Inace, primeti li neko da su se ovi sa Arene opametili,pa stalno prenose i nase utakmice? U subotu prenose i utakmicu sa Slobodom. Aj ziveli

Slažem se, i mene to večeras jede do bola, pokazalo se koliko je loše razmišljanje "Evropa obezbeđena, sve snage na kup" koje je zahvatilo i klub i navijače. Totalno pogrešan pristup. Ja se ne zanosim titulom i ne mislim da bismo je osvojili, ali da nije bilo takvog pristupa utakmici sa OFK i da nije bezvezno prosuto par bodova jesenas, mi bismo sad bili u borbi za sam vrh tabele, to samo pokazuje koliko nam zapravo malo fali.Nevernik wrote:Jeste da ove pobede vrede vise nego protiv Javora ali mene sad jos vise pece glupi poraz od OFK-e. Bili bi na -4.
Mislim da je komentator cigan1892 wrote:...vidim ovde negativne komentare vezane za arenu, sa kojima se ne bih slozio...imao je komentator par bisera npr na poluvremenu kad nisuu poslali pomocnog da da izjavu, kaze covek, eto da se poluvreme igra 43min mozda bi i poslali nekog
Nije naš sigurno al` ne marimRadoye wrote:Mislim da je komentator cigan1892 wrote:...vidim ovde negativne komentare vezane za arenu, sa kojima se ne bih slozio...imao je komentator par bisera npr na poluvremenu kad nisuu poslali pomocnog da da izjavu, kaze covek, eto da se poluvreme igra 43min mozda bi i poslali nekog
Prebrojao sam sest golova i u tim utakmicama nijednom nismo izgubili.Helm wrote:Da li neko slučajno zna podatak koliko je Abu dao golova blizancima otkad je stigao kod nas? Mislim da im se nadavao golova.
Čak su i oni ljudi, koji ne prate Vošu, kao što je na primer ovaj čovek iz Kragujevca, primetili kako se izveštava.Pa ,,objektivni b92, a i drugi, u naslovima, ako negde i stoji da je Voša danas pobedila, to je nebitno, već je najbitnije sa te utakmice na koliko je bodova drugi blizanac u zaostatku (koji je danas ,,pobedio" u Smederevu, gde domaćima nije sviran penal, a oni ga dali u 89om).Tim temama se novinari ne bave - šta onda reći o našem novinarstvu i stanju morala u njemu, kao nekoj avangardi društva?Ali ljudi, zašto se u naslovu nigde ne pominje Vojvodina!!!
Čestitke za Vojvodinu iz Kragujevca.
(VladanKG, 7. april 2013 21:08)
# Link komentara
Preporučujem (+91)Ne preporučujem (-6)Šta je ovo
Posle faula nad golmanom Smedereva!Turija wrote:koji je danas ,,pobedio" u Smederevu, gde domaćima nije sviran penal, a oni ga dali u 89om