + sudije.Podrska Firme takodje odlicna!
Inace Popov uvek nosi majicu Firme ispod dresa. :cheers:
Mare

Post by Mare »

AAAAAAAAAAAA kakavo veče, čestitke svima, borba do poslednje kapi.
Jebi grobare, jebi grobare, jebi grobare....
Odlična odluka firme da se isprati utakmica, samo ovo nije smelo ni da se postavlja pitanje da li će se ili ne pratiti ovo. Ovakve stvari vraćaju nadu, ovakve stvari vraćaju klince na tribinu.
Obavezno podrška do kraja prvenstva, nema opuštanja, a kao što neko reče u poslednjem kolu karavan za NIŠ, ej bre titula je tu na dohvat ruke.
lazarr

Post by lazarr »

Sad gledam raspored do kraja. Komentator na tv reče da nam je najteže gostovanje u poslednjem kolu u Nišu, ali sad gledam da mi u sledećem kolu igramo u Zaječaru koji je 7-mi a u 24 kolu idemo Kolubari koja je 4-ta. Ta sa Kolubarom nam je najteža utakmica a ne ona u Nišu. Doduše možda i jeste problematična ta u Nišu jer je Želja u zoni ispadanja i ta bi im utakmica možda mogla biti odlučujuća za opstanak.
U svakom slučaju, sve zavisi samo od nas i situacija je samo u našim rukama.
Nikako je ne treba propustiti!!!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Perf wrote:Zna mozda neko zbog cega je uleteo onaj lik u teren? I da li je grafit okej? Posto sam video da su grobari bili na tom delu tribine..
I da... svaka cast momcima! :) Jebiiiiii grobare! :devil:
Pokusao je da skine zastavu,grafit je okej posto nisu nikako mogli da dodju do njega. Zasluzena pobeda,sudije opet pokusale da navuku za partizan iako su gosti(bezobrazluku nikad kraja). Ako sve bude cisto do kraja titula je nasa.
slanina

Post by slanina »

Ne znam ciji je ovaj deran ali nije dobro prosao na 0:45 .....

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GuH-fijRqQ[/video]
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Дефинитивно једна од најквалитетнијих утакмица у нашем рукомету у последњих неколико година.

Тимови су по квалитету изједначени,а чини ми се да смо ми били мотивисанији што је на крају и донело жељену победу од две разлике.

Било би лепо кад би неко поставио снимак ове утакмице на интерненету јер била би греота да се више никад не одгледа.
Passion

Post by Passion »

Тај на 0:45 је наш. Покушао је да се врати на трибину.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
pera

Post by pera »

vojvodina jedna jedina wrote:Дефинитивно једна од најквалитетнијих утакмица у нашем рукомету у последњих неколико година.

Тимови су по квалитету изједначени,а чини ми се да смо ми били мотивисанији што је на крају и донело жељену победу од две разлике.

Било би лепо кад би неко поставио снимак ове утакмице на интерненету јер била би греота да се више никад не одгледа.
Ovakav komentar sam imao jos na samom pocetku utakmice. Inace najjaci detalj na utakmici je Abadziceva odbrana sedmerca i faul nakon toga, gde je jedan od nasih igraca bukvalno podigao i sklonio izvodjaca sedmerca od lopte :)
Telep

Post by Telep »

Schteph_F89 wrote:
Telep wrote:au kako mi je krivo sto sam ovo morao propustiti..ali i onih zadnjih 10 min sto sam uhvatio na tv-u je bilo sjajno..koliko se ovi momci bore za dres i proslavljaju svaki pogodak. utisak dana Popov koji je ispod dresa imao Firminu majicu :hurray:

Napred momci do titule!
Bravo momci,pobeda nad,kao sto sam ranije i napisao,crnim :shit: + sudije.Podrska Firme takodje odlicna!
Inace Popov uvek nosi majicu Firme ispod dresa. :cheers:
nisam znao :oops: svaka mu cast :cheers:
Sremac, Sremac Špricer Boys!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Оно што сам синоћ заборавио је то да издвојим Данимира Ћурковића.

Што он на глуп начин може да добије искључење у битном моменту утакмце па то не може нико.

Због таквих глупости нервирао ме је током свог првог боравка у Воши,нервирао ме је и у дресу репрезентације пре две године на европском првенству у Шведској,а богами и синоћ је у финишу меча направио оштар фаул и добио искључење на девет метера где није било никакве опасности по наш гол. :roll:

И на крају једина позитивна ствар коју је урадио што је 7-8 минута пре краја повредио Митровића (и наравно заслужио још једно искључење) и тиме им тотално отупео оштрицу напада.
mihailov

Post by mihailov »

Neverovatno je koliko su sudije navlačile za crne sinoc. Nisam siguran za statistiku, ali mislim da smo imali duplo više isključenja od njih...
Momci su pokazali da su ubedljivo najbolja ekipa u državi, nisu dozvolili po drugi put da budu pokradeni! Sad preostaje još teži deo zadatka-dobiti sve utakmice do kraja, jer samo tako možemo do titule :wink:
Pohvalio bi i policiju, koja je ponovo pokazala "visok" nivo tolerancije :oops:
Napred Voso!
uporan

Post by uporan »

Odlična utakmica.
Jedina koliko-toliko kvalitetna utakmica u našoj ligi.
Svaka čast momcima na pobedi uz nadu da će lagano privesti prvenstvo kraju.
Samo još da dodam, najbolji strelac Vojvodine - Uroš Elezović sa 11 golova!
UH!
Post Reply