22. kolo: partizan-Vojvodina 1:2
22. kolo: partizan-Vojvodina 1:2
Da smo trijumfovali u sredu, u nedelju bi se mogli boriti da priđemo na svega 4 boda zaostatka za crnima. Avaj, kiksnuli smo kad nam vreme nije, ali što je još gore igrom smo totalno razočarali. Ipak, kao i svaku utakmicu sa njima, u prvi plan stavljamo dobro izdanje na tribini, uz potajnu nadu da bi rezultatski takođe mogli da se obradujemo. Meč se igra drugog dana vikenda, početak je zakazan za 19h.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- One and only
Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, nedelja 19h
United of Vojvodina
Abu je FACA! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Abu bolje zna Srpski od ove Nuse ili kako se ono zvase, zaboravio sam 
PS: Za sve ljubitelje dobre pesme
http://www.youtube.com/watch?v=g--eu_gqIi0" onclick="window.open(this.href);return false;

PS: Za sve ljubitelje dobre pesme

http://www.youtube.com/watch?v=g--eu_gqIi0" onclick="window.open(this.href);return false;

- Tony Starks
firma1989.com:
22. коло: Партизан - ВОЈВОДИНА, недеља, 19 часова !!!
04.04.2013.
Не треба много писати и причати о овој утакмици, сви знате где вам је место у недељу...
Oкупљање је у недељу у 16ч. код јужне трибине и полазак аутобуса у 16:30ч. Понесите неки документ са сликом!
СВИ НА ЈНА!!!
Mazic je delegiran za nedelju. Koliko god da je grobar, i koliko god da ga ne volim, on je sada iznad njih i ne verujem da ce dozvoliti sebi neke gluposti koje bi mu mogle ugroziti karijeru. Ovog puta potpuno menjam misljenje i ocekujem fer sudjenje.
Imamo šanse, i to velike... Samo, uvek kada imamo šansu, ona dolazi s gorkim ukusom... Jel to naš usud ili šta već, ali bi pobeda malo ublažila gorčinu...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
...sad se setih,i to smo isto oprostili sportskim prijateljima. Neverovatni smo,bolje da ne razmisljam o tome,sam sebi dizem pritisak...laki wrote:PS: Za sve ljubitelje dobre pesme![]()
Kako bi voleo da vidim tim sa Kosovicem i Gacinovicem zajedno na terenu protiv Partizana.
Nesto ovako: Supic, Vulicevic, Djuric, Jokic, Paja, Alivodic, Vranjes, Kosovic, Kataji, Gacinovic, Abu.
Sto se tice utakmice mislim da ce da bude teska utakmica i nereseno na kraju.
Nesto ovako: Supic, Vulicevic, Djuric, Jokic, Paja, Alivodic, Vranjes, Kosovic, Kataji, Gacinovic, Abu.

Ja bih Paju radije gledao malo na klupi...VOSAMOJA wrote:Kako bi voleo da vidim tim sa Kosovicem i Gacinovicem zajedno na terenu protiv Partizana.
Nesto ovako: Supic, Vulicevic, Djuric, Jokic, Paja, Alivodic, Vranjes, Kosovic, Kataji, Gacinovic, Abu.![]()
-
Umesto Vranjesa , zadnji vezni Adjuru ili Radoja, a Vranjes da udje u 60 minutu(imam osecaj da ce dati evrogol sa 25 metara).treba reci igracima da sutaju sa distance i da ostali igraci kod suta idu prema golu i hvataju eventualni odbitak.Desna strana bi mogla da napravi razliku na terenu.Bitno je da trcimo bez lopte i da se otkrivamo.Vermez ce taktikom markirati Abua, eto prilike da Katai i Alivodic iz drugog plana rese utakmicu.VOSAMOJA wrote:Kako bi voleo da vidim tim sa Kosovicem i Gacinovicem zajedno na terenu protiv Partizana.
Nesto ovako: Supic, Vulicevic, Djuric, Jokic, Paja, Alivodic, Vranjes, Kosovic, Kataji, Gacinovic, Abu.![]()
P.S. 100% sam siguran da ce Vignjevic izvesti postavu sa polufinala kupa.
Uzimamo 3 boda!
Samo se nadam da ce ciganska
kiksnuti! Pocinjem da ih mrzi mnogo vise od drugog blizanca.. 

Ja se nadam kiksu Jagodine, treba sačuvati treće mesto pošto četvrto ne garantuje Evropu(kup ne osvajamo). Ovo gubimo tri razlike uz kukavičku igru.
Ako uzmemo bod trčaću go Dunavskom i Zmaj Jovinom.

ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Pridruzicu ti se.kej wrote:Ja se nadam kiksu Jagodine, treba sačuvati treće mesto pošto četvrto ne garantuje Evropu(kup ne osvajamo). Ovo gubimo tri razlike uz kukavičku igru.Ako uzmemo bod trčaću go Dunavskom i Zmaj Jovinom.